Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 63 400
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
Не, не влиза, двата прегледа са включени в направлението за проследяване на бременност.

# 76
Не, не влиза, двата прегледа са включени в направлението за проследяване на бременност.

# 77
Lеxie ,благодаря   bouquet  Зарадва ме  Crazy

# 78
Към раждалите мами - след раждането усещахте ли болка в бузата на дупето където са и шевовете , беше ли ви трудно ставането и ходенето ?

# 79
Нормално е след като има шевове да усещаш някакв дискомфорт.

# 80
  • в огледалото на живота
Към раждалите мами - след раждането усещахте ли болка в бузата на дупето където са и шевовете , беше ли ви трудно ставането и ходенето ?
Нормално е ,да.
Зависи много и от това колко е стегнат самия шев.

# 81

Принципно е нормално, но зависи все пак за след колко време говорим, зависи както каза и devi4ca колко е стегнат шева, колко шева са, накъде е разреза . Аз бях с доста болки до махането на конците, после вече осезаемо се подобри състоянието е пак имаше дискомфорт и придърпване някакво, но поносимо. Ако си съвсем прясна родилка т.е. с рана още прави си седяща баня със смрадлика, много помага  Peace

# 82
Здравейте ,ще бъда кратка ,за да не ви затормозявам с дълги въпроси.Аз съм студентка,все още не ми е време за бебе ,но по невнимание с приятели ми правихме секс 2 пъти без презерватив,като втория път беше след еякулация около 30 мни след първия някъде ...да ,знам беше много глупаво ,но моля ви не ме обвинявайте.Чаках си цикъла закъсня ми с около 2 дни и първия път ,когато видях,че има кръв беше съвсем леко в тоалетната с кафява течност,слуз..мислех си ,че ще ми прокърви нормално,но не .. в момента цикъла ми е много оскъден ,а по принцип нормалния ми е с силно кръвотечение в началото ..не знам какво да мисля,дали е някаъв друг проблем,а не най-лошото за мен -бременност.Направих си и тест днес ,беше отрицателен.Какво мислите,вие сте минали по този път и може би сте по-компетентни от мен.Иначе в момента не мога да отида на гинеколог,евентуално след 2 седмици ,когато се прибера (студентка съм както казах)...Цялата треперя и ми е много притеснително ,не знам как ще дочакам да отида на гинеколог евентуално ,да не говорим ,че ще ми е за пръв път ходенето на гинеколог
   Ще трябва да си направиш тест след седмица, а за предотвратяване на такава евентуална чрез хапчета вече е късно.

# 83
  • Berlin
Преди 2 седмици може би бяхме леко болни вкъщи - сополки, кашлица. Уж се оправихме, но аз си влача някаква задна хрема още, не е много, но сутрин се събуждам със секрет в гърлото. Tired Предполагам, че лекарката ми ще ми каже, че нищо не може да се направи или да пия лукчета (тя много държи на тях Simple Smile), но може ли да ми предложите нещо - витамини, билки? Утре все пак ще я питам, де, но мисля и че не съм за УНГ. newsm78

# 84
Преди 2 седмици може би бяхме леко болни вкъщи - сополки, кашлица. Уж се оправихме, но аз си влача някаква задна хрема още, не е много, но сутрин се събуждам със секрет в гърлото. Tired Предполагам, че лекарката ми ще ми каже, че нищо не може да се направи или да пия лукчета (тя много държи на тях Simple Smile), но може ли да ми предложите нещо - витамини, билки? Утре все пак ще я питам, де, но мисля и че не съм за УНГ. newsm78
за хрема или за кашлица?

# 85
Можеш да си промиваш носа със солена вода, да си слагаш капки от клеева тинктура.

# 86
Можеш да си промиваш носа със солена вода, да си слагаш капки от клеева тинктура.
също физиологичен разтвор

# 87
  • Berlin
Нямам хрема, нито кашлица, само това през нощта. newsm78 Ще пробвам, благодаря!

# 88
  • варна
На 1 март ми беше последния цикъл ,вчера започна едно кафяво зацапване направих си днес тест показа се бледа 2 черта.
Знам че е много рано ,че и да отида на лекар нищо няма да могат да видят.
Но това кафявото ме притеснява и днес продължава да зацапва.
Аз имам една неуспешна и една успешна бременност преди това и двете са започвали така и съм пола хапчета за задържане ,но сега е много рано още и незнам какво да правя.

# 89
Посъветвай се с лекар.

Общи условия

Активация на акаунт