Кралски работи и клюки - 8

• 78 566
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Има ли видео или снимки на качването в колата? Джорджи къде е?

# 541
  • София
И аз се учудих къде изчезна Джордж. Баща му го доведе малко преди изписването и после на излизане, го нямаше никакъв.

# 542
Джорджи е излязъл от там от където майка му е влязла Simple Smile

# 543
  • Майничка
...Вероятно просто е получила чудодейна доза коктейлче, която да я държи във вида, в който се яви на масата, излизайки от болницата. Учудващо, и двата пъти бебета спяха като къпани, дето се казва.  Grinning
Вярно, аристократите имат сили, различни от тези на обикновените хора, но все пак, нали, повечето сме раждали, имали сме достатъчно наблюденя над току-що родили ....

Какви коктейлчета, какво чудо - здрава жена, второ, нормално раждане, какъв й е проблемът 10ч. след бързо раждане да е в прилична кондиция за час-два? И след двете ми раждания /нормални, продължили не повече от 2,5 часа/, два-три часа по-късно си бръмчах безметежно и еуфорично, въпреки лекото замайване и шевовете, къпех си се и т.н. Зорът дойде два дни по-късно, с хемороидите. Mr. Green

# 544
  • Mediterraneo
Какво ви е чудно. И аз бях готова да ме изпишат след 7-8 часа, ама нали не съм аристократка, останах си три дни в болницата.

# 545
image-a-10_1430584540625.jpg] Ех,че миличък този Уилям  Wink [/url]

Обувките на малкия Джорджи къртят! Приличат точно на нашенските гумени селски галошки, баба ми имаше такива едно време и ги носеше, когато работеше в градината  Simple Smile

# 546
Антимонархическата организация Republic публикува специален постер по повод на раждането на Кейт Мидълтън :
Скрит текст:
" Всеки ден се раждат 2200 деца във Великобритания. Всяко от тях е уникално, безценно и заслужава най-добрите грижи, които можем да им осигурим. Не трябва ли всички да се раждат равни? "

Не са прави антимонархистите - децата не се раждат равни по отношение на обществен статус. Но виж, краят е еднакъв абсолютно за всички хора на този свят - 2м/1м/1м. На края всички ставаме равни  Mr. Green

# 547

Обувките на малкия Джорджи къртят! Приличат точно на нашенските гумени селски галошки, баба ми имаше такива едно време и ги носеше, когато работеше в градината  Simple Smile

Joy Точно това си помислих  Mr. Green

# 548
  • Телиш/Плевен
Какво ви е чудно. И аз бях готова да ме изпишат след 7-8 часа, ама нали не съм аристократка, останах си три дни в болницата.
Peace
И при мен беше така.
Аз също не се учудвам, защото след раждането изглеждах по същия начин, по който изглеждам и обикновено. Но пак казвам - моето раждане беше леко и бързо, нямах и шевове. Допускам, че е възможно и при Кейт нещата да са се развили така и това, че изглежда по този начин да не е само поза за пред камерите. Peace

# 549
Вероятно не й е било най-спокойно и най-безболезнено на Кейт при излизането от болницата, но пък и аз не виждам защо да не е възможно да изглежда добре и да се усмихне  - гримирана, с прическа, и най-важното - раждането е минало, бебето е здраво. (И аз на 6-тия час след раждането си се разхождах наоколо щастливо.)

# 550
  • Sydney

Joy Точно това си помислих  Mr. Green

да, но цената им е на доста гумени селски галошки, хахах... някъде пишеш колко стрували

иначе не мисля, че е родила предния ден... просто си е родила бързо явно и лесно Simple Smile аз не виждам нищо "срамно" и патентовано или по-малко женско да се роди секцио... понякога се налага за доброто на всички  Peace

видеото с колата:
http://edition.cnn.com/2015/05/02/europe/uk-royal-baby-duchess-o … alized/index.html

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 12:44 от benitabeni

# 551
Разбира се, че вярвам на всяка дама, която десет часа след раждането си е изглеждала като Кейт Мидълтън. И спор не може да има, че на нея ѝ е помогнато да изглежа така. Това, коса, гримче, ала-бала още, докато е излизала плацената, е започнала да се оправя.

Изобщо странно ми е, това отричане за намеса, когато видимо има, дори само по външния й вид, което абсолютно нормално за позицията, която заема.

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 13:22 от Касита

# 552
  • До морето
Е кой отрича, че има намеса? То личи от километри,  че е с грим и прическа. Може и наистина нещо обезболяващо, колкото да си появи и да помаха, от там нататък тя си знае как си е седнала на д-то в джипа Simple Smile Но раждания предния ден, пък бебетата спяли. А какво да прави едно бебе на 6 часа, те спят денонощно. Колко му е да почакаш 15 мин. и да излезеш след като заспи. И моето си проспа изписването, хем не съм аристократка и не определях аз кога точно ке се появя пред екзалтираната рода.

# 553
Малей, вие от майтап не разбирате /за раждането предния ден и послушното кралско бебе- нали е кралско, няма да се излага, я/. Все едно с баба Бети започнах да си говоря.

До скоро! Кейт роди. Евентуално на третото бебе, ще поклюкарствам пак.

# 554
  • Телиш/Плевен
Разбира се, че вярвам на всяка дама, която десет часа след раждането си е изглеждала като Кейт Мидълтън. И спор не може да има, че на нея ѝ е помогнато да изглежа така. Това, коса, гримче, ала-бала още, докато е излизала плацената, е започнала да се оправя.

Изобщо странно ми е, това отричане за намеса, когато видимо има, дори само по външния й вид, което абсолютно нормално за позицията, която заема.

За грима и прическата не видях някой да спори. Peace
Аз лично споря само за това:
Скрит текст:

Горката Кейт. Какво ли й коства да бъде усмихната, весела, лъчезарна и във форма часове след като е родила.
Вероятно просто е получила чудодейна доза коктейлче, която да я държи във вида, в който се яви на масата, излизайки от болницата.

Вярно, аристократите имат сили, различни от тези на обикновените хора, но все пак, нали, повечето сме раждали, имали сме достатъчно наблюденя над току-що родили ....
На мен нищо не ми е коствало и да се усмихвам, и да се чувствам действително добре. Е, нямах фризьор и гримьор, но аз и затова казах, че изглеждах по същия начин, по който изглеждам всеки ден. Не видях някой да се сравнява с Кейт Мидълтън, но може и да съм пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт