Каква е във вашите очи?

• 37 312
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Точно това тяло на снимката не е нормално, доколкото под норма разбираме основната част от женското население. Съгласна съм, че това е някаква идеализирана форма, нещо като идея за хубаво женско тяло, а не представителност на нормалността. По-скоро е желано, защото се среща рядко.

# 91
  • София
А ръцете като притки, от които стърчат кокали и ужасяващия луфт, който се получава от краката -клечки, прикрепени към груб и широк таз, не ти ли направиха впечатление? Само дупето й е хубаво. Направо е страхотия.

Има силикон в задника и гърдите, което я загрозява още повече. Прилича на гротеска.

За тялото от първата снимка - нормално към слабо.

# 92
А ръцете като притки, от които стърчат кокали и ужасяващия луфт, който се получава от краката -клечки, прикрепени към груб и широк таз, не ти ли направиха впечатление? Само дупето й е хубаво. Направо е страхотия.

Има силикон в задника и гърдите, което я загрозява още повече. Прилича на гротеска.

Как разбра, че има силикон в гърдите като е снимана от кръста надолу отзад?

# 93
Слабо, но оформено
Скрит текст:
Не е добре. Торсът е цилиндричен, а краката - къси. По-добре да налее малко кила на краката, защото изглежда стройна като дизайнерска табуретка.

# 94

Как разбра, че има силикон в гърдите като е снимана от кръста надолу отзад?

Третата снимка.... И аз мисля като Александрия. А жената на първата снимка за мен е с идеално тяло. ССФ. Mr. Green

# 95
  • София
ССФ никога не би облякла  цял бански!

# 96
Слабо, но оформено
Скрит текст:
Не е добре. Торсът е цилиндричен, а краката - къси. По-добре да налее малко кила на краката, защото изглежда стройна като дизайнерска табуретка.

и аз смятам, че глутеусът има нужда от още малко развитие, но краката не са къси  Wink Има нужда от малко повече работа за предно и задно бедро - това е
Какво му е на торсът  newsm78

# 97
Гласувах за нормално към слабо. Изглежда си доста добре жената.

# 98
Първата снимка - нормално към слабо.

# 99
Нормално тяло според мен даже малко с малко по- големи гърди би било супер.

# 100
На първата снимка виждам тяло с идеални пропорции. Може да е дорисувано и нагласяно,  но резултатът за мен е съвършен.  Има женствена линия на силуета, не стърчат кокали, но и нищо излишно не виждам.  И общото излъчване е на хармонична фигура с огромна доза привлекателност  Peace

# 101
  • София
Слабо, но оформено
Скрит текст:

Задникът изглежда добре, но останалото е... далеч от красивото. Съотношението на таза и краката е зле, некрасиво, краката изглеждат дори криви, тазът е много широк, отпред коремът е толкова хлътнал, та като на скелет. Не знам, но притежателката на това тяло никак не изглежда здрава и красива, дори за мен не е приемливо.

# 102
Гласувах. Нормално женско тяло, с добре изразена талия. С още малко пълнеж в горната част ще е по-добре.  Laughing

Снимката е от реклама на стягащо бельо.

# 103
  • София
Слабо, но оформено
Скрит текст:

Задникът изглежда добре, но останалото е... далеч от красивото. Съотношението на таза и краката е зле, некрасиво, краката изглеждат дори криви, тазът е много широк, отпред коремът е толкова хлътнал, та като на скелет. Не знам, но притежателката на това тяло никак не изглежда здрава и красива, дори за мен не е приемливо.

Всъщност не е съвсем ясно как изглежда задника, защото снимките са правени   от ниско и ъгъла в момента лъже как е реалното положение. Но със сигурност не ми харесва особенно с в краката и корема.

# 104
и аз смятам, че глутеусът има нужда от още малко развитие, но краката не са къси  Wink Има нужда от малко повече работа за предно и задно бедро - това е
Какво му е на торсът  newsm78
Краката са къси, особено на третата снимка личи - въпреки че са на фокус и това ги издължава, торсът отгоре пак изглежда дълъг колкото тях, а това, смятай, че е без дължината на главата. Като сложим и главата, пропорциите съвсем заминават на кино.
Торсът няма женствена извивка, няма талия - това в комбинация с тези кльощави крайници изглежда точно като цилиндър със забучени клечки.
Задникът е наистина хубав, но това е всичко.

Общи условия

Активация на акаунт