Какво печелят троловете от присъствието си във форума?

• 21 836
  • 326
  •   1
Отговори
# 75
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Не само се възгордявам, ми се и търкалям в пари  Money

# 76
  • Пловдив
Не само се възгордявам, ми се и търкалям в пари  Money
Дай насам де, и без туй ме набедиха за платена, поне да има нещо насреща.

# 77
Дай насам де, и без туй ме набедиха за платена, поне да има нещо насреща.

Янтра, ти не беше ли крупен производител на пълнени чушки, които хитро пласира чрез една уж безобидна тема в Клюкарника  Thinking

# 78
И понеже стана дума за ева17 - покрай въпросната злобомръсна тема се запознахме и съм пила кафе с нея, и децата ни са играли. Не е никакъв трол. Не се е регистрирала, за да пише във въпросната тема - това може да се види много лесно. Никой обаче не обърна внимание, че очевидно имаше човек, който пишеше от два профила там. Не, че има някакакво съществено значение, разбира се.  
Доколкото разбрах, ева17 сама пожела Татти да й замрази профила.
Обаче на Мишел драмата и сладникавата интрига й е в кръвта, защо да не развием нова сюжетна линия и да набедим някого, че има сестра......

Янтра, ти не беше ли крупен производител на пълнени чушки, които хитро пласира чрез една уж безобидна тема в Клюкарника  Thinking

Joy

# 79
  • Пловдив
Точно тъй! Моите чушки са световно известни!

# 80
Точно тъй! Моите чушки са световно известни!

Ето, знаех си аз. Спят модераторите, спят!  Реклама, та знае ли се  Crossing Arms

# 81
Олеле, дано тия тави не ги види мъжа ми, че ще ме напусне! ooooh!

# 82
Янтра, това не е честно #Cussing out #Cussing out как съм те пропуснала Shocked Shocked

малеее, ше се гътна сега за едната пълнена чушка. И ги крииш, а? Mr. Green Mr. Green Joy

# 83
  • Пловдив
 Flushed

# 84
Амииии.... тия чушки си ги хапваме на партийните съвещания, не е като да ги даваме на хора, дето не са си ги заслужили с пот на чело, тролствайки насам-натам в името на Партията. Нали Янтре, драга моя другарке  Hug

# 85
къде, как, коя партия Mr. Green идвам веднагически и обещавам да тролвам доживот, само пълнените чушчици на Янтра да облажа Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 86
Партията-Майка, но и Закрилница  Grinning на която се отдавам, без да ме интересува, че имам две деца.

# 87
  • София
Янтре, ей сега се издъни - къде скри другите тави? Ти специално днес за срещата в НДК с журналистите ли ги направи? Значи, все пак е имало за манджане, а един по новините от ГЕРБ каза, че било обяд без храна! Да не би да не сте му дали?

# 88
  • Пловдив
Янтре, ей сега се издъни - къде скри другите тави? Ти специално днес за срещата в НДК с журналистите ли ги направи? Значи, все пак е имало за манджане, а един по новините от ГЕРБ каза, че било обяд без храна! Да не би да не сте му дали?
Само две тави! За кой по-напред?!?! Може да съм го пропуснала в тълпата Embarassed

# 89
Само две тави! За кой по-напред?!?! Може да съм го пропуснала в тълпата Embarassed

Да ги махаш тез' чушки! Някои сме на диета, че сме заприличали на Лемилита. Веднъж ги слюноотделях, сега пак.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт