Кралски работи и клюки - 8

• 78 527
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
На мен роклята много ми хареса, десенът също. Онази при изписването на Джордж по-не ми допадна.
Токчетата не са чак 8-9см май  newsm78 Тя и по-високи носи.
Чудех се, докато гледах живото излъчпване, дали цялата тази коса си е нейна  newsm78

Възможно е. Моята грива беше супер гъста и дълга по време на бременността. Хормоните какво ли не правят.

# 526
Алис, на кого? Гледам, че за това име има най- много залагания. Предният път така беше с името Джордж.

# 527
  • София
На майката на принц Филип-принцеса Виктория Алис, накратко са я наричали принцеса Алис Батенберг.

# 528
Маргарет ,дали няма да е?На майката и сестрата на кралицата? Не се споменава това име,но ми харесва и посочените дами носили го също Laughing

# 529
Аз все пак залагам на Даяна за първо име  Laughing Знам,че е доста смело , но баба Бети е хитра . Какво по-добро доказателство,че монархията няма общо с инцидента с Даяна .  Wink Като се вземе предвид ,че въпреки интервюто на Даяна и позицията,която имаше тя спрямо кралското семейство , баба Бети допусна поклонението й да е  като на кралска особа , с необходимите почести и т.н. Всъщност е била против, но съветникът й я посъветвал да склони ,заради нагласите на хората . Мисля,че въпреки неприязънта си към Даяна , баба Бети е склонна към компромиси  Laughing .

Ръцете  Heart Eyes   Wink - това е вторият път когато се хванаха за ръце . Катрин не очакваше и когато й хвана ръката  си прлича,че и стана приятно Grinning
цък

Ех,че миличък този Уилям  

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 08:44 от Вихрушка

# 530
  ЧЕСТИТО,да им е жива и здрава новата принцеса   bouquet  Много точно  ги е описал британския премиер - Peace

"Те са чудесна двойка - любящо семейство и брилянтни родители!" Heart Eyes

# 531
  • Варна
Jenny Packham е дизайнерката на роклята
на Кейт и сега, и на раждането на Джорджи.
http://www.today.com/style/duchess-kate-yellow-floral-jenny-pack … cess-debut-t18966
от инстаграма на дизайнерката. Свежо е роклето.
https://instagram.com/p/2MDilbO-Q8/?taken-by=jennypackham

# 532
Антимонархическата организация Republic публикува специален постер по повод на раждането на Кейт Мидълтън :
Скрит текст:
" Всеки ден се раждат 2200 деца във Великобритания. Всяко от тях е уникално, безценно и заслужава най-добрите грижи, които можем да им осигурим. Не трябва ли всички да се раждат равни? "

Така изглежда родилната стая на Катрин  Grinning
" Според ценорасписа на "Линдо Уинг" към болницата "Сейнт Мери"  пакетът "нормално раждане" струва £5215 (или or £6745 за "цезарево сечение")  плюс £1155  делукс-пакет за еднодневен престой.

След като бъде настанена в стаята си състоянието на родилката се следи на монитор, чрез който се следи кръвното налягане и сърцебиенето на детето....

Според вестник The Sun с оглед на състоянието на Кейт и от гледна точка на бременността й прогнозата е, че раждането ще струва на данъкоплатците около £10 000. "

# 533
  • Sydney
аз все си мисля, че при така напредналата медицина може и секцио да е родила (планово), защото не е проблем да станеш и след 6 часа  Peace хващането за ръката ми е мотивът да мисля за евентуално секцио, защото тя доста плахо търсеща упора слезе по стълбите....
в крайна сметка няма никакво значение, просто ми е интересно Simple Smile
името може би утре ще бъде обявено Simple Smile

# 534
Антимонархическата организация Republic публикува специален постер по повод на раждането на Кейт Мидълтън :
Скрит текст:
" Всеки ден се раждат 2200 деца във Великобритания. Всяко от тях е уникално, безценно и заслужава най-добрите грижи, които можем да им осигурим. Не трябва ли всички да се раждат равни? "
Доколкото знам и двете семейства са милионери и могат да си позволят да платят 5000 лири. Очакванията от Кейт и Уилям от страна на обикновените хора /както виждаме не само от Англия, но и от целия свят/ са огромни. Всичко трябва да мине гладко, бързо, роклята трябва да е на ниво, маникюрът, прическата, жестовете, усмивките ... Гледаме ги под лупа и самите ние искаме те да са специални. А това се плаща.

# 535
аз все си мисля, че при така напредналата медицина може и секцио да е родила (планово), защото не е проблем да станеш и след 6 часа  Peace хващането за ръката ми е мотивът да мисля за евентуално секцио, защото тя доста плахо търсеща упора слезе по стълбите....
в крайна сметка няма никакво значение, просто ми е интересно Simple Smile
името може би утре ще бъде обявено Simple Smile

Според мъжа ми е родила поне ден по-рано, така мислеше и първият път.

Вероятно просто е получила чудодейна доза коктейлче, която да я държи във вида, в който се яви на масата, излизайки от болницата. Учудващо, и двата пъти бебета спяха като къпани, дето се казва.  Grinning

Вярно, аристократите имат сили, различни от тези на обикновените хора, но все пак, нали, повечето сме раждали, имали сме достатъчно наблюденя над току-що родили ....
Което не прави двойката и децата им по-малко прекрасни и харесвани от мен.

# 536
Скрит текст:
Доколкото знам и двете семейства са милионери и могат да си позволят да платят 5000 лири. Очакванията от Кейт и Уилям от страна на обикновените хора /както виждаме не само от Англия, но и от целия свят/ са огромни. Всичко трябва да мине гладко, бързо, роклята трябва да е на ниво, маникюрът, прическата, жестовете, усмивките ... Гледаме ги под лупа и самите ние искаме те да са специални. А това се плаща.

Очакванията са поради позицията им , а не позицията им е поради очакванията  Peace Wink

benitabeni, според мен  потърси да й се протегне ръка,защото държеше бебето и трябваше да се приведе ,за да слезне по стълбите ( за да ги вижда ).  Wink

# 537
  • по пътя
Здрава, млада жена, достатъчно умна-защо й е да ражда с операция? newsm78 Това е наш патент, по света всички предпочитат естествено раждане. Като се замисля няколко час след раждането и аз имах доста енергия и щъках, та не ми е чак толкова странно.
Изглеждат много хубави и щастливи, въпреки обществения натиск и цирка. Simple Smile
Сега чакаме името. Simple Smile

# 538

Според мъжа ми е родила поне ден по-рано, така мислеше и първият път.

Вероятно просто е получила чудодейна доза коктейлче, която да я държи във вида, в който се яви на масата, излизайки от болницата. Учудващо, и двата пъти бебета спяха като къпани, дето се казва.  Grinning

Вярно, аристократите имат сили, различни от тези на обикновените хора, но все пак, нали, повечето сме раждали, имали сме достатъчно наблюденя над току-що родили ....
Което не прави двойката и децата им по-малко прекрасни и харесвани от мен.

И какво, ще сменят датата на раждане на детето заради едното явяване пред болницата ли? Иначе и аз не съм виждала жени, които да изглеждат по този начин 8 часа след раждането.
Кейт нали не е commoner, какъв аристократ?

# 539
Принцесата е аристократка по брак,не по рождение Peace
Но,пък каква принцеса е!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт