КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 32-ра тема

• 56 570
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Скрит текст:
Съболезнования... Hug

Дано все повеча са хората като този "непознат" хомеопат,а именно Човеци!

# 211
Скрит текст:
Съболезнования и от мен!  :cry:

# 212
Скрит текст:
съболезнования

Flowers Rose Flowers Rose

# 213
  • Обетованата земя
Има ли я на български преведена Хронични болести на Ханеман, или само Органона има?

Asyalein, съболезнования и от мен!

# 214
Да, има ли я преведена? Аз намерих едно издание от тази година. Много интересно.

# 215
  • Обетованата земя
Аз намерих едно издание от тази година. Много интересно.
На какъв език? Аз я търсих днес и май я няма преведена. И още един въпрос, книгите Хомеопатията нежната медицина и Хомеопатията-медицината на новото хилядолетие са една и съща книга, нали, просто издадени в различни години от различни издателства?

# 216
Български.

# 217
  • Обетованата земя
На кое издателство, знаеш ли?

# 218
Ха, да кажа и аз. Реших да посетя хомеопата на детето. След дълги разкази за моите болежки, хомеопата май го заля главата Crazy, ми даде един препарат. Направих приема според указанията и зачаках някакъв ефект. Не закъсня!!! Като започна да ме блъска главата, да ми се гади, не можех да понасям шум, светлина, движение,сърцето ми заблъска. Викам си- ей сега дадох фира! Така док то заспах. На следващия ден, нямаше и помен от състоянието ми от предходния ден.
Май доколкото съм запозната, състоянието ми се вписва в очакваното, ако хл е правилното!?

# 219
  • Пловдив
Май да Laughing

А детето как е?Нали там имаше драма?

# 220
Детето е много по- добре, след сряда сменихме лекарството и  нещата поеха нагоре. Не знам дали  предходното хл не беше нейното или направи също като мен остра реакция .... newsm78
Като четох цялата картина на първото лекарството , ми се стори , че отговаря на нейното душевно и физическо състояние! Ще видим тези дни в каква посока ще поеме.

# 221
Имам въпрос към тези, чиито деца са във възрастта 2-6-7г Peace. Бихте ли споделили колко често боледуват децата ви, като в това число включвам и леки хреми подкашляния и други подобни, които не броим за болест?
Моята дъщеря определено разреди боледуванията след началото на хомеопатиното лечение, но въпреки това веднъж месечно е болна . в един момент останах с усещането, че просто заменихме алопатичните лекарства с хомеопатични такива, което не е редно.
Но от този месец в градината започнаха да изнасят списъци с присъствените дни и какво беше учудването, ми, като разбрах, че възприемайки я като много често боледуваща, тя всъщност е в челната десетка по посещаемост. Като че ли за тази възраст явно подобен темп на боледуване е нормален.
Какви са вашите наблюдения?

# 222
Моето като не ходи на училище/градина, не боледува. Болна е на два месеца веднъж. Тази година е първа в училище в ПГ и се разболяваше на всеки две седмици. Толкова тежка годин имахме преди три години като тръгна на градина. Миналата зима не е боледувал толкова сериозно и често, а лятото изобщо.

# 223
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
от раждането до сега: 2 пъти конюктивит, 3 пъти висока Т (39-40С) с кашлица, 2-3 пъти хрема, 1 път болки в ухото, 2-3 пъти гладни стачки по седмици.
алопатично не е лекуван, нямам база за сравнение.

от 9 месеца ходи на ясла, 10 деца са.

# 224
  • Пловдив
Шайн,за нормално...всеки различно го тълкува Rolling Eyes
Ние като почнахме с хомеопатията, имаше периоди с често боледуване и все питах тук дали е нормално  Wink и кога ще разредим посещенията...Та не става бързо,но пък и не е чак нормално всеки месец да е на ХЛ.Поне сега така разсъждавам  Thinking

Ася,вие имате ли ваксини?Май не,нали?

Общи условия

Активация на акаунт