Важен ли е правописът?

• 57 478
  • 927
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Все пак, София е в Шоплъка, не в Делиормана.

# 346
Тийнейджърки на контролно. По едно време едната бута другата и шепне:
- Миме, как е правилно: уздравях или оздръвях?
- Ни знам. Пиши ниумрях.

# 347
Важен ли е правописът? Да, важен е, не по-малко от личната хигиена, показателен е за много неща.  Naughty

# 348
  • Пловдив
Ида! Ама още не съм пила Simple Smile

# 349
Момче получава смс: Мило, хайде на кафе!
Отговор!!! За пръв път виждам думата "бира" написана с 4 правописни грешки!!!
-

# 350
  • София
Aз съм пила Mr. Green

Много ме кефи "да ли" ooooh!

# 351
  • София - Рим и обратно
Аз пък не понасям мАсло Crossing Arms.

# 352
Важен ли е правописът? Да, важен е, не по-малко от личната хигиена, показателен е за много неща.  Naughty
Дааам и аз така мисля-още като бях ученичка и си пращахме писма по пощата,лятото,когато се виждахме с приятелките ми, им показвах писмата им до мен през годината и какви грешки имат(хахах).Не с лошо,естественно.Това ме влудява и до днес )))

# 353
  • София
Аз мАсло няма да го произнасям, ако ще не БАН, а НАСА да го оставят като единственото правилно. Sunglasses

# 354
За мен правописът е като външния вид. Държа моите да са толкова изрядни, колкото ми е възможно да ги направя.  Laughing Чуждите - не ми пречат, каквито и да са.

Последна редакция: сб, 15 мар 2014, 13:45 от Nickkie

# 355
Аз нямам против никой жаргон, нека си го има, но езикът ми се връзва на фльонга дори и само като си помисля "сексиме", "бебиме". Честно казано, отколешни вулгарни думи, които са синоними на тези, ми допадат повече. Сексиме  smile3511

# 356
това 'бебиме' е отврат, наистина.

# 357
И аз съм забелязала, че споровете за правописа са доста често срещани тук. Аз не претендирам да съм капацитет, нито в правопис, нито в пунктуация. Набиват ми се най-грубите грешки, но не ми пречи толкова, че да правя забележки. Единствено писането на латиница би ме подразнило. Но пък няма как да не отбележа, че потребителката, започнала темата, е допуснала доста пунктуационни грешки и една-две морфологични  Mr. Green Не го казвам заядливо, просто аз не бих преценила някого на база две запетайки или пропуснат пълен член. Повече ме дразнят просташко поведение, свръх елементарният изказ, отрицателна енергия и натрапването на мнение, което е доста често срещано тук.  Peace

# 358
  • София
Аз мАсло няма да го произнасям, ако ще не БАН, а НАСА да го оставят като единственото правилно. Sunglasses

Само Как Сийка твърди, че е правилно. Никога не съм чувала някой да го произнася така и никога няма да го произнеса.

# 359
Все пак, София е в Шоплъка

Шоплъка?

Общи условия

Активация на акаунт