Тренировки в домашни условия: Тема 45

• 37 913
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета  Hug

От няколко дни не стигам до темата, но за сметка на това тренирам  Wink ако и храненето оправя ...  Embarassed Embarassed Embarassed Нещо ми омръзна ФБ обаче ... и смятам да започна една смесена програма на P90X3 & T25 Gamma - http://beachbodyscheduler.com/workout_calendar/p90x3-and-t25-gam … ule/#.Uz6pXVfPqvM

ТДИ, мисля, че T25 ще ти хареса.  Но алфата е много кардио, така че може първия месец да правиш нещо допълнително. 

Atalanta, пусни ми е-мейл-а си на лични и ще ти пратя Insanity.  Интересно ще ми е да споделиш за 21 day fix  Peace

Фъстъчка, дано намериш решение на проблема с работата  Praynig

# 631
  • Canada
Здравейте момичета  Hug

От няколко дни не стигам до темата, но за сметка на това тренирам  Wink ако и храненето оправя ...  Embarassed Embarassed Embarassed Нещо ми омръзна ФБ обаче ... и смятам да започна една смесена програма на P90X3 & T25 Gamma - http://beachbodyscheduler.com/workout_calendar/p90x3-and-t25-gam … ule/#.Uz6pXVfPqvM

ТДИ, мисля, че T25 ще ти хареса.  Но алфата е много кардио, така че може първия месец да правиш нещо допълнително.  

Atalanta, пусни ми е-мейл-а си на лични и ще ти пратя Insanity.  Интересно ще ми е да споделиш за 21 day fix  Peace

Фъстъчка, дано намериш решение на проблема с работата  Praynig

P90X3 - Чакам отзиви, че като и гледам рекламата ми се струва още по-брутална от нормалната 50 минутна Grinning

# 632
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Специално за всички, които са на Шон:

Joy  hahaha

Фея, страхотна тренировка! Ох, аз направо откривам един нов свят в тренировките с пудовка, като дете в сладкарница съм  Crazy След малко се мятам на тренировките, а после ще мина през другия мол, където се надявам пудовките да не започват от 90лв. и ако има подходяща ще се похваля  Peace

Аз днес съм на това: 38-Minute-Glute-Inner-Outer-Thigh-Workout + 8-Minute-Abs-Workout-Routine-At-Home-Core-Exercises

Шанс, заповядай  Hug
https://www.dropbox.com/s/tyi7pr31o6fxbr4/01.%20Focus%20T25%20Co … rdio%20Beta-1.mkv
https://www.dropbox.com/s/nxld42fgz7d2uch/02.%20Focus%20T25%20Sp … 02.0%20Beta-1.mkv
https://www.dropbox.com/s/ruzrf5oscygeudi/03.%20Focus%20T25%20Ri … cuit%20Beta-1.mkv
https://www.dropbox.com/s/scbzw5bua0jfoa8/04.%20Focus%20T25%20Dy … Core%20Beta-1.mkv
https://www.dropbox.com/s/qgamzwke7dxo7yl/Focus_T25_Beta_Schedule.pdf
https://www.dropbox.com/s/j6549jbi4567zy2/05.%20Focus%20T25%20Up … ocus%20Beta-1.mkv

Има ли вегетарианци в групата? Искам да питам ако спра месото, трябва ли да пия протеин според вас? Или мога да си го набавям по друг начин? Как?
Докато бях бременна 7-8 месеца не ядях месо - повръщах от него...много  Shocked после включих пилешкото, но сега искам да го махна - не ми е приятно Rolling Eyes  И бързи захари-бавни захари, много съм боса, трябва да взема да се образовам  Rolling Eyes  Аз преди тренировка понякога хапвам плод - портокал/ябълка/банан, това правилно ли е? Ох, после ще търся да чета  Thinking

иии днес гледах Нешка Робева, тази жена направо... поклон!

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 10:38 от TDI

# 633
  • У дома
 Mamma Mil, благодаря!!!  21 day fix  е най-евтината програма и честно казано съм съгласна с Фея, че може би не си заслужава, но аз колкото и да съм фанатик на тема здравословно хранене си признавам, че понякога прекалявам дори с правилните храни, за съжаление. Ще ми се да пробвам с техните мерки за храна, за това се изкуших.

За днес фигурно пързаляне и https://www.youtube.com/watch?v=mnUEQ0cbeYs#t=80

Фея, осигурих преспиването за края на май близо до мъдърела-та, там ще съм, но само като зрител.

# 634
  • Има много детски смях.
Здравейте, Машини!!!
Явно доста неподготвена съм се изказала относно Гамата  Laughing  Прегледах упражненията, които TDI качи в сряда покрай стретчинга и по- лесният вариант на изпълнение ми се стори съвсем поносим. Явно обаче не е, ще ви послушам. Иначе с въпросния стретчинг тези дни проблемът с гърба определено се решава. Дори на другата сутрин болките и дискомфорта не са толкова константни, колкото през последната седмица, една идея по- леки са, но ги има.  Tired Ще видим утре и лекарят какво ще каже все пак. И вече нямам търпение да си се върна към комплексите на Руми.
Хубав и пълноценен ден на всички!!!

ПП. И при мен рутракера не се зарежда.

# 635
  • Пловдив
Привет, момичета!
Аз продължавам по план с Catching Fire. Днешната тренировка я запазвам в любими и за по-нататък. Направих я 3 пъти.
В края на месеца ще си напрява снимки "след" една година тренировки в къщи. Доволна съм от постигнатото Mr. Green.

# 636
TDI, много ти благодаря  Hug Hug

И малко офф-топик, тъй като не е в домшани условия: За всички, които имат проблеми с кръст, колене и т.н., а и не само, мога да ви препоръчам водна аеробика. Това е уникален спорт, чрез който натоварвате тялото 10 пъти повече, заради водата, но почти не го усещате, пак заради водата Simple Smile

# 637
  • Пловдив
Здравейте, сладурки!
Отчитам днес Динамикса от Р90х3, както всяка неделя. Харесва ми много, подобно е на стречинга на Шон, но е по-динамичен.
Полар Беър , аз правя Р90х3 и съм на края на втория месец. Остава ми рекавъри уийк от него и после само последните седмици. Доволна съм от програмата, Тони е много различен от Шон, но също толкова добър. Смятам, че по отношение на изграждане на мускулите на тялото, програмите му са идеални. Не е непосилна, обаче.... В смисъл,че не е много трудна или невъзможна за изпълнение. Възможна е, но пак натоварва и то доста. Препоръчвам. Аз за резултати не мога да кажа, заради слон-балона  Grinning, но все пак виждам оформяне в горна част доста добро, може би единствено малко си позамазах някоя част от коремните мускули, но ми се появиха последните две плочки/средните/ от сикс-пака, та съм танто за кукуриго тука. Но, тренировките са интересни, добри, зареждащи, много бързо се изтъркалят и независимо, че не се изцеждаш, си ходиш перманентно с мускулна треска. Поне аз станах фен на Тони и щях да направя Р90х веднага след завършване на тази, ако не се налагаше да ходя на море юли месец, което щеше да ми прекъсне за две седмици програмата, а не искам. Та, Р90х по план ще го почна, живи и здрави, към октомври.
Феичка, благодаря за табличката с яденето, ще си я запаметя и като ми дойде музата, ще я ползвам за основа. Много ми е полезна!
Иги, честита годишнина! Само така! И аз правя година в края на месеца  Grinning Grinning Grinning Grinning. Ще ти чакам снимките с нетърпени. Тренирането е най-хубавото нещо, което човек може да направи за себе си, много е удовлетворяващо и зареждащо.   bouquet  bouquet  bouquet
П.С. Днес гледах едни пудовки, тази от 14 кг. , която ме устройва като кила, не беше много скъпа, 48 лв. и се зачудих дали да си я купя.  newsm78 Също искам и гири от 7 кг. да взема,защото на някои от упражненията за крака или за гръб 5кг. ми са малко. Много ме е яд, че не си купих дъмбели преди година, а сега се рамятам със сто гири - имам от 1кг., които не ползвам, от 3 кг., които ползвам и от 5 кг., които ползвам най-много. Голяма съм бяла птица, ама не и лебед  Sad
Лек и усмихнат ден   bouquet 

# 638
LoveLife, аз никога не съм тренирала на гладно. Винаги хапвам нещо калорично 10-тина мин преди началото. Така мускулите ми получават прилив на енергия точно когато започват да изпитват умора. Вместо да се намали ефективността на тренировката ми, те продължават да работят.

И никога не пия кафе преди тренировка, защото кафето ускорява сърдечния ритъм и качва кръвното. Според мен това, в комбинация с интензивна тренировка, е направо вредно за сърдечно-съдовата система.

След тренировка винаги приемам бавна захар + белтъчини. Пълнозърнестият хляб и овесът не са нито едно от двете.
 newsm78
Аталанта, много интересно това, дето си го поръчала. Аз не бих платила за подобна услуга обаче.
Сигурна ли си? Навсякъде пише, че пълнозърнестите продукти и овесените ядки са бавни въглехидрати с относително нормален гликемичен индекс около 60 и то е логично, съдържат фибри, което забавя усвояването на глюкозата от организма. За тебе кое е бавна захар?

# 639
Момичетаааа да се похваляяя, чее напуснах работа и сега ми е спокойно, връщам се към редовните тренировки иии така....млада съм ще намеря и друга работа живот и здраве по специалността, която завършвам сега  Simple Smile

# 640
фъстъчка, виждам, че си щастлива, значи си направила правилен избор  Hug
Ще си намериш, разбира се Simple Smile

Аз днес още не съм тренирала. Но може след малко да се метна на нещо. Още не знам какво.
Имам ечемик на оЧото  Laughing и ме дразни Sad не че имаше някаква връзка, ама ... оплаках се Grinning

# 641
  • Canada
LoveLife, аз никога не съм тренирала на гладно. Винаги хапвам нещо калорично 10-тина мин преди началото. Така мускулите ми получават прилив на енергия точно когато започват да изпитват умора. Вместо да се намали ефективността на тренировката ми, те продължават да работят.

И никога не пия кафе преди тренировка, защото кафето ускорява сърдечния ритъм и качва кръвното. Според мен това, в комбинация с интензивна тренировка, е направо вредно за сърдечно-съдовата система.

След тренировка винаги приемам бавна захар + белтъчини. Пълнозърнестият хляб и овесът не са нито едно от двете.
 newsm78
Аталанта, много интересно това, дето си го поръчала. Аз не бих платила за подобна услуга обаче.
Сигурна ли си? Навсякъде пише, че пълнозърнестите продукти и овесените ядки са бавни въглехидрати с относително нормален гликемичен индекс около 60 и то е логично, съдържат фибри, което забавя усвояването на глюкозата от организма. За тебе кое е бавна захар?

Надявам се това да отговаря на въпроса ти:

http://za-fitnes.com/%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B5/ … 0%B6%D0%BD%D0%B8/

# 642
  • here, there, everywhere
Отчитам кардиото на Алфа. Завърших със суингове с пудовка. Понеже не тренирах около 3седмици, очаквах да припадам, но тренировката мина много гладко.

Вив, азпредния път докарах алфата до 3тата седмица. Май ще си се върна от начало и да си карам по ред. Ти каква разлика намираш в бетата?

# 643
Аталанта, моля те, МОЛЯ ТЕ, обмисли идеята да пробягаме Мъдърелата заедно! Щом си с мен, ще си безплатно. Ах, ще бъде такъв купон!

LoveLife, Полар ти е дала много хубав линк. По принцип всеки хляб е бърза захар, ако е направен от смелени и печени зърна. Дори в него да са добавени семена и ядки. Можеш да си правиш хляб, който е с бавни захари, ако ползваш сурови, покълнали зърна.

# 644
Фея, хайде почвай се  Mr. Green

Отчитам с 3 рунда от това + Recharge.

Общи условия

Активация на акаунт