Каква е във вашите очи?

• 37 628
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Може би с по-подходящи дрехи ще изглеждаш супер и нищо няма да стърчи.

Имах една приятелка - слаба като клечка. Буквално. Гаджето й чат-пат я пощипваше по въображаемите паласки - "Я да видим сланинките!" Тя започваше зверски глад поне две седмици. Не е нормално това, пък вие си гладувайте!

# 571
На 19 е вече жена.
И, да, масовите са такива.
Харесва ни или не.

Ами аз не ги виждам такива момичетата(не е като да няма, но на тази възраст все още преобладават по-слаби и стройни фигури).
Стройно не е равно на слабо.
Днес в автобуса имаше едно момиче - дрехи XS му стоят като на закачалка. А в лице хубава и си личи, че е бузест тип. Такъв тип няма как просто да "има" такова тяло - постига го само със зверско гладуване.
Та... предпочитам Лемили.
Вече все по-често виждам такива момичета, пък и дами на зряла възраст. В лицата като луни, а в телата като клечки. Очевидно е, че биха били най-красиви с едно поне 15 кг отгоре. Такава им е структурата. Но сигурно са прекалено взискателни към себе си или прекалено честолюбиви. Човек си е малко или много жесток към себе си, но към другите - още повече. Аз не се вързвам вече. Знам кое е здравословно за мен, ако кача отгоре /а аз лесно качвам/ правя диетка и смъквам излишното. Но да правя чудеса от храброст, за да ми каже някой: "Мале, колко си слаба!" - моля, да се пробва при друга!  Grinning

Глупости, аз съм такъв тип - с топчесто лице и големи, кръгли черти. На 45 кг изведнъж хлътвам и изглеждам кльощава, а на 50 - пухкава.
Цял живот съм 50 кг..и определено не съм гладувала..Wink)

Я тялото ми е слабо - просто структурата ми е такава, със супер тесен ханш и тънки крайници.

# 572
Жаве, дънките с ниска талия ги дадох само за пример, когато съм си "в структурата" не ги нося Laughing Определено не гладувам, но внимавам какво ям и спортувам доста, за да избягам от структурата си, в което не виждам нищо лошо. Може и аз да съм с промит мозък, знае ли човек  Wink

# 573
Жаве, дънките с ниска талия ги дадох само за пример, когато съм си "в структурата" не ги нося Laughing Определено не гладувам, но внимавам какво ям и спортувам доста, за да избягам от структурата си, в което не виждам нищо лошо. Може и аз да съм с промит мозък, знае ли човек  Wink

Не, не си с промит мозък!
Това е правилният начин на живот - здравословно хранене и спорт.

# 574

Ами май си.  Laughing Ти се шегуваш, но не е смешно. Колкото е опасно за здравето да си с прекомерно тегло, толкова е опасно и да си прекалено слаб. Някак си това се пренебрегва и не се коментира изобщо, а то не е за пренебрегване. Особено при млади момичета.

Признавам, че не съм те виждала и това може и да не се отнася за теб конкретно. Просто използвам поста ти.  Peace

# 575

Да де, но тя казва "спортувам доста". Какво значи доста? Има някакви средни стандарти - около 1 час спортуване на ден, не непременно с пот на чело. Разходка, плуване, някакви игри (тенис, бадминтон), дори градинарство  Laughing се броят за физическа активност.

# 576

Вярно е! Но стъпката от здравословното към вманиаченото е невероятно малка.

По повод казаното от sophiemmaspencer се замислих около мен колко хора предприеха радикални промени в хранителния си режим и спряха да консумират цели групи храни, което не намирам за ни най-малко полезно.

# 577
Кой отрича здравословното хране и спорта? Говорим за съвсем друго. Говорим за болезненото вманиачаване в килограми, което трови живота. Защото както жена с прекомерно тегло не се чувства добре в кожата си, защото не изглежда така, както би искала, така и вечно вманиачена сакън да не качи излишен грам и "какво ще кажат - той, тя, те" също не може да е щастлива.
Не е нужно да се живее в лишения, за да се постигне идеално тегло. Тъкмо напротив. Идеално тегло се постига с култура на хранене и с енергичност. Сега, ако моето "идеално" е за вас "прасе" просто си говорим на различни езици.

# 578
Изтървах вече нишката на разговора.
НЕ Е въпрос на структура да увисват сланинки над колана на дънките, ако ще да е 30 кила момичето - по-скоро е въпрос на недостатъчно движение и основно - на грешен размер дрехи. Може да е слаб човек и пак да има тлъстинки, но щом стърчат от дрехите - не е от структура.
Като се каже структура, се имат предвид костите. Паласките не са кости.

П.П. Днес се замислих за друго по темата. Ето например Моника Белучи, мъжете я харесват и както казахте, никой няма да я върне. В същото време момичетата не се стремят към нейната фигура, а към тази на Кейт Мос, която се постига с гладуване (и кокаин, ако трябва да сме точни). Момичетата просто ИСКАТ да са толкова кльощави. Къде се къса връзката между грижата за женското тяло и мъжките желания? Нали жените се правят заради мъжете?

# 579
 На мен също ми е странно, не съм чула досега мъж да харесва Кейт Мос, Кристина Агилера в слабия и период...под снимки с коремните преси и мускули на Биляна Йотовска или Аксиния мъжете коментират, че ако си легнат с тях ще е все едно да легнат с мъж...Но ние бихме предпочели техните фигури, а не на така желаните Моника Белучи, Бионсе, Джей Ло, Дита фон Тийз.

# 580
Аз мъж да върне жена, щото има паласки или целулит не съм чула досега да има. Ама може и да има де, кой знае.  Grinning И да й мрънка за килограмите другаде му е проблема. /Пак да уточня, че говоря за някакви нормални диапазони, не за болестни състояния и свръхтегло./

# 581
Жените се ''правят'', за да се харесват сами (нищо, че ни се иска и други да ни харесват), което зависи от възпитаните вкусови предпочитания.
Колкото и да те харесват околните, ако идеалът ти е различен, няма да се чувстваш добре.
Не можеш ли да се харесаш, когато се погледнеш в огледалото, никакво значение няма, че мъжете не биха те върнали.

# 582
Жените се ''правят'', за да се харесват сами (нищо, че ни се иска и други да ни харесват), което зависи от възпитаните вкусови предпочитания.
Колкото и да те харесват околните, ако идеалът ти е различен, няма да се чувстваш добре.
Не можеш ли да се харесаш, когато се погледнеш в огледалото, никакво значение няма, че мъжете не биха те върнали.
Именно, де, и аз това се чудя - защо жените се харесват като клечки, откъде този идеал - това не ми е ясно. И каквото и да постигнат, винаги смятат, че има накъде още да се свалят килограми.

# 583
Е, всеки има собствени представи за хубаво тяло  Wink
На мен Джей Ло ми звучи като проклятие, честно.
Биляна Йотовска е чудесна - това е мое виждане. Обаче повечето фотосесии на спортуващи хора се правят по време и след тренировка, когато мускулите са пълни с кръв и добре очертани. В ежедневието не изглеждат точно така  Wink
Пък зависи и много от средата - моите приятели са професионални спортисти или активно спортуващи любители - та нормално е да си "падат" по по-стегнати жени.

# 584

П.П. Днес се замислих за друго по темата. Ето например Моника Белучи, мъжете я харесват и както казахте, никой няма да я върне. В същото време момичетата не се стремят към нейната фигура, а към тази на Кейт Мос, която се постига с гладуване (и кокаин, ако трябва да сме точни). Момичетата просто ИСКАТ да са толкова кльощави. Къде се къса връзката между грижата за женското тяло и мъжките желания? Нали жените се правят заради мъжете?

Ще ти отговоря, както аз го мисля. Понеже говориш за мъже, мъжете харесват повече слаби тела. Стегнати, грациозни и т.н. Предполагам го свързват с младостта, макар да е ясно, че тя не се предава по полов път.
Моника Белучи е от изключенията. От много красивите изключения. Много красивите хора всъщност са малко. И като не можеш да си смениш току-така физиономията, съсредоточаваш се в грижите за тялото. Каквото и да се говори в подобни теми, че фертилносттта, здравословния вид, апетитността и бла-бла привличали, според моите наблюдения слабата и хубава фигура привлича най-много в общия случай. Ако се появи обаче нещо като Белучи, ще ги бие всичките.

Общи условия

Активация на акаунт