Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина - Тема 12

• 33 157
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Леле,страшна жега навън.Направо е за къс ръкав  sweating

Момичетата от Пловдив, не мога да видя къде има Бритакс и Мамас§Папас колички. Моля, споделете, ако ги видите. Аз си гледам и мечтая.
Мамас енд Папас в Малечко гледах.Имат доста разцветки и не само Солата като модел.Бритакс не съм видяла в Пловдив.

Пивал,кураж с втория серклаж  Hug

# 451
  • София
Леле,страшна жега навън.Направо е за къс ръкав  sweating

мдам, аз днес съм по къс ръкав, сутринта само докато стигна до работа бях с едно леко палтенце, че ми съхне едно подобно на шлиферче, и "открих сезона"  Laughing
чудя се само скоро като дойде време за сандалки дали ще ми стават или ще стане като предния път, да задържам вода и краката да ми се подуват зверски Crazy

# 452
Благодаря момичета!  newsm51
Вчера правих МБ, доки каза сега да ги слагам 6 дни, а като излязат резултатите до 10 дни ще видим какво ще излезе...
Малко ме е страх да ги слагам,но пък какво да правя в противен случай..?По-добре да се лекуват отколкото се ослушвам...
Не знам..........  newsm45

# 453
Благодаря момичета!  newsm51
Вчера правих МБ, доки каза сега да ги слагам 6 дни, а като излязат резултатите до 10 дни ще видим какво ще излезе...
Малко ме е страх да ги слагам,но пък какво да правя в противен случай..?По-добре да се лекуват отколкото се ослушвам...
Не знам..........  newsm45
Нинка аз не разбрах, той прегледа ли те в крайна сметка, да види какво ти е състоянието? Кой ти взе микробиология?

# 454
  • Пловдив
Nina_88,доколкото разбирам ти е изписал лечение без изследване,така ли?Ами,то така да се стреля в тъмното не е ОК.Аз никога не бих се съгласила така.Първо си пускам една МБ с антибиограма и тогава може да ме лекуват.Така насляпо няма смисъл.Има вариант и да уцели правилното лечение,но ние не сме опитни зайчета.Трябва да се знае какво имаш-гъбички ли,кои вид точно,бактерия ли,коя точно

# 455
Привет, мамита!
Аз вчера бях на ЖК, остава постелният режим, иначе засега всичко е под контрол. Не ми мериха шийката нито преглед ръчно ooooh!. И само дето съм качила малко 2 кг., но бебе е 350 гр. Уж добре. И така от мен.  newsm17 се за мамита с болки и проблеми, да издържим. Hug

# 456
Nina_88, за да не се раздвояваш,  Ако искаш отиди-купи едно тестче за твое успокоение и като видиш че е положително си слагай свещичките. Те са 150 мг, доколкото видях, а това е в рамките да допустимото за бременна, тъй че  Peace Ето едно тестче , което работи на принципа антиген-антитяло и открива кандида http://apteka.framar.bg/30011944/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%B7 … D0%BB%D0%B5%D0%BD

Има и по-евтини тестове, които по промяната на рН отчитат наличие на инфекция във влагалището. Някои са безплатни тестове, като мостра върху някои марки превръзки. Аз съм виждала върху Lady-anion.  Peace

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 17:32 от VeryMe

# 457
Ето ме и мен върнах се от консултация днес и налице са ми точно + 13 кг т.е 86 кг  от началото , кръвното ми е добре , и бебо също . Почнах много да се подувам и вените ми стават релефни като на бучки и ходих  на съдов хирург и ми каза да си купя ластични чорапи заради разширените вени . Но издуването ми е зловещо майка ми не беше ме виждала 2 3 дни и снощи като ме видя вика че съм станала огромна. Утре ще ми излязат и резултатите от кръвта
Не знам какво да правя как да изкарам тази вода от тялото си , гледам да пия поне 1,5 л. вода дневно

# 458
  • София
sisi, браво за кръвното и бебо, а за водата уви , не знам как, докторите не казаха ли нещо? newsm78
Nina_88 значи правилно от поста ти преди това останах с такова впечатление, че на око ти е предписал. аз лично бих изчакала резултата и след това.
lokosff браво за добрите новини, само така и търпение  Hug  bouquet

# 459
elpet ами утре като ми излязат резултатите ще ходя да ми ги види и да каже какво става , ще попитам за някви хапчета за отводняване че са ми стъпалата като изстръпнали едва стъпвам

# 460
  • София
elpet ами утре като ми излязат резултатите ще ходя да ми ги види и да каже какво става , ще попитам за някви хапчета за отводняване че са ми стъпалата като изстръпнали едва стъпвам
ох милата, нещо не може ли да се маже, нали е локално и външно, поне малко за облекчаване?

# 461
pival, имаш и моята положителна енергия и мисли !   newsm17
lokosff, радвам се, че при теб нещата са спокойни !

аз днес слизах на кафе (пред блока) и направо си бях по къс ръкав и пак на слънце ми стана кофти от жегата, че се крих, където имаше сенки. А по принцип обичам като змиичка да се припичам   Mr. Green
и аз при все проблемите по--рано и повечкото лежане все още, понякога си представям как раждането е минало и си виждам бебенцето и как го гушкам. Всеки път заплаквам от умиление.
Да се похваля - утре ММ ще ме води да си купя клинчета/панталон в LC Waikiki (че ми е най-близо), че вече си е жега, а и единственият панталон, който нося сега, вече ме попритиска. Пък и отпреди съм си купила 2 поли и 1 сукман и няма с какво да ги слагам. Дано си намеря нещо и да имам зелена светлина от доки другия път на ЖК да поизлизам повечко, че да си ги нося.

благодаря на всички за поздравите и пожеланията вчера !

# 462
pival сега чета назад страниците. Сигурна съм, че ще е успешен и втория, а и ти имаш доста силен дух, ще издържиш   bouquet

# 463
Здравейте!

Днес ме прегледаха. Шийката е 12 мм и мехурът е вклинен. Утре ще ми направят още един серклаж, над този.

Момичетата от Пловдив, не мога да видя къде има Бритакс и Мамас§Папас колички. Моля, споделете, ако ги видите. Аз си гледам и мечтая.

Хубав ден от мен!
Пивал, много играе твоята шийка като дължина.Имаш ли ежедневни контракции и болки?Моята последно беше 12мм с опрял мехур в конеца,но не са ме гледали от 2 седмици- ще ходя на преглед на 26ти.Стискам палци и се моля да мине добре втория серклаж- малко страшничко ми звучи  Sad Много ,много стиснати палци  Hug

# 464
Аз цяла бременност бях с Кандида, много гадно  Sick
Слагах Гиназол но действието му е около 28 дни. Следващия път си купих Канестен, ефекта от него мий издържа по-дълго, след това още няколко пъти Гиназол. И седмица преди да родя Полижинакс. На много от листовките пише, да не се прилагат при бременност защото не са изследвани достатъчно добре върху бременни. Аз питах АГ-то си дори и за настинка какво да пия, след като ми изписаха непотребни хапчета за 70 лв. , за които той каза, че няма да ми навредят, но може и да не ми помогнат. 

Общи условия

Активация на акаунт