Как да бием жена си правилно

• 28 092
  • 366
  •   1
Отговори
# 225
  Имам един въпрос - темата за какво е? Загубих нишката от всички тези миш(ъж)ки нелепици  Simple Smile  Така де знам за какво е, но се тревожа, че функцията й се изгуби напълно  Rolling Eyes
Жени се правят на мъже и мъже се правят на мъже Simple Smile

Напротив, темата е как да бием жените правилно, което ще рече когато си го заслужават. Кое тук не ти е ясно? Което значи че трябва да ги бием така, че да не смеят да се оплакват на разни правозащитни организации, защото тогава ще се наложи да ги убиваме, а това вече е не рентабилно и България съвсем ще намалее. И, точно за това ще ги бием, защото се правят на мъже, а не са.

hahaha hahaha hahaha hahaha

ГорканЧо, до тук води липсата на нормален сексуален и социален контакт с другия пол.
Не ти ли омръзна да си веЧния лузър?
Така няма да ти олекне.

# 226
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
тогава ще се наложи да ги убиваме, а това вече е не рентабилно ....
Много взе да си противоречиш.
Светът е мъжки. Създаден от мъже, за мъже. Така било е, така е, и пак така ще бъде!

# 227
Интересно. Обикновено уверен, със самочувствие и способен да се справя с всичко по приет и нормален начин мъж няма такова напиращо отвътре чувство да се изпляска в женски форум и да се хвали как е чудо невидено, щото е мъж, нито пък ще му мине през ума да приветства и агитира за насилие върху жените. Просто няма такава потребност. Странна работа. Но всеки с проблемите си.
Ох, тва с цивилизацията ме утрепа!  Joy Пич, всичките ти брътвежи са в разрез с цивилизацията, така че не виждам как би оцеляла, ако на света преобладаваха хора с подобно мислене.

Я се засрами веднага!!! Кои народи стават все по-вече и кои по-малко? Дали тези с женско управление, или арабския-мюсюлмански свят, където жените не могат да гъкнат. Застаряващата 500милионна европа в близко време няма да я бъде, поради прогресивното намаляване на човешкия фактор, заради измислените равни права, а ако това те дразни, че съм в женски форум не се притеснявай, и без друго времето напредна, вече наближава 16 30 часа и ще ходим на купон. Не го смятай за изневяра, защото аз не го смятам и толкоз. А утре сигурно няма да имам време, но не се знае. Така че бъди спокойна, няма да ви притеснявам за сега.

# 228
  • София
Я се засрами от правописа си!

# 229
  • Насред хаоса
Интересно. Обикновено уверен, със самочувствие и способен да се справя с всичко по приет и нормален начин мъж няма такова напиращо отвътре чувство да се изпляска в женски форум и да се хвали как е чудо невидено, щото е мъж, нито пък ще му мине през ума да приветства и агитира за насилие върху жените. Просто няма такава потребност. Странна работа. Но всеки с проблемите си.
Ох, тва с цивилизацията ме утрепа!  Joy Пич, всичките ти брътвежи са в разрез с цивилизацията, така че не виждам как би оцеляла, ако на света преобладаваха хора с подобно мислене.

Я се засрами веднага!!! Кои народи стават все по-вече и кои по-малко? Дали тези с женско управление, или арабския-мюсюлмански свят, където жените не могат да гъкнат. Застаряващата 500милионна европа в близко време няма да я бъде, поради прогресивното намаляване на човешкия фактор, заради измислените равни права, а ако това те дразни, че съм в женски форум не се притеснявай, и без друго времето напредна, вече наближава 16 30 часа и ще ходим на купон. Не го смятай за изневяра, защото аз не го смятам и толкоз. А утре сигурно няма да имам време, но не се знае. Така че бъди спокойна, няма да ви притеснявам за сега.
Joy Joy hahaha Отивам да се срамувам в ъгъла.
Да ти кажа, хич, ама хич не ме интересува нито как са в арабския свят, нито къде ще ходиш и какво ще правиш. Така че недей толко да се таралежиш кат джобно чихуахуа на немски дог, ми внимавай да не се изтървеш да набиеш някоя жена, че из немско не си поплюват с насилниците.

# 230
Хей, я чакай малко! Слабите хора мислят само как да избегнат боя, в случая жените. А то е много просто. Глава на семейството е мъжът и винаги ще бъде. Докато жените не си го избият от ума че са равни с мъжете, налага се мъжете да им го припомнят чрез пребиване. Защото това е най-сигурния и ефтин начин, нищо че жената се смятала за шия (врат) на главата.

Shocked Shocked Shocked
Без думи.
Семейството е едно цяло, то няма глава, крака и т.н. Когато почнеш да го делиш на части, вече е труп. Когато единият е стъпкан, а другият "отгоре" това не е семейство, това е господар и слуга. В което няма нищо лошо, ако е доброволно, просто няма нищо общо със семейство.

И все пак тая надежда, че си решил за разнообразие на деня да наминеш към бгмамма и да предизвикаш потребителите, за да се посмееш после. Ако не, то имаш много сериозни проблеми, в/у които трябва да поработиш, за да бъдеш наистина щастлив и доволен от живота.

newsm10 Да, той и затова се е регистрирал само и само да се включи в темата  Mr. Green

Както и да е. Хора всякакви.
 Явно самия факт че съществуват жените му е проблема. Само дето ако не е била жена, то той нямаше да живее. Нито пък който и да е бил мъж Wink

А   и  Ефтин не се пише така Wink

Да, така е, ама ако не е имало и мъж пак нямаше да ме има както и всички останали жени. Ако мъжете успеят някога да се самовъзпроизвеждат и няма да има нужда от жени, ще живеят до 200 години.

Мъжете никога няма да успеят да се самовъзпроизвеждат. Органите им изобщо не стават за възпроизвеждане (ако можем да говорим изобщо за орган), но нека не пренебрегване причините и необходимостта им от:
 Първо няма да има кой да слугува на "великия" мъж. Един велик мъж трудно ще може дори да се изхрани, трудно ще му е да се облече, а възпитанието на децата не подлежи на комнтар, защото липсва.
 Второ, те са толкова войнствено настроени, че ще се изтрепят първата година.
 Трето, няма да има кой да им нормализира хормона Wink

Цитирам поговорка: "кажи му мъж е не го обиждай повече..."

Никога не казвай никога. Мъжете са създали света и ще си го променят както си искат. За сега освен болните мъже, останалите сами си се хранят и обличат, а мъжкото възпитание на децата е по-правилно. А, войнствено настроени са защото жените ги предизвикват и всички войни до сега са само заради тях, като почнем от "Троянската война" за туй трябва първо тях да изтрепем, като оставим малко и за разплод. А, на твоята поговорка има и друга "Не всички жени са свине майки".
Ма човек като те чете и остава с впечатлението, че мечтаеш за един гей свят?!??!?! Joy

[/quot

Ако зависеше от мен, геьовете и лезбийките щяха да бъдат убивани като жените прегрешили в ислямския свят. С камъни. Заради тях и разни други зоофили, герантофили и всякакви парафили днес светът е толкова извратен. Както ви казах, все женски електорат. Точно с тези женорята стават мнозинство, гласуват си извратени закони за да се гаврят с мъжете. За това трябва да им се отнеме правото на глас. Край за днес, бъдете вече спокойни.

# 231
Бях  виждала темата преди и видеото и  статията бях чела и се учудих, че е още активна, та с притеснение за гадост я отворих...А то какво било -  пак присъствие с опит да е мъжко, в търсене някоя кака да го напляска  ooooh! ...И явно си е намерил нужното , щом е  стигнал до "  Край"  Joy

# 232
  • Под липата
Казах ви, че уплътнихме сексуално деня на Херки. Ето края на гневната мастурбация - семпло изригване....  Mr. Green
Много мъка по този свят, много....

Joy

# 233
По проста тема скоро не бях чела.

# 234

Това е мечтата на феминистките. Уравниловката е постоянно в устата им. Ако са равнопоставени, тогава трябва и да могат да работят по равно. Колкото равностойни и равнопоставени са конят и магарето. Еднакво се хранят, ама единият тегли по-тежка каруца. А, колкото до фактите, факт е че в днешно време заради равните си права жените ядат все по-вече бой, за което в същност е и темата.
                     Спуках се от смях!  Joy
Херкулес, няма как Магарето и Конят да са равноправни!  bowuu
Та те дори не са едно и също животно!
И всяко има различно предназначение...
 Магарето си има магаричка, коня - кобилка Simple Smile
Котаракът-котка, тигърът- тигрица....
Нужно ли е още да изброявам? newsm78
 Надявам се и сам да забелязваш - мъжко- женско, мъжко-женско, мъжко- женско...
       Мъж-жена! И доколкото знам, в природата всичко е равнопоставено  - и мъжкото животно ходи на лов и женското. И мъжкото тегли каруцата и женското   bowuu

П.с. ти да не си мислише, че магарето е женската на коня?!   Laughing че даваш пример с тях?!

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 13:10 от Ванилина

# 235
Казах ви, че уплътнихме сексуално деня на Херки. Ето края на гневната мастурбация - семпло изригване....  Mr. Green
Много мъка по този свят, много....

Joy

Олелеееее..........ама какви са тези коментари от теб. Малкото време което имам няма да ми стигне за да ти отвърна на злословието ти. Пък, и  IQто ти сигурно е над 200, след като твърдиш, че не съм ти на нивото. Щеше ми се яко да те намразя, ама май ще взема да те заобичам!?!

# 236

Това е мечтата на феминистките. Уравниловката е постоянно в устата им. Ако са равнопоставени, тогава трябва и да могат да работят по равно. Колкото равностойни и равнопоставени са конят и магарето. Еднакво се хранят, ама единият тегли по-тежка каруца. А, колкото до фактите, факт е че в днешно време заради равните си права жените ядат все по-вече бой, за което в същност е и темата.
                     Спуках се от смях!  Joy
Херкулес, няма как Магарето и Конят да са равноправни!  bowuu
Та те дори не са едно и също животно!
И всяко има различно предназначение...
 Магарето си има магаричка, коня - кобилка Simple Smile
Котаракът-котка, тигърът- тигрица....
Нужно ли е още да изброявам? newsm78
 Надявам се и сам да забелязваш - мъжко- женско, мъжко-женско, мъжко- женско...
       Мъж-жена! И доколкото знам, в природата всичко е равнопоставено  - и мъжкото животно ходи на лов и женското. И мъжкото тегли каруцата и женското   bowuu

П.с. ти да не си мислише, че магарето е женската на коня?!   Laughing че даваш пример с тях?!

Хей, Ванилия ли си, или някоя друга подправка? Ти за метафора не си ли чувала?

# 237
O, добре дошъл!

# 238
По проста тема скоро не бях чела.

За теб е проста, защото не ти изнася. Ако се замислиш по задълбочено, ще видиш че е много актуална даже.

# 239

За сега добре заварил, но съм за малко!

Общи условия

Активация на акаунт