Как да бием жена си правилно

• 28 065
  • 366
  •   1
Отговори
# 285
 Laughing Някой яко запълва пустите му от работа дни.

# 286
Мило! Казах ти да не пишеш в Бг-мамма!  Naughty
 hahaha hahaha  hahaha

Aз съм много доволнa от темaтa. Щaстливa съм, че съм роденa и живря в цивилизовaнa, християнскa държaвa.Зaмислих се още кaкво съкровище имaм до себе си, нa светлинни години по мислене и интелект от господинa. Aмин.

Ето какъв урок ни дава съфоромецът bowuu Че мъжете до нас са щастие, само защото нямат неговото мислене. Ех, тогава съм наистина щастлива и аз  Laughing Трябваше да му чуем неадерталското му мислене за да го проумеем  Joy

Най-съм доволна от баща си, който се оказа само "висша" пияница. Наистина мъжете сте по-висши от жените...в простотиите си Wink

Хей, Ванилиьо, при други обстоятелства, нямаше да злословиш така за бащша си. Как не те е срам!!!!!!! Благодарение на него си дошла на този свят. Вместо да го уважаваш, като глава на семейството, ти го наричаш "висша пияница".  Не се ли запитваш, защо е станал такъв? Защото майка ти сигурно е зла жена и много го тормози, а той, добрият човечец, се напива от мъка. Аз за това не пия и не пуша и съм въдворил в ред се в семейството си.

Ох, как ме засрами  Embarassed Просто не е истина  Laughing

А иначе "главата на семейството" е майка ми, защото тя е била и майка и баща. Ако питаш защо се е пропил - ще ти кажа - защото си е тръгнал при по-богата, която обаче го натряска на 3 работи за да й увеличи имането Wink и той бедния се сети че е обичан, ама късно...и се пропи Rolling Eyes
Единственото добро което ми е направил че никога не ми е помагал. Така не му дължа нищичко, което ме прави неземно щастлива  smile3508

# 287

Ех.. че си и ти ама. Такова женско страшилище никога няма да донеса в къщи. Дано ти изглеждаш като на снимката (аватара) си. И, предполагам че не си толкова зла.

За това не се и съмнявам. Ти си биеш само по-слаби и беззащитни от теб. Иначе си страхливец.

# 288
Как безмилостно сте го захапали божествения  Mr. Green

По моите изчисления излиза, че наистина е висш: Създаден е от съчетание на едно низше същество /майка му/ и едно висше /бащата/. Баща му от своя страна също е от съчетание на 1 нисш и 1 висш елемент. И така като проследим назад родословието излиза, че гените му са 99,9999...% нисши. По моята логика това означава, че Херкулес клони към нисше създание, но като се има предвид, че моята логика е също нисша /поради нисшия ми пол/, следва че трябва да приемем обратното на това, което сочи тя - а именно, че Херкулесчо е висше божество  bowuu
Отгоре на всичко е създал не подобни нему същества, а нисши - дъщери, което обрича на скорошен край неговата божествена линия. Но за това е виновна жена му, която не стига, че е нисша, ами и едно висше момче не може да роди  Outta Joint
Имайте милост към него - и без това страда достатъчно  Scream

# 289
Как безмилостно сте го захапали божествения  Mr. Green

По моите изчисления излиза, че наистина е висш: Създаден е от съчетание на едно низше същество /майка му/ и едно висше /бащата/. Баща му от своя страна също е от съчетание на 1 нисш и 1 висш елемент. И така като проследим назад родословието излиза, че гените му са 99,9999...% нисши. По моята логика това означава, че Херкулес клони към нисше създание, но като се има предвид, че моята логика е също нисша /поради нисшия ми пол/, следва че трябва да приемем обратното на това, което сочи тя - а именно, че Херкулесчо е висше божество  bowuu
Отгоре на всичко е създал не подобни нему същества, а нисши - дъщери, което обрича на скорошен край неговата божествена линия. Но за това е виновна жена му, която не стига, че е нисша, ами и едно висше момче не може да роди
Outta Joint
Имайте милост към него - и без това страда достатъчно  Scream

Направих го по-четивно ^^ Браво Флорес!!!

# 290
Вчера имам чувството, че го срещнах този Херкулес, същите ги разправяше за женското съсловие, само бицепсите бяха с по-скромни обиколки, като на човек, който никога не е виждал спорт.

# 291
На някои хора им е много по-важна обиколката на бицепсите, а не съдържанието на черепната кутия.

# 292
  • Sofia
Този материал ме успокои. Бият ме правилно . УРАААА  Mr. Green

# 293
# 294
Направих го по-четивно ^^ Браво Флорес!!!
И добре си направила. Те боговете, като гледат от високо, не могат ясно да видят реалността на земята  Mr. Green

Т.е може да се окаже, че сериозно ги мисли господинът нещата, които пише  Shocked /имах някакви надежди, че само си убива времето/. Дано  поне е излъгал, че има жена и деца. Но пък често именно дъщерите отрезвяват мъжете с големи претенции  Twisted Evil

# 295
Аз просто съм погнусена и искрено се чудя на жената, която би издържала такова същество до себе си. Лошото е, че такива комплексари не осъзнават колко са зле всъщност. А може би вкъщи господина е по-нисък от тревата, ама из виртуалното пространство размахва бицепси.

# 296
  • Пловдив
Аз просто съм погнусена и искрено се чудя на жената, която би издържала такова същество до себе си. Лошото е, че такива комплексари не осъзнават колко са зле всъщност. А може би вкъщи господина е по-нисък от тревата, ама из виртуалното пространство размахва бицепси.
Ей това ми се струва и на мен. Вкъщи е под чехъл и затова идва да се прави на мъж.

# 297
  • където ми харесва
Не мога да го изчета г-н Херкулес. Някак си, напрегнах се. Но, до колкото разбрах, обича да бие жени? Laughing Дали ако го правеше наистина, би си го признал съвсем спокойно в женски форум? Whistling

# 298

От никъде не са ме изхвърляли, просто сега почти нямам време, а тази тема (как да бием жена си правилно) е доста интересна, и рискувам времето си за почивка, за да я коментирам, само че ти от злоба не можеш за проумееш това. Като се прибера у дома, ще се разправям и с другите от другия форум. Само, че ще трябва да почакат до края на м. юли.

# 299
  • Под липата
 Как е еволюцията на полюцията, Херки? Mr. Green
Гледам, пак си се накокошинил яко. Забавляваш ли се, забавляваш ли се Simple Smile ?

Общи условия

Активация на акаунт