Лоши ресторантьорски практики

• 79 215
  • 941
  •   1
Отговори
# 795

So Lucky* , няма -кой да осъдиш ,освен ако не е гребкиня няма коя да го вдигне това чудо , няма смисъл да вземат на тази длъжност и да не може да се справи .  30 кг. като не ви се вярва, аз мога да кажа какво съм видяла. Примерно маса 4 човека . Занесени са им кана вода, кана вино чаши , чинии малки , прибори . В Гърция
Къде съм казала че аз ще съдя  Shocked . Има си кой да се занимава с тези неща, аз само ще рипортна където трябва  Laughing  Не казаха коя компания, не качва жени в ресторанта. ooooh!
Ти говориш за Гърция, аз питам за пасажерите, просто съм в тази система и ми ясно кое как.И повярвай доста жени има в дайнинга.
Пак ... 30 кг никой не вдига, има асистънт уейтъри които носят тежки трейове да, но пак не нещо безумно, има закони  правила и т.н. стандарт просиджър е така наречен "сейфти белт", без колан в ресторанта не влизат.Това са подробности.

Ще питам за компаниите, не знам име, но двама познати, работили на круизен кораб, като сервитьори са ми го казвали това. Единия беше на речен кораб по Дунава и имало само мъже, като сервиз и в кухня също. Жените били камериерки и на рецепция.
Другия ми познат пътува от години на океански кораб, каза същото.

# 796
За речните нямам поглед.Знам че са с ограничен ресурс кабини и могат да поискат пол от акомодейшън ризънс.Обаче на големите пасажери няма такова нещо.
На последния ми кораб имаше семейство българи сервитьори в ресторанта, още 2 момичета от Бургас пак ще работят в дайнинг руум.В стаф меса само жени, които после ги качват в ресторанта.
Та стана ми интересно къде не може жена да работи сервитьор. Thinking

# 797
Впрочем, в ресторантчето, което толкова си харесвам, сервитьорите са само мъже.  

Цялата тема изчетох, така и не разбрах кое е заведението, ще споделиш ли?  Blush

# 798

Цялата тема изчетох, така и не разбрах кое е заведението, ще споделиш ли?  Blush

Дам, и аз искам Simple Smile

# 799

Дам, и аз искам Simple Smile

Опасни сте  Sunglasses  hahaha

# 800
Ахаха, ще споделя, да. Това е едно много затънтено ресторантче в хотел Еди в Драгалевци.  Heart Eyes Което, както споменах почти никога не се посещава от случайни хора, има си редовни клиенти от години. Храната е чудна, обстановката задушевна. Ако не ти хареса ще се договорм за една почерпка от мен Wink Лятото имат чудна градина.

Ама ти да не би заради сервитьорите  Stuck Out Tongue

# 801
Така, де. Няма само мъжете да ходят заради сервитьорките. Mr. Green
Пазете се сервитьори, идва bg- mamma! hahaha

# 802
Така, де. Няма само мъжете да ходят заради сервитьорките. Mr. Green
Пазете се сервитьори, идва bg- mamma! hahaha
Joy  thumbsup

# 803
За сладкарница, кафе сервитьорките са О.К. ,но за заведения които държат на имидж е хубаво да са сервитьори. Това е мое мнение ,не държа да го налагам на никого.

# 804
Е, нали Караманолова трябва да блесне, колко добра готвачка е  и колко здравословно се храни Stop
...

Joy Joy Joy
страшен шпионин си

# 805
Ахаха, ще споделя, да. Това е едно много затънтено ресторантче в хотел Еди в Драгалевци.  Heart Eyes
Много добро място, да. Нямам забележка нито към храната, нито към обслужването.

# 806
  • Варна
За сладкарница, кафе сервитьорките са О.К. ,но за заведения които държат на имидж е хубаво да са сервитьори. Това е мое мнение ,не държа да го налагам на никого.

Защо така мислиш?

# 807
Didi,това се казва сексизъм.

# 808

Защо така мислиш?

И според мен е така. Мъжете са по-добри сервитьори и готвачи, неслучайно в изисканите заведения на запад в повечето случаи сервитьорите и главния готвач са мъже.

# 809
  • Варна

Защо така мислиш?

И според мен е така. Мъжете са по-добри сервитьори и готвачи, неслучайно в изисканите заведения на запад в повечето случаи сервитьорите и главния готвач са мъже.

Да де, питам каква е причината. Някой може ли да обясни, щото се чудя от известно време.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт