Кралски работи и клюки - 8

• 78 436
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • Телиш/Плевен
Представям си ако тия експерти тръгнат да анализират някоя жена, която 5-6 часа след секцио е на крака. Вероятно от експертизата им ще излезе, че тя е свръхчовек. Joy

Някой иначе нали спомена, че всички жени там ги изписват толкова бързо. Значи тях сигурно на ръце ги носят, че не могат да ходят. Laughing

Относно сурогатната майка - това пък съвсем не знам как са го измислили. Не беше ли едно от изискванията жената да е плодовита, за да встъпи в брак с престолонаследник? newsm78 Може и да бъркам, де, ама нещо такова ми се върти в главата.

Относно външността й - да, коментирахме го вече и съм почти убедена, че всяка жена, която има леко раждане и разполага с такъв арсенал от гримьори, фризьори и стилисти, би могла да изглежда по същия начин. Peace

# 631
  • Варна
Хипер абсурдно звучи и за мен. Ако имаше такава конспирация дали нямаше да я задържат някой и друг ден в болницата, за да изглежда достоверно?

# 632

Ако всичко е нормално няма нищо по-нормално да стане няколко часа, след като роди. В миналото жените са раждали по нивите. Само у нас този процес е травма, мизерия и истерия.

# 633
  • Варна и...духом на Босфора
 Heart EyesШарлот Елизабет Даяна!

# 634
Дедо Чарли трябва сериозно да почерпи!

# 635
  • Телиш/Плевен

Ако всичко е нормално няма нищо по-нормално да стане няколко часа, след като роди. В миналото жените са раждали по нивите. Само у нас този процес е травма, мизерия и истерия.

newsm10
Е, явно и в Русия, щом е "невъзможно сама да напусне болницата на крак". Laughing
Другите мами в Лондон нали казаха, че след изписването отивали на пазар. Интересно как го правят. Може би и те са свръхчовеци. Joy

Оооооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Жива и здрава да им е! Heart Eyes

# 636
  • София
Страхотно име са избрали на малката принцеса, много се радвам, че и Даяна е част от името, мисля си, че малката обаче за разлика от брат си ще стане известна с третото си име Даяна  Heart Eyes

# 637
# 638
  • София

smile3501  Heart Eyes

# 639
  • Телиш/Плевен
Страхотно име са избрали на малката принцеса, много се радвам, че и Даяна е част от името, мисля си, че малката обаче за разлика от брат си ще стане известна с третото си име Даяна  Heart Eyes
И аз така мисля. Heart Eyes

Скрит текст:
За името аз ще заложа на Шарлот или Елиза. balloon
За името дадох две предположения, но да си кажа, че и аз тайничко се надявам да вмъкнат някак името Даяна. Heart Eyes
Значи познах около 90% от името. Laughing Ама "залозите" ми са само тук във форума. Joy

# 640
  • София
Но с името са угодили  на всички:

Шарлот - мъжкия вариант на Чарлз, второто име на Пипа,
Елизабет - името на кралицата, второто име на Кейт и майка и,
Даяна - Името на принцесата

Нека да е жива и здрава малката принцеса и да е наследила независимия дух на Даяна.

# 641
Шарлот беше най-предвидимото, но не очаквах Даяна, въпреки че последното ми се искаше. Елизабет за какво им беше не знам.  Mr. Green

п.п. Едва ли Пипа има нещо общо с името.

# 642
  • София
Жалко, че Даяна не доживя това щастие.

Прекрасно име.  Heart Eyes

# 643
  • Бургас
Шарлот беше най-предвидимото, но не очаквах Даяна, въпреки че последното ми се искаше. Елизабет за какво им беше не знам.  Mr. Green
Сигурно за да се подмажат на кралицата да одобри да бъде включено името на Даяна  Wink
Името ми харесва. Да е жива и здрава малката прекрасница.

# 644
  • София
Според мен пък с името са искали да уважат всички, а прикрито под това, че уж е кръстена на Чарлз, Кейт я е кръстила на най-близкия човек сестра си. Аз лично бих постъпила така.

Общи условия

Активация на акаунт