Как да бием жена си правилно

• 28 094
  • 366
  •   1
Отговори
# 210

[/quote]

Ами сама прецени. Светът е мъжки. Създаден от мъже, за мъже. Така било е, така е, и пак така ще бъде!
[/quote]

Много гейско звучи  newsm78

# 211
  • Под липата

Да бе, не се нуждаела от мъж. Сигурно и от деца не се нуждае. То и без друго тя за друго не става. Сигурно децата и без мъж, ще ги донесе щъркела. "Жените са за да раждат деца, истинско приятелство съществува само между мъжете"- древногръцка мъдрост.

Сладур, отговори на въпроса ми индиректно.
Момичета, имаме си нисък, асиметричен, дебел, злобен гей.
Разконспирирахме те, душко, признай си  Mr. Green

# 212
ХеркулесЧо, не ти се полуЧава.
Стига с тези напъни. Naughty

# 213
Ох, вси светии, вместо да ходи на лов за мумути, то седнало жени да бие!
Аман от инфантилни пишконосци!

Не се страхувай де, бием само тези жени, които заслужават. Знам че ти не си от тях.

Пич, ти никога ли не спиш?  Laughing
Нали се сещаш какво може да ти направи една наранена жена до като сладко си наниш?  Wink

Само че аз не съм наранявал физически още жени, понеже не са ме предизвиквали, и за това си нанкам спокойно, а и не съм тръгнал да изневерявам на жена си. Поне още няма доказателства за това.

# 214
  • Под липата
.. спокойно, а и не съм тръгнал да изневерявам на жена си. Поне още няма доказателства за това.

To, па коя ли ти се е вързала и ще ти се върже  newsm78

Mr. Green

# 215
Хайде стига толкоз! Прибирай се, жена ти да ти метне един тупаник! Mr. Green Ако закъснееш, може да станат два. Mr. Green

# 216
Хаха и какво ще направи?  Flutter

Е, поне ще съм по предпазлив, добре че ме предупредихте. Казват на жена доверие човек да няма, защото не била като човека и ето вие си признахте. По какъв подъл начин ще си отмъщавате.

# 217
  • Насред хаоса

Да бе, не се нуждаела от мъж. Сигурно и от деца не се нуждае. То и без друго тя за друго не става. Сигурно децата и без мъж, ще ги донесе щъркела. "Жените са за да раждат деца, истинско приятелство съществува само между мъжете"- древногръцка мъдрост.
Ми аз като съвременна жена се интересувам от новостите в науката и разбрах, че едни учени глави са създали изкуствена сперма вече, та май е истина, че мъж не е нужен. Верно щъркелът носи децата.  Mr. Green
Пък има и жени, които не се нуждаят от деца.
Що се отнася до приятелството - не може да има истинско приятелство между мъже, защото почти всички се смятат за съперници. Само речи на един, че приятелят му е спал с жена му, и гледай прояви на приятелство.

# 218
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!

Ами сама прецени. Светът е мъжки. Създаден от мъже, за мъже. Така било е, така е, и пак така ще бъде!

Много гейско звучи  newsm78

Даже и гейско не е. Забелязала съм, че гейовете по-скоро симпатизират на жените. Това не знам как точно да го нарека.Не мога да го определя точно с една дума. Егоцентризъм, тесногръдие и върха на човешката простотия.

# 219

Права си, само че семейството беше едно цяло, когато някога имаше семейство, и забележи самото наименование "СЕМЕЙСТВО" произлиза от "семе" а не от "яйце". При днешната феминизация вече не се говори за семейство а за съвместно съжителствуване, при което думата семейство е вече незначителна.
Дрън-дрън. Думата "семейство" произлиза от прабългарската дума „СОНПРОНГ“, която значи СЪВПРЯГ или ХОМОТ, който се тегли ЕДНОВРЕМЕННО ОТ ДВЕТЕ ДОБИЧЕТА.
Анадънму?
Семена го подгонили ...

Става все по-интересно. Не знаех, че прабългарският език коренно се различавал от днешния говорим? Като гледам и турския го владееш. Анадък къзъм.
Е, сега вече знаеш. Па ако успееш някак да проумееш и че равнопоставеността на половете в днешно време е факт, цена няма да имаш.

Това е мечтата на феминистките. Уравниловката е постоянно в устата им. Ако са равнопоставени, тогава трябва и да могат да работят по равно. Колкото равностойни и равнопоставени са конят и магарето. Еднакво се хранят, ама единият тегли по-тежка каруца. А, колкото до фактите, факт е че в днешно време заради равните си права жените ядат все по-вече бой, за което в същност е и темата.

# 220
Мдам... А колкото повече бой ядат жените, толкова по-млади умират мъжете.
Я от гъби, я от удар...  Whistling

# 221
  • Насред хаоса
Не е мечта, а факт. И колкото и недоволни мъже да има, колкото и да посягат и да пребиват, нещата няма да се променят и да се върне мъжкото господство. На мен ми е добре и не ми пречи някой пръдльо да се възмущава и да се пеняви срещу правата ми. Имам си ги, ползвам си ги, и ако някой посмее да ми ги наруши, че и да ми посегне, ще съжалява.

# 222
Благодаря, но на мен не ми липсва, а нали знаеш, че апетитът идва с яденето, а любовта на мъжа минава през стомаха.

Kaкъв апетит, какво ядене? Ако верно си 102 кг, ти трябва диета, а не ядене. Вместо да раздаваш виртуални шамари, вземи си запиши час при д-р Емилова  Peace
пп: доказано е, че мъжете не могат да се възпроизвеждат без жени, но това не пречи опитите да си продължават.

Я, не ме пращай при разни доктори, и то женски. Аз може да съм 102 кила, но нямам грам мазнина или тлъстини. Това е присъщо за жените, които се пръскат от целулит и сланини. Да не би жените да се възпроизвеждат без мъже. А, опитите с мъжете продължават, само че в Турция.

# 223
Херкулес стана ни ясно защо се занимаваш с нас, при полужение, Че само за разплод ставаме:
1.Имаш проблем с ерекцията
2.Имаш жена шеф на работата
3.Жена ти/приятелката яко недоволства поради тоЧка 1 и те поступва

Мдаа, не ти е лесно на тебе. hahaha

# 224
 Имам един въпрос - темата за какво е? Загубих нишката от всички тези миш(ъж)ки нелепици  Simple Smile  Така де знам за какво е, но се тревожа, че функцията й се изгуби напълно  Rolling Eyes
Жени се правят на мъже и мъже се правят на мъже Simple Smile

Напротив, темата е как да бием жените правилно, което ще рече когато си го заслужават. Кое тук не ти е ясно? Което значи че трябва да ги бием така, че да не смеят да се оплакват на разни правозащитни организации, защото тогава ще се наложи да ги убиваме, а това вече е не рентабилно и България съвсем ще намалее. И, точно за това ще ги бием, защото се правят на мъже, а не са.

Общи условия

Активация на акаунт