Бебешката количка - цяла наука за второ висше №26

• 68 705
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
само аз ли не мога да си намеря хубава лятна количка с по-големи гуми на разумна цена newsm78 омръзна ми да обикалям, дайте някоя идея

# 301
  • have faith and be patient ..
Ами аз я взех от магазин Premaman в Пловдив за 960лв само с лятна седалка обаче,иначе с кош за новородено се качваше на 1300 #Crazy Отделно съм си купувала чадър за 70лв и чувал за 120лв #Crazy Моята е черно шаси и черна седалка, мен 4 rider не ме кефи,аз ти препоръчвам Ево Peace Пробвай да си я вземеш втора ръка,за мен тези колички са толкова здрави,че могат да извозят 5,6 деца,просто няма какво да им се износи ,повярвай Peace

дааа , аз ги гледам тук по 1700 със всичко ..  Joy предпочитам нова , от вън  Peace

# 302
  • гр.Пловдив
само аз ли не мога да си намеря хубава лятна количка с по-големи гуми на разумна цена newsm78 омръзна ми да обикалям, дайте някоя идея

До колко парички?

# 303
Какво мислите за  mamas and papas solo
Аз няколко страници по-напред съм написала доста подробно за Солата. Тя беше първата ми количка, а сега я смених с лятна Косато Супа - детето ми е на почти 11 месеца. Солата е наистина чудесна, но не бих могла да кажа, че е точно лятна количка. Причината да я сменя е, за да взема по-лека и с по-малки гуми. Когато детето стане 10+ кг, това вече има значение. Летните колички обикновено са с по-малки гуми, което прави по-лесно бутането с по-голямо бебе вътре. За мене е просто неправилно да се сравняват комбинираните колички с големи гуми, амортисьори и пр., подходящи за новородено бебе, с типично летните колички, които са с малки гуми, леки конструкции и са предвидени за вече малко по-големи деца. За Косато-то мога да кажа, че по-малките гуми не са проблем за мене по тротоарите. По-лека е от Солата - около 8 кг и около 10кг за Солата. Гледа само напред, но това не е проблем, защото детето предпочита така. В сравнение с Макларън например е малко по-тежка и може би малко по-малко маневрена (пробвала съм само Макларън Техно ХТ). Но от друга страна има и своите предимства пред Макларън -огромен сенник, без нужда допълнително от чадър, много екстри, включени в комплекта, по-разумна цена и страхотен дизайн  smile3521
За Грако-то нямам наблюдения.

# 304
^^Бръмбар^^, напълно подкрепям поста ти - няма място за сравнение. Само да уточня за Techno Xt, че също има огромен сенник, Quest няма. Фенка съм на Cosatto, имат страхотни десени, ползвам столче за хранене Noodle и повивалник с ваничка  Peace

# 305
Така е. Не исках да прозвучи повдеждащо. Confused Техно ХТ действително има голямя допълнително разширяващ се сенник на новите модели. Този, който аз съм ползвала е по-стар и няма такава възможност. На Косатото също се разширява допълнително.

# 306
Кажете някой друг немски сайт да погледам колички, ако не друго?

# 307

Ето един http://www.babyartikel.de/kinderwagen-kindersitz
(извинявам се, ако го има някъде по-напред, но от толкова много страници е направо невъзможно да изчета всичко).

По този повод, наскоро попаднах на едни полски колички на прилична цена  - Adbor, ще бъда благодарна ако някой сподели мнения за тях и тук (че в специално създадената тема гледам че ги хвалят само... )

# 308

www.mytoys.de

# 309
Здравейте,
в търсене съм на нова количка, старата ми беше Хаук Малибу и изобщо не съм доволна  ooooh!
Сега съм се насочила към триколки с напълно легнало за новородено. Имаме стълби и ако количката е с кош за новородено немога да я смъквам сама. За това че насочих към напълно легнало положение.
Спряла съм се на тези двете http://commercedepot.net/bg/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B5 … B0-ZOOPER-BOOGIE/

и http://prodavalnik.com/plen-kompekt-mothercare-xtreme-khaki-na-p … o-tsena-i35483553

Първата ми харесва заради опцията седалката да се върти по посока на движението и обратно, а втората че има и столче за кола в тази цена.

Имате ли наблюдения за тези модели или някой да ви е споделил нещо?
Благодаря предварително   bouquet

# 310

До колко парички?

500 Thinking

# 311
# 312
  • гр.Пловдив
Здравейте,
в търсене съм на нова количка, старата ми беше Хаук Малибу и изобщо не съм доволна  ooooh!
Сега съм се насочила към триколки с напълно легнало за новородено. Имаме стълби и ако количката е с кош за новородено немога да я смъквам сама. За това че насочих към напълно легнало положение.
Спряла съм се на тези двете http://commercedepot.net/bg/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B5 … B0-ZOOPER-BOOGIE/

и http://prodavalnik.com/plen-kompekt-mothercare-xtreme-khaki-na-p … o-tsena-i35483553

Първата ми харесва заради опцията седалката да се върти по посока на движението и обратно, а втората че има и столче за кола в тази цена.

Имате ли наблюдения за тези модели или някой да ви е споделил нещо?
Благодаря предварително   bouquet

Зуупъра са много по-стабилни и добри като марка,на Мадъркеър са неоправдано високи цените за сметка на качетсвото/мое мнение,не ангажирам никого с него/,аз лично каквото и да съм взела и да са ми подарявали от Мадъркер не е оцеляло дълго и не са нищо особено...Колкото и колички да съм заглеждала на тази марка,всичко е издънено,колкото до столче има много по-хубави и на супер цени в Продавалника.Можеш да си вземеш без проблем  Peace

# 313
Мерси за мнението   bouquet
А къде мога да го видя на живо този Зупър? И се чудя дали има столче за кола което се слага и на количката ...

# 314
  • гр.Пловдив
Незнам миличка,на живо не съм я виждала тази марка,порови в нета къде ги предлагат или си поръчай он-лайн Peace

Общи условия

Активация на акаунт