Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 14

• 79 977
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
Току що гледах в IMDB и Виолета има рейтинг 5.3 от 10. Има 9 ревюта (от които едно е мое) и има от които 4 са положителни и казват че го обожават, а останалите 5 го мразят. Моля помогнет за добрия рейтинг на Виолета като гооцените с колкото заслужава според вас и напишете и защо го харесвате толкова много.

Аз съшо не съм съгласна с участието на Слена, Деми, Бела или пък на Майли във Виолета. Не знам защо изобщо ги искат в шоуто като виждат колко добре върви?!

Ако някой е гледал Дивиргенти или е чел книгата:
Скрит текст:
http://jenite.bg/Книги/ТЕСТ-Коя-е-вашата-каста-Разберете-и-спечелете-бестселър-_l.a_c.192535_i.385509.html
Коя каста получихте? Аз получих на Прямите  Simple Smile

# 601
Ето материал от вчерашния 65 епизод:

# 602
10 неща за Диего /бг субтитри/ :

# 603
Мечи и Руджеро.

Нови снимки за "Para teens"

- обложката

# 604
Здравейте на всички. Simple Smile Hug
Аз също съм против да влизат гост звезди в сериала, особено Майли. Много се промени и всеки ден ме изненадва с нови простотии и вулгаризми, не съм вярвала, че човек като нея може да стигне дотам. Все пак в Хана Монтана беше толкова сладка, а сега..., направо нямам думи. Извинявам се на феновете от темата на Майли, ако изобщо има такива, но просто изказвам мнението си. Peace И аз се надявам Мечи и Ружеро да имат обща песен, ще ми е много интересно. Heart Eyes Как не ги е срам Факу и Тини да притесняват момичето, докато спи, не виждат ли колко сладко е заспало. Joy Joy

# 605
От едно интервю на Тини и Мечи:

На второто гифче на Мечи имитира Тини, много ми е смешна. Joy Joy На това интервю говореха хубави неща една за друга и казаха, че им е малко трудно да са Людмила и Виолетта, защото са най-добри приятелки в живота, и често по време на сцена те прекъсват, защото им става смешно или не могат да го изиграят. Joy Joy

# 606
Дано това са слухове:

# 607
Мерси  littlexsecrets Hug, аз също се радвам да съм в тази тема Peace

# 608

Валерия, Руджеро и Алба Simple Smile

# 609
  • София
- Нова снимка на Джейд и Матиас.

- Нова снимка. Прилича на старата, но не е същата.  Simple Smile

Лара и Леон в кой епизод се разделят и защо? И Лара участва ли в трети сезон? Rolling Eyes

# 610
Матиас ми изглежда като някой току що излязъл от затвора Joy
Аз също се питам дали Валерия ще участва в 3 сезон???

# 611
Здравейте, аз също го гледам и много ми харесва.Според вас кой пее по-хубаво, Фран или Виолета.Според мен Фран пее също много хубаво като Виолета и ако тогава Вилу се беше отказала от Юмикс можеше Фран да я замести:-). Също някой може ли да ми каже откъде се появи този Себа?? Тогава изпуснах няколко епизода.

Здравей, vikinik. Аз съм Стили и ти пожелавам приятни мигове в темата ни. Hug Виолета според мен пее най-хубаво, въпреки мнението ми за нея. Въпреки таланта ѝ, не трябва все тя да печели състезанията, конкурсите и най-добрите възможности, като това да бъде звездата на U-mix, например.

Би било страхотно Феде и Людмила да имат обща песен. Heart Eyes

Честно да ви кажа, и на мен този новият не ми изглежда чак толкова зле. Но от акцента му и френския ми се гади. ooooh! Ужас, как ли ще говори не испански?! ;д Е, скоро ще разберем. Искаше ми се да има и подробности относно ролята му. Е, то отсега се знае, че ще е с Виолета. Тя с кой не е гадже?! Ама накрая пак ще избере Леон, то е ясно.

Струва ми се доста интересно как ще се развият нещата между Диего и Виолета, особено след като той ще бъде съвсем променен по характер и няма да можем да го познаем. Също ми се струва интересна темата дали Виолета и Людмила най-накрая ще бъдат приятелки. Малко се съмнявам, честно казано, но поне се надявам. Много ми се иска и Валерия да участва в трети сезон. Ще е по-интересно с нея, колкото повече герои, толкова по-добре, защото определено има какво да се случи, когато са много хората. Peace

# 612
Дъгичке, гласувах за сериала в IMDB.
Прочетох коментарите и съм учудена, че някои хора намират сериалът за толкова нереалистичен, дразнещ и скучен, но.. всеки си има мнение.  Rolling Eyes

Нови снимки за "Para teens"
Скрит текст:

- обложката
Много е хубава Тини. Heart Eyes

От едно интервю на Тини и Мечи:

На второто гифче на Мечи имитира Тини, много ми е смешна. Joy Joy На това интервю говореха хубави неща една за друга и казаха, че им е малко трудно да са Людмила и Виолетта, защото са най-добри приятелки в живота, и често по време на сцена те прекъсват, защото им става смешно или не могат да го изиграят. Joy Joy
Хаха, много е сладка Мечи. ;д  Heart Eyes Представям си колко е трудно да трябва да се караш с най-добрата си приятелка и да я мразиш в сериала. Но двете пресъздават споровете между Виолета и Людмила повече от добре. Peace

Валерия, Руджеро и Алба Simple Smile
Големи са сладури и те. Heart Eyes

Дано това са слухове:
Скрит текст:

Някои хора имат голямо въображение.  Joy Някои от тези слухове ме разсмяха, за други пък ще е хубаво ако се окажат истина, но според мен няма почти нищо вярно в това видео. ;д

Валерия май няма да участва в трети сезон, поне засега няма такава информация. Тя в момента се е фокусирала върху музикалната си кариера, беше в Ню Йорк, за да записва нов видео-клип. Надявам се по някое време да се завърне във "Виолета".

Руджеро ми е адски сладък като говори на испански с италианският му акцент. ;д  Heart Eyes А за испански с френски акцент.. не знам дали ще се получи особено добре.  Mr. Green Ще видим.

И на мен ми е доста интересно как ще се развият отношенията между Диего и Виолета. Според мен тя ще му прости и двамата ще станат приятели. Но честно казано не мисля, че чувствата на Диего към Виолета ще се изпарят толкова бързо. Но наистина не знам какво са ни подготвили сценаристите.. нямам търпение да разбера.  Heart Eyes Людмила и Виолета може да станат приятелки, но ако Федерико се раздели с Людми според мен тя отново ще се озлоби и отново ще започне да върши злини. :д А и щом всички ще се изпокарат, значи нещата няма да са толкова спокойни.

# 613
Нова снимка на Канде.

И тя с високи обувки.  Mr. Green И пак е полегнала.  Joy Иначе е много хубава.Heart Eyes

Сезон 2, Епизод 6. Heart Eyes

# 614
Снимка на Руджеро:

Четох, че не можете да свикнете с акцента му, но аз свикнах!Дано и вие свикнете. Turn-l

Общи условия

Активация на акаунт