Никого и за нищо не съм излъгал, а и защо ми е да го правя. А, в реалния живот никога не бих посмял да говоря, по очевидни причини. Надявам се някой ден мъжете да прогледнат и да сложат на място жените, и да прекратят тази женска хегемония, но явно още не му е дошло времето. А, не го ли сторят, християнския свят ще загине, и това не е само мое мнение.
Предполагам, че тази извадка от речта на Александър Солженицин, може да отрезви инако мислещите, относно моите виждания.
"Упадъкът на мъжеството е може би най-поразителното за страничния поглед, което се вижда в съвременния Запад. Западният свят изгуби обществено мъжество – целият той и даже поотделно във всяка страна, всяко правителство, всяка партия и разбира се, в Организацията на обединените нации. Този упадък на мъжеството особено силно се чувства сред прослойките на управляващите и интелектуално водещите, от което се създава и усещането, че обществото като цяло е загубило мъжеството си. Разбира се, запазват се множество индивидуално мъжествени хора, но не те направляват живота на обществото. Да напомням ли, че упадъкът на мъжеството от древността се счита за първия признак на края?"
Ще спазя предупреждението и няма да правя серия от постове, а и не виждам смисъл.
Днес на разпети петък, току виж жените са ме разпнали.
Хайде весели празници на всички!