Тренировки в домашни условия: Тема 45

• 37 881
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • Има много детски смях.
Тук съм! Но и днес почивам- просто толкова много други неща имах на главата... Отделно, както обикновено, преди цикъл, се чувствам супер отпаднала и не- мотивирана  Confused Както и да е, поне с храната съм супер стриктна, така че гузна съвест няма  Simple Smile

# 16
  • Пловдив
Мери, както винаги страхотна тема  Hug!
За днес малко Зузана и ZWOW 58.

# 17
Merry, благодаря за новата тема   bouquet
Днес почивам, храних се ужасно много сладки и тесто.
От утре стриктна ще се храня и тренирам Simple Smile

# 18
Ау, Атланта, Джилиън на живо?! Ще тренираш с нея, така ли? Супер! Дано позволяват да се правят снимки!

# 19
 Hug казвала ли съм ви скоро колко много ви обичам всички  Heart Eyes

Мери   bouquet

Аталанта и Линзи  Hug  bouquet Огромно благодаря за споделеното турне. Идва в началото на април и при нас  Party Веднага влязох да разуча. Отивам  newsm44  Толкова се радвам! Съпругът ми абсолютно съпричастен, защото знае колко я харесвам, каза отивай разбира се  Grinning  
Сега ще вляза да разуча местата и да си купя билет. Ох, не мога да повярвам  Crazy

От вълнение вместо турне, турнир съм писала  hahaha

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 20:10 от tqna

# 20
Hug казвала ли съм ви скоро колко много ви обичам всички  Heart Eyes

Тяна, взаимно е, мила!

# 21
Фея- ти си в Ню Йорк, нали?
Ако е така,знам ,че си много далеч. Имала съм честа да посетя града,макар и за много малко, преди години.
НА 7.04 летя за Чикаго. Party Отивам на гости на брата на половинката. Хем се вълнувам,хем ми е малко притеснено. Никога не съм оставяла детето толкова дълго без мен. Знам,че ще ми е много тежко без нея. Надявам се другата година да извадим виза и за нея и да отидем пак, но този път тримата.
Атланта- дай малко подробности за това турне на Джилиан, моля те.
Кога е,къде и каква е идеята? Да видим дали ще мога да направя нещо и аз.

# 22
Привет и в новата тема Hug
Аууу супер, за Джилиан, дано да има снимки Laughing
Аз днес съм почивка, отчитам разходка( записах малката на тенис и събота и неделя ходим пеша до стадиона Wink)

# 23
леле нова тема имало  bouquet, аз съм изтървала. Благодарности и от мен.

Bodyrocker-ки Heart Eyes къде е ден 19? Виждам само Кардио без видео. Правилно ли разбрах, че всеки може да си прави кардио по желание за 40мин в този ден или така ми се иска само да е  Mr. Green? Аз въртях, суках, връщах, замествах. Та днес ми е ден 19. И се глася за нещо от ФБ по екичко.

# 24
  • У дома
Тяна, душа, взаимно е  Hug

Фея, надали ще е тренировка, в театър е. Най много да подскачаме всички по столовете  Laughing

Ау, Мерида, аз посрещам дете на мои близки на 7ми, току виж се видим на летището  Grinning Ела ми на гости и на 9ти вечерта ще отидем заедно. Шоуто е от 7:30 вечерта в съседен събърб, няма да е в Чикаго град. Утре купувам билетите, пиши ми на лични.

PS
Скрит текст:
уф, замислям се... два часа и половина само приказки за "яж по-малко, движи се повече" дали си заслужава. Само, за да я видим на живо. Хм, доста хора са разочаровани май.

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 22:09 от Atalanta

# 25
Благодарско за новата тема  Hug

Записвам се с нищо, утре започвам на чисто.

# 26
Мери   bouquet
Аз тези дни не можах да тренирам много-имах целодневни лекции, но от утре си започвам нормално работната седмица. Почти наваксах изпуснатите тренировки и утре завършвам първата седмица на Т25.
Момичета, не знам дали ще успеете да видите Джилиан, но на мен ми звучи повече вълнуващ фактът, че имате възможност да се срещнете  Hug

# 27
  • Лутаща се
Тук съм.
Не пиша, но си тренирам. Продължавам за сега със Зузана.
Само че от известно време се чувствам много изморена. Не е от претрениране.
Съпругът ми е с грип и се "боря" неистово да не се разболея и аз. Вероятно е от това.

# 28
Вики,  Heart Eyes правилно си разбрала, кардио по избор. Лиза бе препоръчала тичане, така че аз бягах 50 мин в парка.

# 29
Мерида, да, в НЙС съм. Ама това не е "много далеч" за тукашните стандарти Mr. Green

Атланта, аз си мислех, че ще тренирате. Тогава би си струвало...

Скарлет, трениращите имаме по-силна имунна система. ММ амнайсет пъти кара настинки, грипове, стомашни гадости някакви, а аз - "не човек, а желязо".

Общи условия

Активация на акаунт