Кралски работи и клюки - 8

• 78 456
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • София
На мен ми харесва, че опитват да се държат като нормално семейство. Много ми стана мило, когато той се качи да кара джипа.
Дааа. Heart Eyes
И при изписването на Джордж беше така, аз и тогава успях да хвана навреме момента и също ми стана мило, че той си ги откара. Heart Eyes
Точно това си говорихме и с ММ  Peace
Така ми се це в името да има някъде Даяна, но надали ще разреши баба Бети. Иначе малката е страхотна. Как е такава оформена и чистичка!

# 496
Много са сладки и баткото и малката принцеса! Пу-пу, да са им живи и здрави пак, да са много щастливи през целия им живот.

# 497
Разкошни са децата на Уилям! Heart Eyes

# 498
# 499
Принцесата е прекрасна!

Горката Кейт. Какво ли й коства да бъде усмихната, весела, лъчезарна и във форма часове след като е родила.

# 500
  • по пътя
Да, много ми стана мъчно, една току-що родила жена, която трябва да бъде гримирана, фризирана, да се усмихва, да обуе тези ужасно високи обувки...Кому е нужно всичко това се чудя и дали не живее в малко абсурден свят. Дано успее да си почине и тя и цялото им семейство.

# 501
И бебето навън! Тук всяка мама на принцеска примира от ужас, че свекърва й е дошла на гости на малкото и току-що родено тримесечно бебе.

И за да е по темата- тоалетът на Кейт е ужасяващ. Изключвам обувките. Кой ѝ избра тази нелепица, приличаща на пердетата на баба на вилата.

# 502
  • in Wonderland
Да, много ми стана мъчно, една току-що родила жена, която трябва да бъде гримирана, фризирана, да се усмихва, да обуе тези ужасно високи обувки...Кому е нужно всичко това се чудя и дали не живее в малко абсурден свят. Дано успее да си почине и тя и цялото им семейство.

Да бъдеш принцеса не е приказка  Peace
Аз много пъти съм си мислила за живота, който водят- всичко им е предрешено и трябва да бъде направено по точно определен начин, по етикет. Всичко. Аз не бих искала за себе си  ( то няма и как де  Laughing ) или за децата ми такъв живот.

# 503
Кой ѝ избра тази нелепица, приличаща на пердетата на баба на вилата.
А на мен ми прилича на нощница. Rolling Eyes
Малката принцеса е прекрасна!

# 504
  • София
Оф Кас  Joy
А за тоалета съм напълно съгласна! Баба ми има такава блуза. Май само цветчетата са друг цвят.

# 505
  • по пътя
Може би сте го обсъждали, но бях срещнала някъде инфо, че е висока 178 см.Понеже аз самата съм 179 и се чудя, ако обуя такива обувки , с ток поне 7-8 см,не мога да мина през вратата Grinning. А Уилям трябва да е 2 метра, в такъв случай.

# 506
1 метър и 91 сантиметра.

# 507
прочетох из постовете, че Кейт се качва при Уилям отпред. Напротив. До като изгледах видеото сега обърнах внимание и виждам, че се качва отзад при бебето. Чакам името с нетърпение. Един въпрос, Джордж на кой е кръстен?

# 508
  • София
Най-вероятно на бащата на Елизабет Крал Джордж

# 509
На мен ми харесва роклята и. Peace

Общи условия

Активация на акаунт