Как да бием жена си правилно

• 28 074
  • 366
  •   1
Отговори
# 300
Направих го по-четивно ^^ Браво Флорес!!!
И добре си направила. Те боговете, като гледат от високо, не могат ясно да видят реалността на земята  Mr. Green

Т.е може да се окаже, че сериозно ги мисли господинът нещата, които пише  Shocked /имах някакви надежди, че само си убива времето/. Дано  поне е излъгал, че има жена и деца. Но пък често именно дъщерите отрезвяват мъжете с големи претенции  Twisted Evil

Никого и за нищо не съм излъгал, а и защо ми е да го правя. А, в реалния живот никога не бих посмял да говоря, по очевидни причини. Надявам се някой ден мъжете да прогледнат и да сложат на място жените, и да прекратят тази женска хегемония, но явно още не му е дошло времето. А, не го ли сторят, християнския свят ще загине, и това не е само мое мнение.
Предполагам, че тази извадка от речта на Александър Солженицин, може да отрезви инако мислещите, относно моите виждания.

"Упадъкът на мъжеството е може би най-поразителното за страничния поглед, което се вижда в съвременния Запад. Западният свят изгуби обществено мъжество – целият той и даже поотделно във всяка страна, всяко правителство, всяка партия и разбира се, в Организацията на обединените нации. Този упадък на мъжеството особено силно се чувства сред прослойките на управляващите и интелектуално водещите, от което се създава и усещането, че обществото като цяло е загубило мъжеството си. Разбира се, запазват се множество индивидуално мъжествени хора, но не те направляват живота на обществото. Да напомням ли, че упадъкът на мъжеството от древността се счита за първия признак на края?"

Ще спазя предупреждението и няма да правя серия от постове, а и не виждам смисъл.
Днес на разпети петък, току виж жените са ме разпнали.
Хайде весели празници на всички!

# 301
ИзклюЧително елементарен и предсказуем си. Laughing
И винаги ще продължаваш да си отхвърлен от жените.
Тя затова и последната те изхвърли, та ти тука сега си изливаш гнева.
Еми примири се, Че не ти достига мъжкарството и всяка нова ще ти разписва пътния лист. hahaha
И да не се Чудиш, то, мъжкартсвото не се крие в гащите. Това,Че си с мъжки полови белези, не те прави мъж.

Хаиде, потърси си сега друго местенце, Че те разкрихме тук-смаЧкан от живота и от някоя мацка индивид от мъжки пол. (Не съм казала мъж)!!! Naughty

# 302
Не ядосвайте Херкулес, да не си го изкара на жена си  Mr. Green
под "изкара" имам предвид да не вземе да я пребие.

# 303
  • Под липата
 Хм...Наличието на жена до Херки, предизвика в мен пристъп на неудържим кикот. Чак такива мазохисти от женски пол няма, освен, ако не са с арабски произход.

# 304
По моите изчисления излиза, че наистина е висш: Създаден е от съчетание на едно низше същество /майка му/ и едно висше /бащата/. Баща му от своя страна също е от съчетание на 1 нисш и 1 висш елемент. И така като проследим назад родословието излиза, че гените му са 99,9999...% нисши.

Това все пак е математически неправилно, защото и майката винаги е 50/50, не само бащата. И колкото и поколения да са минали винаги крайният продукт, мъж или жена без значение, е с 50% женска и 50% мъжка наследственост.

# 305
Бие жени, защото не може мъже. Подъл страхливеееец Whistling

# 306
Упадъкът на мъжеството е може би най-поразителното за страничния поглед, което се вижда в съвременния Запад.

Не разбрах, ти за много мъжествен ли се имаш? И спорейки с жени в женски форум се изживяваш нещо като стожер на мъжествеността ли?  newsm78

Много странно. Моето впечатление от истинските мъже е, че не си мерят силите с жени даже в интелектуални спорове, какво остава да раздават шамари. Дори да се чувстват по-силни, по-умни и изобщо ПО от жените, те благородно отстъпват и не си натрапват чувството за превъзходство. Само неуверен в себе си човек търси потвърждение на мъжествеността си в такива спорове. Даже никът ти "Херкулес" говори или за нарцисизъм (ако си наистина атлет), или за комплексарщина (ако си хърбалан).

# 307
  • Пазете Гор
Считам себе за познавач на създаденото от А.И. Солженицин и като такъв държа да подчертая много дебело, че цитатът вложен от herkules е много непригоден за тезите му, а и е изцяло изваден от контекста на речта пред випускниците на Харвард през 1978.

За никакви мъже и жени не говори в тази реч великият писател, а за недоимъка на решителност и жертвоготовност у инак преситените с  вещи, възможности и забавления. Именно решителност, устойчивост и жертвоготовност заедно означават мъжество, което и пояснява надолу, ясно подчертавайки, че говори за общностно явление. Ясно казва, че мъжество е да противостоиш на могъщ тиранин, казва и кои са тираните. Няма и дума за междуполови отношения, изобщо не.

Внасям това уточнение, за да избавя един от светлите умове на 20 век от ползването му в такъв тип дискусия. Макар и след провокация, тя се е изродила в махленска  - по темата си и най-вече по клас на аргументацията.

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 20:15 от Куркума

# 308
  • Под липата

33uu

# 309
Тази снимка не е нищо чак толкова необичайно. Ето еволюирал вид с разменени полови атрибути:

http://www.vesti.bg/tehnologii/nauka-i-tehnika/ucheni-otkriha-na … vi-organi-6010206

# 310
Как е еволюцията на полюцията, Херки? Mr. Green
Гледам, пак си се накокошинил яко. Забавляваш ли се, забавляваш ли се Simple Smile ?

Херки?!?!?! Много мило!!! Да не би да ме сваляш???

Олелееее.....Рафаелаааа Много мръснишки подход забелязвам у теб. Все за моите полюции се захващаш. Направо получих ерекция.., от начина ти на изразяване. А, това за което си мислиш (полюциите) беше преди 30 години, още в 7-8 клас. На сън обикновенно се получаваше и като се събудех ми ставаше противно, защото се мокрех знаеш къде. Винаги бързах за да се преобуя, защото ме беше срам, да не ме види майка ми. А, ако забравех и това нещо изсъхнеше, ставаше като кора и срашно много си личеше, особенно на черните шорти, с които играехме по физическо възпитание, и се ронеше като тебешир, ако решях да го премахна стривайки го. Винаги носех плувки (бански) под шортите, за да не ми се виждат "кайсиите", когато прескачахме козата. Това обаче имаше друг недостатък. Когато получавах ерекция, господинът в гащите ми най садистично ме оскубваше, а това си беше много гадно. Момичетата все стояха на пейката неразположени и чакаха да свърши часа, а ние момчетата не искахме да свършва. Тогава ги нямаше тези модерни женски  аксесоари, с крилца или без клилца. Тъпчеха се с лигнин, за да не се разтекат като..........айде да не казвам. В останалите часове когато момчетата говорехме и пречехме на учителите, ни наказваха, като ни разделяха и ни слагаха с момичета за да не говорим в час. Беше голямо унижение за нас, защото ние ги смятахме за нищожества (по нисши от нас) и после намирахме начин да им отмъстим. Винаги ги е било страх от нас, а и много гадно миришеха, на оцет, понеже тогава си мажеха косите с оцет. Някаква профилактика за женската коса, не знам , сигурно за да не пада, а нас учителите ни унижаваха като ни остригваха нула номер за наказание, когато правехме бели. Много още мога да ти кажа, но стига толкова, а ника "Херкулес" ми е останал още от средния курс. Наложи се да разтърва две момчета които се сбиха за нищо, а те се обърнаха срещу мен, и тогава ги набих и двамата, след което станахме много добри приятели и до днес. Ползвам този ник във форумите, а иначе сега имам друг прякор, но ако го сложа за ник, ще ме разпознаят и тогава няма да съм откровен с вас. Колкото до физиката ми, аз си се харесвам такъв какъвто съм. Сега в момента не мога да спортувам (ходя във фитнес салона само два пъти в седмицата по два часа, когато съв в града, в който живея) защото тук нямам време, само сутрин загрявам по10 минути с дъмбелите, които винаги нося с мен и като гледам, някой ми смачкал куфарчето, където стоят, и сега ще трябва да разбера кой от колегите е и да се разправям с него. Никога не съм употребявал анаболи, не пия и не пуша, но не мога без месо. Ям много ориз с различни видове месо, яйца, сирене и кашкавал. Може да съм над 102 килограма, но не съм въобще дебел, нямам никакви мазнини по тялото си. Дали ще повярваш на това, което ти описах за мен е без значение. Нямам намерение да се харесвам на никого. Тази тема колкото и грозна да е за някого на мен ми харесва. Когато са анонимни хората говорят нещата както ги виждат без да се страхуват и всеки може да изрази своето мнение, да покаже реално какво мисли относно съвременната действителност. Трябва да излизаме, за това спирам. Поздрави на всички!

# 311
  • Под липата
 ooooh!

Темата се превърна в ''Лична драма''....

# 312
Леле, ти наистина си със сериозни психиатрични проблеми. Rolling Eyes

# 313
Херкулес, благодарим за откровенията,  newsm78
само забрави да ни кажеш кога за първи път прави секс.

# 314
Леле, ти наистина си със сериозни психиатрични проблеми. Rolling Eyes
Аха....ужасия! И колеги имал и сигурно и за нормален го мислят.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт