Кралски работи и клюки - 8

• 78 483
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Да бе, Кейт я кръстила на сестра си Пипа.  Tired Голяма работа, че второто ѝ име е Шарлот. Името си e на дядо Чарлз.

# 646
  • София
Да бе, Кейт я кръстила на сестра си Пипа.  Tired
Второто име на Пипа е Шарлът....

# 647
Според мен пък с името са искали да уважат всички, а прикрито под това, че уж е кръстена на Чарлз, Кейт я е кръстила на най-близкия човек сестра си. Аз лично бих постъпила така.

Напомня ми на една позната, която кръсти дъщеря си Ирена на свекървата Иванка и на майка си Радка. А познайте Рени до кого е по-близко  Laughing.

# 648
  • Телиш/Плевен
Жалко, че Даяна не доживя това щастие.

Прекрасно име.  Heart Eyes
+ 1

На когото и да са я кръстили, името наистина е страхотно. Heart Eyes
Скрит текст:
Все пак и аз мисля, че е на Чарлз. Peace

# 649
  • София
Колкото и да ми се иска, няма да е известна като Даяна, а може би не е и редно.  Peace Нека си има собствена идентичност без да я сравняват с баба ѝ.

# 650
Шарлът е прекрасно име, радвам се, че не е Даяна.

# 651
  • София
Жива и здрава да е Шарлът. (На мен не ми харесва, но по-добре от Алис - можеха малко творчество да проявят....)

# 652
Много ми харесва името на английската принцеса! Heart Eyes

# 653
Изборът на име на такава особа е не само волеизявление на роднините-има си съветници ,консултанти грижещи се за такива въпроси в кралското семейство.

# 654
  • Бургас
Да не забравяме, че включването на името на Даяна, е и много добър ПР за английското кралско семейство. Дето се казва - дадоха на хората, това, което искат.

# 655
Да не забравяме, че включването на името на Даяна, е и много добър ПР за английското кралско семейство. Дето се казва - дадоха на хората, това, което искат.
Така си е Peace

# 656
  • Sydney
както казах по-рано Шарлот е женския вариант на Чарлз Simple Smile много е хубаво името... всичко от рода на таткото... как ли се чувства Камил(к)а като детето носи името на законният й съпруг и този на бившата му жена, заради която не е успяла от раз да се оженят  Rolling Eyes

# 657
Ех, най - после разбрахме името! Елизабет от кого е?

# 658
  • София
Според мен Камила никак не се чувства или поне не и е зле.
Не мисля, че е таила лоши чувства към Даяна.Не смятам и, че Чарлз изначало е мразил Даяна, просто тя се е разочаровала от него, обтегнали са си отношенията...а той си е бил влюбен в жената на живота му.
Харесва ми името, Алис хич не го харесвам...а и Даяна. Предполагах, че идвете-на баба и прабаба ще ги има, само за първото се чудех.

# 659
Ех, най - после разбрахме името! Елизабет от кого е?

ох много съм злееее. как на кой! сори за въпроса

Общи условия

Активация на акаунт