КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 143
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
А аз се притесних,че повредата е в моя телевизор

Последна редакция: сб, 15 мар 2014, 15:40 от MG18

# 406
според мен Кетито има хубави черти и кожа,на младини сигурно е била апетитно джобно гадже...дори и на тия години,ако свали 15-20кг. "ще хваща окото"

Абсолютно!  Кети макар и на 50 изглежда много по- свежо от много от младите. А Бакалова освен скули ми струва, че и джуки си сложила, по-точно нещо в тях. .. Не ми харесва.

# 407
  • София
А аз се притесних,че е е в моя телевизор

И аз така, даже прещраках д авидя на другите как е.

Освен, че му е "оправен" носа си е сложил и фасети.

Любо изглежда много добре, какво като си е опраивл носа или сложил фасети. То и аз искам да ис сложа фасети, не виждам нищо лошо в това.

За довечера залагам на Русев за номиниране. От двойката, мисля, че Христина е предполагаема къртица, доста хладнокръвна жена е, мъжът й няма топки  Mr. Green за тая работа. Най-много някоя хипертонична криза да направи.

# 408
според мен Кетито има хубави черти и кожа,на младини сигурно е била апетитно джобно гадже...дори и на тия години,ако свали 15-20кг. "ще хваща окото"

Абсолютно!  Кети макар и на 50 изглежда много по- свежо от много от младите. А Бакалова освен скули ми струва, че и джуки си сложила, по-точно нещо в тях. .. Не ми харесва.
И сестра ми точно това ми каза снощи ,Кети в лице е по симпатична от Бакалова

# 409
  • sofia
А аз се притесних,че е е в моя телевизор

И аз така, даже прещраках д авидя на другите как е.

Освен, че му е "оправен" носа си е сложил и фасети.

Любо изглежда много добре, какво като си е опраивл носа или сложил фасети. То и аз искам да ис сложа фасети, не виждам нищо лошо в това.

За довечера залагам на Русев за номиниране. От двойката, мисля, че Христина е предполагаема къртица, доста хладнокръвна жена е, мъжът й няма топки  Mr. Green за тая работа. Най-много някоя хипертонична криза да направи.
Ако е наложително, много ясно, че човек трябва да се оперира, но при положение, че си хубаво момче, да се загрозиш с подобен нос...а и зъби... ooooh!

# 410
Любо известно време липсваше като водещ в Сблъсък и тогава Иван и Андрей разказаха, че имал нужда от операция и затова го няма и изведнъж се появи с този нос .... Изглежда по зле от преди според мен ....

# 411
Не го казах с лошо чувство, да си слага каквото иска. Парите са си негови, но ми беше по- симпатичен преди това.  Абсурдно ми е млади хора без нужда да се правят корекции. А при него - с носа е провал.

ПП и аз гласувах, че ще номинират Русев.

# 412
  • Обетованата земя
Вчера чух една версия за къртицата, че е бил този дето си счупи крака, и затова са направили нова церемония за нов къртик.  Mr. Green Може и да се е предполагало тук, но не съм прочела, звучи ми логично. Вярно е, че каза, че не е той, но все пак...

# 413
  • София
Логично е. Или Тушева.

# 414
Аз не я забелязвам много разликата в носа на Любо, нямаше нужда от промяна според мен. Зъбите му сега не съм видяла как изглеждат, но май бяха  криви преди, обаче най-очевидно за мен е , че доста е отслабнал, преди беше по-добре. На диета ли е, от ядове ли, от що ли, но много е отслабнал.

# 415
  • София
Аз не я забелязвам много разликата в носа на Любо, нямаше нужда от промяна според мен. Зъбите му сега не съм видяла как изглеждат, но май бяха  криви преди, обаче най-очевидно за мен е , че доста е отслабнал, преди беше по-добре. На диета ли е, от ядове ли, от що ли, но много е отслабнал.

И аз не забелязах много промяна, но  и гледах с 1 око вчера. Като цяло Любо е моят тип мъж и ми хареса Wink

Днес значи по-рано ще е лайфа.

# 416
  • IT
Eeee на кому е нужно тези обеснения и драми

# 417
  • София
 smile3507 smile3507
Оффф или ще са сем.Русеви , или ще са Борислав - Индира - Бориса .

# 418
  • КиТ
След малко почва играта  Laughing

# 419
Дано вече приключиха с тази драма и се изясниха. Rolling Eyes Но ми хареса как насолиха Боби, чудеше се къде да се завре и какво да каже. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт