Как да бием жена си правилно

• 28 100
  • 366
  •   1
Отговори
# 195
  • Насред хаоса
сегашните граждански закони , след като дискриминират мъжете, ще възпрепятстват природните закони.
И как точно ги дискриминират т.е с какво?
Ми нямат право като някога да се изживяват като Господ, да решават какво ще се прави, да ползват жена си като слугиня и за разплод, без тя да иска, да могат да й врътнат някой шамар без възмездие, когато им се прииска. Все такива благинки. Как да не реват?

# 196
Да.... Като каза коне и кокошки, та се сетих за едни коне, дето по цял ден лешперят по градинки и барчета, надигат бири в пластмасови бутилки и чакат на кокошките да ги издържат. И да бяха един-двама ( конете  Mr. Green ) - с мед да ги намажеш... А те - все повече стават... Та, кокошката по принуда се впрегна сама в каруцата. Мдаааааа.... Thinking

Тя не се е родила още тази, дето ще може физически да ме надвие. Достатъчно е да забравя че е жена и ще съжалява че се е родила.

Изобщо нямам такова намерение, аз съм отдавна женен и вече имам две големи деца, а ако бях импотентен до сега сигурно щях да съм разведен. А, ти че не си психолог не си...., но и каквото и да мислиш че си, мъжете винаги ще те превъзхождат.

А семеен значи. Преполагам че си и разведен?
 Или не, то има жени които смятат, че терора над тях е напълно естествен  ooooh!
И защо казваш че мъжете превъзхождат жените? Ами отиди тогава с мъж да създадеш поколение. То така ще си само с "равни" а не с "по-долни" от теб.....

В някои страни още си ги продават като добитък, и дори една крава по някога струва по-вече от една жена.

За Индия ли говориш? Ша извиняваш, но там съпрузите наричат жените си "Деви". което означава на техния език - "Богиня". И тя си е такава. Само тогава мъжът може да е бог Wink ако тя е робиня, значи и той е роб. Сори, ама такава е реалността Simple Smile

Не, говоря за ОАЕ. Ходила ли си в Кувейт? Защото аз съм ходил.

# 197
  • Под липата
Не, тя можеше и да готви и да поддържа къщата, докато баща ми работеше, и да ни възпитава нас децата, кое е правилно и кое не. Кое е за мъже и кое за жени.

И кое е за жени, и кое за мъже, м?

Аз не готвя, ако не искам  Mr. Green , между другото

# 198
Не, тя можеше и да готви и да поддържа къщата, докато баща ми работеше, и да ни възпитава нас децата, кое е правилно и кое не. Кое е за мъже и кое за жени.

Разплод + слугиня. Ясно  Peace

И още веднъж да питам за щерка ти:
В какъв смисъл? Няма да има претенции да участва в решенията, които засягат нея и децата й?

# 199
Аааа, има и такива ''възбудени'', дето не им връзват и почват да рипат като петли на бунище  Wink
То си лъска, ние му се връзваме...
Да не му обръщаме внимание, викам, повече, а?  Sunglasses

newsm10 Твоите коментари са най-готините обаче Рафаела Simple Smile И  La Sombra и Не се сърди човече Simple Smile
Супер сте момичета  bouquet

Flutter
Благодаря

Семеен съм и нямам намерение да се развеждам, а жена ми въобще не е тероризирана и си се чувства много добре, защото съм и осигурил всичко необходимо. А, това че мъжете превъзхождат жените е очевадно. Мъжете си произвеждат жени, чрез които да се размножават. В повече от 2/3 от света жените са собственост на мъжете. В някои страни още си ги продават като добитък, и дори една крава по някога струва по-вече от една жена. А нищо чудно да измислят някой ден мъжете да се размножават сами. И без друго всички гении на света са мъже. "Жените служат единствено за продължението на човешкия род, и с това се изчерпва тяхното предназначение"- Шопенхауер!

Ееееей, кълве те щъркела, кълве....  Mr. Green Я, се пипни по брадата, космарляк има ли? Ако да, си муджахидин и мястото ти е по на изток , не в цивилизована държава. Ако няма, е... май си пубер с хормонален дисбаланс и сексуален недоимък.  И в двата случая, не е добре работата

Не знам какво мислиш че ме кълве, но май теб те хапе кучето, че като те гледам какво пишеш  при теб не е добре работата.

# 200
Херки, не ми отговори на въпроса- Имаш ли с какво да си играеш?
Ако да-защо не си поиграеш, Че да се успокоиш?
Ако не-затова ли те натири тази, дето става само за разплод?

# 201
  • Под липата
 Не е лесно да живееш с комплекси. ooooh!

Не си ми на нивото, Херки  Laughing Няма и да бъдеш като гледам. Не се опитвай да ми опонираш. Липсва ти и чувство за хумор, себепознаване и разум, а това няма как да се навакса за кратко време.
 Поне се опитай да бъдеш по-достоверен трол, че издишаш.
 Хайде, пиши още, че имам време за губене.  Mr. Green

# 202
Хайде, пиши още, че имам време за губене.  Mr. Green

Срамота! Уплътни го с готвене, чистене, бродиране...

# 203
Тези жени за които говориш, само в холивудските филми ги има. Там жените натръшкват 5-6 мъже като мен и не дай си боже да са в цикъл, още толкова ще натръшкат.
Не се знае.
Ти хем  надценяваш себе си, хем подценяваш другите.
Кой ти каза, че жена не може да бие, хеле пък, ако има 2 гр мозък, такъв комплексар ще го строши за нула време.
Въобще, момченце, с тази логика и поведение, внимавай много занапред в живота, да не те събират някъде вашите.

Ти въобще си нямаш представа за мен. Отдавна чакам жена да ме пребие, ама ей на. Все нямам късмет. Сигурно ще трябва да са поне 5-6 като Станка Златева и да ми вържат дясната ръка. Но и тогава не е сигурно дали ще успеят. А, за нашите кои имаш пред вид. Защото родителите ми починаха отдавна, освен за жена ми и децата ми да говориш.

# 204
  • Под липата
 Пепел ти на клавиатурата, Човече! Пу,пу,пу!  Да ми паднат ръцете, ако подхвана такава дейност! Аз съм богиня  Grinning и чакам разни полубожества да ме обслужват  Mr. Green

Херкулес, нали полубожество беше? Полу  Blush

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 17:33 от Raffaella

# 205
  • Под липата
Ти въобще си нямаш представа за мен. Отдавна чакам жена да ме пребие, ама ей на. Все нямам късмет. Сигурно ще трябва да са поне 5-6 като Станка Златева и да ми вържат дясната ръка. Но и тогава не е сигурно дали ще успеят. А, за нашите кои имаш пред вид. Защото родителите ми починаха отдавна, освен за жена ми и децата ми да говориш.

Знам местенце, което ако целна, ще паднеш като отсечен дънер  Mr. Green А съм метър и шейсет  Wink

# 206
...бием само тези жени, които заслужават...

И кои сте вие, че имате право да съдите кой какво заслужава?
По тази логика аз пък мога да преценя, че заслужаваш да ти   341uu

Чета си аз всичко и още мърдам, не ме мисли  Simple Smile

Ами сама прецени. Светът е мъжки. Създаден от мъже, за мъже. Така било е, така е, и пак така ще бъде!

# 207
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!

Не, говоря за ОАЕ. Ходила ли си в Кувейт? Защото аз съм ходил.

Ми да си беше останал там да живееш.Най ти приляга на манталитета. Peace

# 208

Семеен съм и нямам намерение да се развеждам, а жена ми въобще не е тероризирана и си се чувства много добре, защото съм и осигурил всичко необходимо. А, това че мъжете превъзхождат жените е очевадно. Мъжете си произвеждат жени, чрез които да се размножават. В повече от 2/3 от света жените са собственост на мъжете. В някои страни още си ги продават като добитък, и дори една крава по някога струва по-вече от една жена. А нищо чудно да измислят някой ден мъжете да се размножават сами. И без друго всички гении на света са мъже. "Жените служат единствено за продължението на човешкия род, и с това се изчерпва тяхното предназначение"- Шопенхауер!
Не сме в тези страни и няма и да бъдем. Няма с какво да превъзхождаш една жена, след като не можеш да даваш живот. Само това стига.
Когато повече мъже съумеят да съвместяват семейство, деца и работа, че и да се грижат за себе си, както прави почти всяка жена, може да се говори за някакво превъзходство. Иначе в днешно време нещата стоят така, че "жената се нуждае от мъж, колкото рибата от чадър" - Глория Стейнъм.

Да бе, не се нуждаела от мъж. Сигурно и от деца не се нуждае. То и без друго тя за друго не става. Сигурно децата и без мъж, ще ги донесе щъркела. "Жените са за да раждат деца, истинско приятелство съществува само между мъжете"- древногръцка мъдрост.

# 209
 ooooh! Не знаех, че все още има мъже с такива ориенталски разсъждения. Явно се дължат на дълбоки психологични проблеми и трайно насадени комплекси. Вече какви са причините, можем само да гадаем. Може дори и въпросният господин да не осъзнава, че има проблем, но моят съвет към него е да се лекува.
Скрит текст:
Но все пак си мисля, че пише тези бъртвежи, само за да дразни

Общи условия

Активация на акаунт