Тренировки в домашни условия: Тема 45

• 37 911
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • У дома
Фея, мила, с удоволствие, но само ако преместят датите за по-топло време. При 60 Фаренхайт аз още съм със зимното яке, а ти искаш да развея байрака по тениска. Ужас  Embarassed

фъстъчка  Hug

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 00:50 от Atalanta

# 646
Ок, разбрах, аз същата статия четох. Значи все пак съм нацелила в ьесятката, след тренировка да ям филийка пълнозърнест хляб с 20 гр. крема сирене и краставица:-)  Преди тренировка обаче, не мога да ям, тъй като тренирам много рано сутрин. Ако тренирам следобед, колко време преди тренировка да ям и протеин ок ли е? Гледам да се придържам към НВД хранене.

# 647
МериLaughing Shocked

АталантаSad

За днес - интервално бягане по хълмист терен и това:

Не бях тренирала на степер от студентските си години...

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 03:27 от Фея Кръстница

# 648
Фея, прекрасна  си  Hug  Къде го намираш този хълмист терен?  newsm78

Ние с ММ днес се регистрирахме за половин маратон през юни ... сега вече нямам извинение, трябва да бягам по 3-4 пъти на седмица ... единственото кофти е, че е на по-висока надморска височина от нас, така че веднъж седмично трябва да ходим някъде на по-високо, за да свикваме ... За морето в БГ трябва да сме във форма  newsm44

Полар, на мен P90X3 ми харесва.  Определено е по-лесна версия на P90X, но като е по 30 минути е по-трудно да се оправдавам, че нямам време ...

Фъстъчка, пожелавам ти нещата да се наредят  Hug Важното е, че си взела решение, което те прави щастлива  Peace

Аталанта, ох, яденето и на мен ми е голям проблем ... направо се чудя как навремето съм имала воля да спазвам какви ли не диети ... Нямам оправдание, просто слаба воля в последно време.

# 649
Фея, прекрасна  си  Hug  Къде го намираш този хълмист терен?  newsm78
Благодаря ти  Hug

А хълмистият терен е 5-та програма на бягащата пътека (rolling hills)  Grinning

# 650
Аууу, и Фея какво дупе е отпрала  Crazy Laughing супер изглеждаш Hug

# 651
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Фея, супер си! И краката са ти много добре оформени, така в профил като си застанала се очертават идеално  Peace

Аз днес имам по програма почивен с опция за кардио и понеже имах сили исках да направя едно хийт-че, да ама нищо не можах да си харесам - Руми има едно, което аха да ме грабне, ама циганско колело вкъщи нямам как да направя  Crazy  на Ребека Луис, моята любимка, съм ги правила и си измислих едно:
1. бърпи без лицева, с подскок на обратно - т.е. правя си бърпито със скок нагоре и после скачам и се обръщам на противоположна посока с лице към гърба като се стараех да сменям посоката на въртене, не знам дали може да ми се завие свят, но за всеки случай  Laughing
2.  планински катерач
3. странични напади с подскок ама подскок не нагоре ами настрани тип "пингвински" не знам как да го обясня
4. високи колене, които от 2-ри рунд минаха на малко стъпки тип Руми  Blush baby_neutral

това в интервал 45/15 в 4 рунда

и "загрях" с 10 лицеви и 10 български клека за всеки крак без тежести - не знам защо ей така за кеф - правеха ми се  Crazy  Laughing

Ако имате любими хийтчета споделете ги, моля  Praynig  наистина днес рових, рових и нищо не си харесах....искам да са без тежести, плийз

И гамата:
https://www.dropbox.com/s/29cq2a3v7hb4a0p/Gamma%20-%20Extreme%20Circuit.m4v
https://www.dropbox.com/s/92quy08gngmk1dj/Gamma%20-%20Rip%27t%20Up.m4v
https://www.dropbox.com/s/mzvj5s0dc6lmz0l/Gamma%20-%20Speed%203.0.m4v
https://www.dropbox.com/s/uumnn80bk3mqie4/Gamma%20-%20The%20Pyramid.m4v
https://www.dropbox.com/s/sb3hwcw93gh5gll/Stretch.m4v
https://www.dropbox.com/s/n6pp62kjjzajrsz/T25-Gamma.pdf

Hug

П.П.

Иии за малко да пропусна да се поФаля - вече съм 66кг. т.е. -10 от изписването ми на 21-ви декември  newsm44 а започнах да тренирам на 27-ми януари - за 2 месеца и половина горе-долу, без вълшебни хапчета - пия бърнър и Л-карнитин + хиалурон за ставите, но тях не ги броя за вълшебни, защото само с тях не става (то едното е медикамент изписан от ортопед де) иска си и тренирвки, както знаете + внимание към храната - всичко си въвеждам във myfitnesspal, дори чашите с вода  hahaha  

Хубав ден, момичета   bouquet

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 11:19 от TDI

# 652
Здравейте пак от меен!

Аз тамън приключих видеото на physique 57 и наистина е доста...доста Grinning.
Същевременно е забавно, водещата не спира да ти повтаря колко си добър, как добре изглежда, перфектно а-у. Аз стоя бездиханна и гледам въпросително тип "ти отде знаеш".
Храненето ми продължава да е добре, чувствам се добре.
Онзи ден 8 часа обикаляхме Витоша почти без спирка и още имам мускулна треска на дупето. Ама и горните мускули, които отдавна не бях усещала.
Сега се заглеждам по видеотата на Джилиан, някой от вас да е правил някое от тях, какви са ви впечатленията. Харесва ми идеята й с интервалите -кардио и после тежести.
На още едно място бях чела, че по време на тренировка с тежести, 2 минути по-интензивно кардио наистина помага...
Спирам аз словоизлиянията хаха
Успешен ден!

# 653
  • Пловдив
Фея, супер изглеждаш, страхотна си! Hug
Отчитам и аз една тренировка от Алфата за разнообразие+8 мин корем.

# 654
Напоследък нямам много време да пиша, но ви следя.

Отново отчитам силова+бягане през уикенда. Продължавам да имам физически дискомфорт в областта на кръста и да съм на медикаменти, но не ми се ще да прекъсвам за повече от седмица. Ще видим

# 655
  • София
Здравейте на всички   bouquet

След бременността имам да свалям около 10 кг.
На трета седмица фокус т25 съм. Преди това тренирах със Синди, но не много редовно.
Усещам как мускулите ми се стягат, но от корема нищо не мърда на сантиметри. А там имам да свалям най-много. Имате ли идея защо е така?

И още един въпрос - мога ли  коремните упражнения от фокус-а да ги правя всеки ден примерно сутрин, а вечер да си правя, коеото е по програма, или така ще натоваря много организма?

Ще се радвам трениращите с тази програма да пишат резултатите си и за колко време ги постигнахте. Също и какъв хранителен режим спазвате.

Като новак доста въпроси изстрелях, ще ме извините   girluu

# 656
Привет, от днес редовно ще ви следя, чета. Отчетът ми за днес е - упражнения за долна част на тялото и упражнения за корем от "Усещане за жена" на Руми. От днес съм у на хранителен режим, че нещо съм се по закръглила неусетно как .

# 657
Ванеска,
моето наблюдение, че най-бавно и най-последно се чисти там, където се трупа най-лесно  Confused
Гадно и несправедливо, но напълно логично.
Постоянство ти трябва и резултатите ще дойдат. Според мен трябва дас и поставяш реалистични цели

# 658
  • София
Леле, Фея, уникално добре изглеждаш! Много ми хареса дупето, супер е! Искам и аз такова  Mr. Green  Стимул си голям!

Ванеска, да се изкажа и аз - на първо място ти стои храненето. Проучи и виж какво ще ти допадне, но диети от типа на 90 дневната - не чакай резултат.
Тук повечето сме клонящи към нисковъглехидратен начин на хранене.
Аз лично съм на ВМ-НВХ.

По въпроса с Т25 - прави си програмата така, както е дадена. Няма нужда да тренираш допълнително проблемното място, в случая корема. Резултата ти ще дойде от храната, не от тренировките. Те са само катализатор в целия процес, както и разхубавител  Mr. Green Хи, че дума сътворих  Joy

Моят резултат от Шон е до момента към 1 кг, но от най-последните  Crazy които са безумно трудни. И определено е от мазнини този кг, защото дори мъжа ми сутринта ми сервира да внимавам да не изчезна  Mr. Green Даже се стряскал насън като ме прегърне, приличала съм на друга жена, защото бил свикнал да си имам гръбче, сега съм била жилка  Laughing Приятно ми стана, няма как  Heart Eyes Броя и калории с myfitnesspal.

# 659
Откак не съм се вясвала тук много нещо се е изписало. Рекох да изчета 6 страници по диагонал, но пак си е доста Simple Smile Довечера ще направя силова от BB-Team за долна част с акцент бедра + един кръг от на Сикс уийкс.
Малко офф: попаднах на една машинка от тези, които измерват ръст, тегло, ИТМ и % телесни мазнини. Последното излезе 18,6%, което според мен не е много вярно. Грабнах метъра и калкулатора, смятах, смятах и получих 20,67%.
Какъвто и да е процента, ето как изглежда -
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт