Как да бием жена си правилно

• 28 113
  • 366
  •   1
Отговори
# 150
Направихме му деня на херкулес. Представям си го как гневно мастурбира на всеки пост.  Mr. Green   
Комплекси, какво да кажа.... Whistling

Ееееее.........ама това вече е Богохулство!?!

# 151
  • Под липата
 Как са го създали, викаш?  Mr. Green
Жената е генна мутация от еднополова любов, явно ? newsm78
Брей! И аз нещо да науча от форума! И то от едноклетъчно , тц, тц....

Направихме му деня на херкулес. Представям си го как гневно мастурбира на всеки пост.  Mr. Green   
Комплекси, какво да кажа.... Whistling

Ееееее.........ама това вече е Богохулство!?!

О,БОЖЕ,О ! Joy

# 152
Хубаво, де, разбрахме.
Айде остави простите жени да си лафят и иди да комуникираш с по- висши създания.

# 153
Хей, я чакай малко! Слабите хора мислят само как да избегнат боя, в случая жените. А то е много просто. Глава на семейството е мъжът и винаги ще бъде. Докато жените не си го избият от ума че са равни с мъжете, налага се мъжете да им го припомнят чрез пребиване. Защото това е най-сигурния и ефтин начин, нищо че жената се смятала за шия (врат) на главата.

Shocked Shocked Shocked
Без думи.
Семейството е едно цяло, то няма глава, крака и т.н. Когато почнеш да го делиш на части, вече е труп. Когато единият е стъпкан, а другият "отгоре" това не е семейство, това е господар и слуга. В което няма нищо лошо, ако е доброволно, просто няма нищо общо със семейство.

И все пак тая надежда, че си решил за разнообразие на деня да наминеш към бгмамма и да предизвикаш потребителите, за да се посмееш после. Ако не, то имаш много сериозни проблеми, в/у които трябва да поработиш, за да бъдеш наистина щастлив и доволен от живота.

newsm10 Да, той и затова се е регистрирал само и само да се включи в темата  Mr. Green

Както и да е. Хора всякакви.
 Явно самия факт че съществуват жените му е проблема. Само дето ако не е била жена, то той нямаше да живее. Нито пък който и да е бил мъж Wink

А   и  Ефтин не се пише така Wink

Да, така е, ама ако не е имало и мъж пак нямаше да ме има както и всички останали жени. Ако мъжете успеят някога да се самовъзпроизвеждат и няма да има нужда от жени, ще живеят до 200 години.

Мъжете никога няма да успеят да се самовъзпроизвеждат. Органите им изобщо не стават за възпроизвеждане (ако можем да говорим изобщо за орган), но нека не пренебрегване причините и необходимостта им от:
 Първо няма да има кой да слугува на "великия" мъж. Един велик мъж трудно ще може дори да се изхрани, трудно ще му е да се облече, а възпитанието на децата не подлежи на комнтар, защото липсва.
 Второ, те са толкова войнствено настроени, че ще се изтрепят първата година.
 Трето, няма да има кой да им нормализира хормона Wink

Цитирам поговорка: "кажи му мъж е не го обиждай повече..."

Никога не казвай никога. Мъжете са създали света и ще си го променят както си искат. За сега освен болните мъже, останалите сами си се хранят и обличат, а мъжкото възпитание на децата е по-правилно. А, войнствено настроени са защото жените ги предизвикват и всички войни до сега са само заради тях, като почнем от "Троянската война" за туй трябва първо тях да изтрепем, като оставим малко и за разплод. А, на твоята поговорка има и друга "Не всички жени са свине майки".
Ма човек като те чете и остава с впечатлението, че мечтаеш за един гей свят?!??!?! Joy

# 154
Добре де, възпроизвеждайте си се със здраве, какви ви пречим ние жените на този процес?

# 155

Те, резбата я обръщат предимно мъженствените мъже. И без друго това са все от женския електорат, с промити мозъци от модерното възпитание още в децка възраст. Благодарение на тях процъфтява феминизма, но няма да е за дълго. Слава Богу, има все още останали мъже, но положението не е станало все още достатъчно нетърпимо. За сега само ще пребиват жените докато не се вземат и по крути мерки.
Аааа, сега така ли стана?  Mr. Green
Не знам какъв точно ти е проблемът, но колкото и да се пънеш, никой няма да ти позволи да пребиваш жени. Има си съответна защита, има си и съответни наказания. Па много важно, че си мъж, на никого не му дреме и никой не смята, че си нещо повече.

Аз нямам проблем, както и повечето мъже и никога не съм пребивал жени, само констатирам днешната действителност и коментирам положението каквото е в момента. Проблем имат жените и ще продължават да имат докато не разберат, че не стават за нищо освен да раждат деца, и не трябва да предизвикват мъжете, ако искат да не бъдат пребивани. Тази защита за която говориш е въздух под налягане. Балон, който скоро ще се спука. Я виж колко много е нарастнало насилието над жени в последно време и продължава да нараства. 1/3 от жените са пребивани, а вече се говори и за 1/2. Всичките 1 000 000 мъже ли ще вкараш в дранголника? Ще трябва България да се превърне в един голам затвор за мъже.  А и от къде ще намериш толкова други мъже за да ги арестуват? Сигурно всички жени ще станат полицайки, и край с мъжете побойници.

Апропо: Преди време в 18-19 век, да не би мъжете да са пребивали жените както да сега?

Защо не отидеш в мюсюлманските страни? Там ще можеш да аплодираш и помагаш на себеподобните си по-лесно да унижават и унищожават жените си.
Между другото: надали жените там са като "жените тук" Peace

Абе нали ти казъх, че не аз, мюсюлманския свят вече идва при мен.

# 156
  • Под липата
 Да обобщим - комплексар, с властна майка, с неуспешен опит в междуполовите връзки, пъпчив, все още недоказано - пубер, с мания за превъзходство, женомразец с хормонален дисбаланс  и очевидно влечение и превъзнасяне на собственият пол.
Извод : злобен гей  Mr. Green

Предвид, че пише в бг мама, дали си нямаме работа с педофил ?  Thinking

( да не се приема сериозно, взех го за мезе  Mr. Green )

# 157
herkules, повечко секс ти препоръчвам, задоволените мъже не са такива петлета, навити на пружина.
С най-добри чувства  Simple Smile

Благодаря, но на мен не ми липсва, а нали знаеш, че апетитът идва с яденето, а любовта на мъжа минава през стомаха.

Хей ръчички, хей ги две.... Караш тежък пубертет, нали?  Thinking

Бей, че си цинична.

# 158
  • Насред хаоса

Защо не отидеш в мюсюлманските страни? Там ще можеш да аплодираш и помагаш на себеподобните си по-лесно да унижават и унищожават жените си.
Между другото: надали жените там са като "жените тук" Peace

Абе нали ти казъх, че не аз, мюсюлманския свят вече идва при мен.
[/quote]
Като идва, що ривеш и се дереш насред женски свят? То като гледам, и те са цъфнали и вързали с тия си разбирания, ама карай. То комплексите за власт и контрол избиване нямат.

# 159
  • Под липата

Брей, че си докачлив Simple Smile

# 160
Не знам защо ползваш тази тема за забавление. Ако имаш дъщеря и я пребият не съм много сигурна дали ще ги ръсиш тия глупости просто ей така.

Аз може и да имам, но дъщеря ми никога няма да има претенции, че е можеща колкото мъжете, и за това няма никой да я пребива, а докато съм жив, трудно някой ще и посегне, при положение, че не е виновна за нищо.

# 161
Аз може и да имам, но дъщеря ми никога няма да има претенции, че е можеща колкото мъжете, и за това няма никой да я пребива, а докато съм жив, трудно някой ще и посегне, при положение, че не е виновна за нищо.

В какъв смисъл? Няма да има претенции да участва в решенията, които засягат нея и децата й?

# 162
Не знам защо ползваш тази тема за забавление. Ако имаш дъщеря и я пребият не съм много сигурна дали ще ги ръсиш тия глупости просто ей така.

Аз пък съм сигурна! Даже и знам какво ще й каже - "Трай си, така трябва!"

Можеш да бъдеш сигурна само за себе си. За мен няма как да си сигурна.

# 163
  • София
Да, ама на 8-ми март всички дружно се гримираме, фризираме, кикоткаме и разхождаме самодоволно цвете, празнувайки незнайно какво, вместо да използваме вниманието на медиите в този ден по предназнечение - да говорим, протестираме, внасяме законопроекти и т.н. Сами сме си виновни.

Много точно!!!

За насилието трябва да се говори открито и да се направи нужното да бъде ограничено/спряно!

# 164
  • Под липата
Спри се, херкулес, мноооооого се излагаш.
Ако не си разбрал, де  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт