Каква е във вашите очи?

• 37 629
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
За мен по-слаби не значи кльощави, просто не  кифли, а по-здравословно изглеждащи, стройно също не значи нездраво слаби, даже не и задължително слаби, но в никой случай и пълнички, набити, ячки....
Нямам идея такава закачалка по чии на лицето ще й личи, че е бузест тип, но щом казваш, може и да си личи.
Не мога да разбера защо ме иронизираш. Има изпити лица, има бузести лица, всяко си върви със съответната фигура (п.п. - генетично заложената съответна фигура), какво толкова е сложното?

# 556
  • София
За мен по-слаби не значи кльощави, просто не  кифли, а по-здравословно изглеждащи, стройно също не значи нездраво слаби, даже не и задължително слаби, но в никой случай и пълнички, набити, ячки....
Нямам идея такава закачалка по чии на лицето ще й личи, че е бузест тип, но щом казваш, може и да си личи.
Не мога да разбера защо ме иронизираш. Има изпити лица, има бузести лица, всяко си върви със съответната фигура (п.п. - генетично заложената съответна фигура), какво толкова е сложното?

ми не, има различни черепи и костна структура, ама не е задължително например по-издълженото лице да принадлежи на хърбел, пък лицето луна на тулумба.

# 557
И аз така го знам, ама за мъже. За жените -110.
Аз и на -100 ще съм доволна де  Whistling Mr. Green
За 110 мога само да мечтая. Днес бях на лекар и мернах кантар в кабинета, претеглих се и пуснах една отчаяна въздишка. Той ме попита какво не е наред и като казах, че не ми харесва цифрата отсече- "Вашият ръст носи на килограми, жената трябва да има форми" Mr. Green Предният път като бях, при друг, ме попита какъв ехограф искам да използва. Т. като на мен ми е еднакво неприятна процедурата и с двата попитах каква е разликата- уж нямало, но вътрешния бил за предпочитане за дебели жени, защото с другия не се виждало добре. Казвам- ок, значи с вътрешния, за дебели. Лекарят- "Ама Вие не сте дебела, Вие сте едра, хубава жена". Щеше да е чудесно, ако беше спрял до тук, но реши да ме довърши с "Жена за трима мъже".

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 23:05 от инфантилна

# 558

ми не, има различни черепи и костна структура, ама не е задължително например по-издълженото лице да принадлежи на хърбел, пък лицето луна на тулумба.

Не е задължително, но е много вероятно. С годините хърбелите придобиват все по-хлътнали лица. Което си е голям проблем.

# 559

Не е задължително, но е много вероятно. С годините хърбелите придобиват все по-хлътнали лица. Което си е голям проблем.
Не става дума за череп, а за месото върху него. Примерно Кристина Агилера в началото на кариерата си беше клечица, платформите на обувките й бяха по-големи от нея, но лицето й беше с видими бузки. После тя се наля доста. Бритни Спиърс също - тя пък се освини между първия и втория си сингъл и после винаги е играла по кантара. От по-новичките Селена Гомез изглежда "многообещаващо". Ако се разтърся, ще намеря и други примери.

# 560
...Предният път като бях, при друг, ме попита какъв ехограф искам да използва. Т. като на мен ми е еднакво неприятна процедурата и с двата попитах каква е разликата- уж нямало, но вътрешния бил за предпочитане за дебели жени, защото с другия не се виждало добре...

И тук така казват на теория, но на практика при мен с коремен виждат по-добре  Crazy

# 561
Не става дума за череп, а за месото върху него. Примерно Кристина Агилера в началото на кариерата си беше клечица, платформите на обувките й бяха по-големи от нея, но лицето й беше с видими бузки. После тя се наля доста.

За същото говоря. Структурата си е структура, но с годините и по-бузестите губят обем по лицето. Затова са и филърите, макар че поправят само частично пораженията. Тези, които по принцип имат слаби лица, с годините имат голям проблем. И да няма бръчки кожата, чертите изведнъж се смъкват и това няма с какво да се компенсира.

# 562
 Simple Smile Да, едните(слабите издължени лица) получават хлътване, другите(бузестите)- увисване  Laughing
старост нерадост

# 563
  • София

Не става дума за череп, а за месото върху него. Примерно Кристина Агилера в началото на кариерата си беше клечица, платформите на обувките й бяха по-големи от нея, но лицето й беше с видими бузки. После тя се наля доста. Бритни Спиърс също - тя пък се освини между първия и втория си сингъл и после винаги е играла по кантара. От по-новичките Селена Гомез изглежда "многообещаващо". Ако се разтърся, ще намеря и други примери.

в началото на кариерата си те бяха 17-18 год. момиченца, на тази възраст все още има останали детски черти в хората, вклю. загладени бузки(до към 20-22 е нормално общо взето да си ги има) Wink И Естествено е да се поналеят 10 години по-късно, има един момент на естествено натежаване около 30-така(не надебеляване).

А как е разпределено месото зависи много от скелета

# 564
  • София
Тези момичета са продукт на бизнеса. Всичко, което са имали като детско, беше превърнато в лолитско и след това откровено кифленско, когато остаряха, т.е. станаха над 16.

# 565
На 19 е вече жена.
И, да, масовите са такива.
Харесва ни или не.

Ами аз не ги виждам такива момичетата(не е като да няма, но на тази възраст все още преобладават по-слаби и стройни фигури).
Стройно не е равно на слабо.
Днес в автобуса имаше едно момиче - дрехи XS му стоят като на закачалка. А в лице хубава и си личи, че е бузест тип. Такъв тип няма как просто да "има" такова тяло - постига го само със зверско гладуване.
Та... предпочитам Лемили.
Вече все по-често виждам такива момичета, пък и дами на зряла възраст. В лицата като луни, а в телата като клечки. Очевидно е, че биха били най-красиви с едно поне 15 кг отгоре. Такава им е структурата. Но сигурно са прекалено взискателни към себе си или прекалено честолюбиви. Човек си е малко или много жесток към себе си, но към другите - още повече. Аз не се вързвам вече. Знам кое е здравословно за мен, ако кача отгоре /а аз лесно качвам/ правя диетка и смъквам излишното. Но да правя чудеса от храброст, за да ми каже някой: "Мале, колко си слаба!" - моля, да се пробва при друга!  Grinning

# 566
Аз пък не виждам причина една жена гордо да развява бричове, паласки и целулит, само защото ѝ е такава структурата. Предпочитам хлътнало лице-луна пред горното.

# 567
Аз пък не виждам причина една жена гордо да развява бричове, паласки и целулит, само защото ѝ е такава структурата. Предпочитам хлътнало лице-луна пред горното.

Откога паласките са въпрос на структура  Laughing
Така ли му се вика вече

# 568
Обикновено истината е по средата. Иначе си е въпрос на вкус.

# 569

Откога паласките са въпрос на структура  Laughing
Така ли му се вика вече

Къде да трупаш мазнини не е въпрос на избор. Предполагам всеки е виждал слаби крака с бричове, същото е и с паласките. На мойта фигура, за да не ми изкача нищо отстрани като си стегна с колан дънките с ниска талия, означава кокалите отпред и ребрата да ми се броят. Което по стандартите в тази тема е грозно. Затова казвам, че за мен изкочили паласки е по-грозно.

Общи условия

Активация на акаунт