Как да бием жена си правилно

• 28 105
  • 366
  •   1
Отговори
# 180
Лаптопа ще ми трябва за работа, а другите компютри са на латиница, и няма как да ги ползвам.

Aхахахаха  Laughing А като сбъркаш някоя думичка, сигурно ползваш коректор за монитора.

# 181
  • Galaxy 13197853088
 Shocked

# 182

Ти от кои си? Да знаем как да подходим  Mr. Green

# 183
Благодаря, но на мен не ми липсва, а нали знаеш, че апетитът идва с яденето, а любовта на мъжа минава през стомаха.

Твоята може и през стомаха да минава, на моят мъж не  Laughing

Да, преди са се пребивали, не само мъжете жените, но и всякак. Радвам се, че не живеем в дивите времена. Поне някои от нас.

Дами, да го оставим на спокойствие, човекът си има комплекси и има нужда да тъпче друг, за да се почувства мъж. Естествено по-слаб от него, че иначе не смее...
Направо е грозно да се осмива една толкова сериозна тема по подобен начин.

Моите уважения госпожо или госпожице, само че аз говоря сериозно, и въобще не спамя по темата. Две седмици преди да дойдем на работа тук (ние сме група) редовно си ходех във фитнес-салона и тренирах 2 часа два пъти седмично. Висок съм 178см. тежа 102-106 кг. зависи какво съм ял или пил. Десния ми бицепс е 48 см. а левия е 47. Не знам защо е така , но ме е яд много. Нарочно товарех само лявата страна , но съм получил нещо като плексит и сега ме боли лявото рамо по някога. Не ми е необходимо да тъпча никого, но и не разрешавам да тъпчат мен (ако разбираш за какво говоря). Не виждам къде съм осмивал темата. Точно обратното.  Защитавам си тезата и давам отговори относно боя на жените от мъжете, само слепец може да не види истината, или казваш, че сегашните граждански закони , след като дискриминират мъжете, ще възпрепятстват природните закони.

# 184
  • Под липата
 Дебел, асиметричен трол  Mr. Green

Това ли се оказа?

Споделям питането  Sunglasses

# 185
Аааа, има и такива ''възбудени'', дето не им връзват и почват да рипат като петли на бунище  Wink
То си лъска, ние му се връзваме...
Да не му обръщаме внимание, викам, повече, а?  Sunglasses

Ето тук вече имаш право да не ми обръщаш внимание, но другите ти права по някога  само си мислиш, че ги имаш.

# 186
Надявай се ти да е плексит, нещо много по-гадно е, така като чета. След още няколко години няма да можеш да си вдигнеш ръката водоравно и ще ти изтръпва още от врата, ама така е, на бодлива крава бог рога не дава.

# 187
  • Русе

Наистина.

Херкулесе, нали знаеш, че всички почваме живота си като жени Wink . Апропо, истинското име на героя ти е Херакъл, кръстен е на богинята Хера.

# 188
А, ко речи? Кои са тез закони, че да се образоваме и ние  Joy

И пак да питам:
В какъв смисъл? Няма да има претенции да участва в решенията, които засягат нея и децата й?

# 189
  • Под липата
Аааа, има и такива ''възбудени'', дето не им връзват и почват да рипат като петли на бунище  Wink
То си лъска, ние му се връзваме...
Да не му обръщаме внимание, викам, повече, а?  Sunglasses

Ето тук вече имаш право да не ми обръщаш внимание, но другите ти права по някога  само си мислиш, че ги имаш.

What?

Аз правата си ги зная, ама ти не знаеш правата на останалите, живеещи в цивилизовани , светски и демократични държави. А това е проблем. Аха... Simple Smile

# 190
Точно четох за четиринайсетгодишната, която убила мъжа си с отрова за мишки.  Та подхождайте внимателно към този, който ви готви. Това ми е мнението по темата.

За това не се и съмнявам, но ти прочети в нета за "Муша Буша в пространството" и ще забравиш за отровата за мишки. Между другото и при нас вече почнаха да ги обезобразяват с киселина , тези дето тровят с отрова за мишки.

# 191
  • Насред хаоса
Господинът си мисли, че някой го тъпче.  Shocked
„Мъжете, които се изказват лошо за жените, обикновено имат предвид само една жена.“ — Реми дьо Гурмон

# 192
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
сегашните граждански закони , след като дискриминират мъжете, ще възпрепятстват природните закони.
И как точно ги дискриминират т.е с какво?

# 193
ХеркулесЧо, няма ли с какво да си поиграеш, Че си седнал да си губиш времето с такива, дето само за раждане стават? Mr. Green

Явно няма. Е, разбираме те тогава и ти съЧувстваме.

# 194
Херкулеса, и твоята майка ли само за разплод става?
Ти и нея ли така чувстваш?

Не, тя можеше и да готви и да поддържа къщата, докато баща ми работеше, и да ни възпитава нас децата, кое е правилно и кое не. Кое е за мъже и кое за жени.

Общи условия

Активация на акаунт