Каква е във вашите очи?

• 37 641
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Още една глупост - идеално тегло според бг стандарт  newsm78
http://pik.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B5-%D0%B5-%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B0 … _campaign=general
Според тази таблица трябва да съм 60 кг  newsm78 По време на предишната си бременност бях толкова като родих, по време на тази, в момента съм толкова  Embarassed  Sad - едва ходя и дишам. Не мога да си представя това да са нормалните ми кг  Naughty

Според тази таблица аз съм на 17, юхууу!
А аз трябва да съм с 20см по-ниска Mr. Green

Както казва едно другарче- Аз не съм дебел, просто съм нисък. (Макар че в неговия случай за да са му добре килограмите трябва да е към 3 метра, ама айде).

# 541
  • Варна
Още една глупост - идеално тегло според бг стандарт  newsm78
http://pik.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B5-%D0%B5-%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B0 … _campaign=general
Според тази таблица трябва да съм 60 кг  newsm78 По време на предишната си бременност бях толкова като родих, по време на тази, в момента съм толкова  Embarassed  Sad - едва ходя и дишам. Не мога да си представя това да са нормалните ми кг  Naughty

Според тази таблица аз съм на 17, юхууу!
А аз трябва да съм с 20см по-ниска Mr. Green

Както казва едно другарче- Аз не съм дебел, просто съм нисък. (Макар че в неговия случай за да са му добре килограмите трябва да е към 3 метра, ама айде).
И на 17г по подразбиране.

# 542
И аз съм доста под "идеалните" килограми, както явно и под форумските стандарти. Ако си пусна снимка, бих била определена като кощрамба, а ям по повече от 2200 калории на ден ?! Смешно ми е, когато някой ми каже, че ям въздух, а яде по-малко от мен. То явно хората, които никога не са били слаби, просто не могат да си представят какво е.

# 543
  • Варна
И аз съм доста под "идеалните" килограми, както явно и под форумските стандарти. Ако си пусна снимка, бих била определена като кощрамба, а ям по повече от 2200 калории на ден ?! Смешно ми е, когато някой ми каже, че ям въздух, а яде по-малко от мен. То явно хората, които никога не са били слаби, просто не могат да си представят какво е.
Точно така е.

# 544
Зависи - има хора, като теб, които могат да ядат по много, без да им личи и такива, които трябва много да се съобразяват, защото лесно качват килограми.
Имам приятелка, която наистина оставя впечатление, че е анорексичка и всички около нея, различни от семейството ѝ смятат, че е тръгнала натам. Истината е, че си има много добър апетит, яде си дори много. Ген. Не обича да се храни пред хора, срам я е и затова другите остават с впечатление, че нищо не слага в устата.

# 545
И аз съм доста под "идеалните" килограми, както явно и под форумските стандарти. Ако си пусна снимка, бих била определена като кощрамба, а ям по повече от 2200 калории на ден ?! Смешно ми е, когато някой ми каже, че ям въздух, а яде по-малко от мен...

Аз съм от другата порода. Спортувам, внимавам какво ям и т.н. И съм дебела. Лично на мен не ми пречи, харесвам се, важното ми е че живея здравословно, че съм енергична и издръжлива, но съм наясно какво си мислят другите за мен  Wink

# 546
 Обречена съм да живея около момичета, които ядат каквото и колкото си поискат, не слизат от колите си и са слаби, слаби. Не е справедливо, пък.

# 547
Да бе, според тази таблица трябва да съм с 18 кг повече.. Shocked

Колкото до снимката - добре си е жената.
Аз лично харесвам малко по-подчертани мускули. Wink

# 548

Когато си бременна бебето измества вътрешните органи, освен това тежестта не е разпределена и това също натоварва. Абсурдно е да се прави сравнение  Peace

# 549
На 19 е вече жена.
И, да, масовите са такива.
Харесва ни или не.

Ами аз не ги виждам такива момичетата(не е като да няма, но на тази възраст все още преобладават по-слаби и стройни фигури).
Стройно не е равно на слабо.
Днес в автобуса имаше едно момиче - дрехи XS му стоят като на закачалка. А в лице хубава и си личи, че е бузест тип. Такъв тип няма как просто да "има" такова тяло - постига го само със зверско гладуване.
Та... предпочитам Лемили.

# 550
  • София
За мен по-слаби не значи кльощави, просто не  кифли, а по-здравословно изглеждащи, стройно също не значи нездраво слаби, даже не и задължително слаби, но в никой случай и пълнички, набити, ячки....
Нямам идея такава закачалка по чии на лицето ще й личи, че е бузест тип, но щом казваш, може и да си личи.

# 551
  • София

Когато си бременна бебето измества вътрешните органи, освен това тежестта не е разпределена и това също натоварва. Абсурдно е да се прави сравнение  Peace

Тази таблица, има нещо генерално сбъркано в нея.
Споре нея и аз трябва да съм 62 кг... Най-много съм била 55 и се чувствах като свинче без да съм бременна, не ми беше добре и тежко ми беше.

# 552
Тази таблица дава само една единствена цифра, което е несериозно. Дори 10 кг. може да е разликата м/у минималната и максималната граница за определен ръст, в зависимост от структурата, затова се получава така Simple Smile

# 553
  • София
Дядо ми навремето така казваше, че идеалното тегло(по някакви разбирания от неговата младост сигурно) трябвало да е ръста минус 100, надскача и таблицата. Лемили пасти да яде ако всички се движихме по тези разбирания Simple Smile

# 554
Дядо ми навремето така казваше, че идеалното тегло(по някакви разбирания от неговата младост сигурно) трябвало да е ръста минус 100, надскача и таблицата...

И аз така го знам, ама за мъже. За жените -110.
Аз и на -100 ще съм доволна де  Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт