Ясновидци/врачки - тема 22

• 159 472
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,включвам се да дам един положителен глас за леля Бойка от Перник  bouquet

# 136
относно Галина Георгиева,която гледа на карти и изготвя хороскопи-на мен ми гледа на карти неведнъж и абсолютно никакво попадение....
Подновявам си и питането за Себа-моля да ми пишете на лични за тези,които са я посетили скоро   bouquet

Ходила съм при нея преди 7 години!Всичко ми позна!А и не само на мен, а и на хората с които бях!Каквото каза това и стана !Имах заключен късмет ,нещо се правеше, но вече забравих!Но нещата тогава се развиха за мен в положителна посока!
Но ми е много много далеч -нямам възможност да отида!А и много се чака!Ние бяхме 4 жени и задължително нощувахме в Велико Търново! Тогава май се казваше Севда ,а сега е Себа!Но май е една и съща жена !Провери!Успех!

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 10:16 от irina_77

# 137
Учител по химия съм!  Имам и специалност Екология!Мога да работя и като възпитател ,но все нямам шанс и това е! Sad Sad Sad
Затова имам конкретен въпрос и искам конкретен отговор! Не че искам да знам точно кога , поне горе долу  Sadи годината само да ми кажат ми стига! Пробвах и друга работа да си намеря, но както писах по назад не става !Дори и за магазинер има условия-да си до 28 години ,а аз съм на 37!А млад човек да стои в къщи затворен -това е ужасно Sad!Друго е да си сред хора, да имаш самочувствие, да взимаш заплата и т.н !Работила съм и знам как е!
И аз съм като теб...И съм на същата възраст....Толкова много искам да си намеря работа,но в нашия град е невъзможно ако нямаш връзки. Sad

И при нас е така!Хора със средно работят в общината и то не чистачки , а в счетоводството!Абе не ми се говори! #2gunfire

# 138
Има една друга тема за търсещите работа, където можете да си споделяте.

Тук се коментират врачки.

Бойка позна и за чешмата по-предния път. Вчера след случката доста си се хилих сама. 63%. Една врачка преди време ми спести много пари от детектив. Сега видим и тук дали ще е така.

Посетих и две други, ама ми се ще в Рударци да отида на консултация - така да се каже, да събера много гледни точки, за по-сигурно.

# 139
Понеже видях,че някой е питал за Галина,но не помня Георгиева ли беше,Александрова ли.Знам,че имаше някакъв сайт хороскопче.Прави ми хороскоп и на мен,и на моя човек.за характери-долу-горе ги налучка.Не се сбъдна нищо от това,което ми предсказа,а тя беше много лаконична за бъдещето.Май и карти таро ми реди-пак нищо особено.Всичко това се случи по имейл.Не съм ходила лично.Таксата беше тридесет лева.

# 140
Здравейте,включвам се да дам един положителен глас за леля Бойка от Перник  bouquet
Можеш ли да  разкажеш?
 Hug

# 141
Извинявам се,но съм на работа и за това се бавя малко.Да ви кажа честно малко ме притесняваше въпросния коридор където гледа,но се оказа доста уютничко.Незнам дали да се впускам в подробности,защото моята история е доста дълга...с една дума съм разделена с мъжа ми от 4г.,имаме две страхотни деца и все не можем някакси да се откъснем окончателно един от друг и мен това ме побърква и съм в някаква ужасна депресия...както и да е няма да ми стигнат няколко теми още да опиша Cryмакар че ми се говори,защото ми олеква.Та Бойка ми даде много добра прогноза за бъдещите два-три месеца пък да видим,и на мен ми излезна буквата с която ми е свързано всичко от близо 20години насам и се разбрахме като се случи въпросното нещо да отида да пием бира Simple SmileКаза ми че от другият месец ме чакат доста голяма промяна в положителна посока PraynigСамо искам да уточня,че единствено Светлана от Сухата река ми даде лоша прогноза,което ме притеснява доста,незнам дали да и се доверя защото не останах много доволна от нея.Цеца,Силвия,Латина,Селена,Искра и вече Бойка ми дадоха положителен отговор и все пак сега съм се запътила при Стефка от Генерал Тодорово пък да видим какво ще каже тя :pray:Mellisa77 мисля,че ти беше доволна от Стефка или бъркам и все още ли си на това мнение?  bouquet

# 142
Забравих да спомена и Керанка от Русокастро Peace

# 143
Sladka 7, ако имаш желание били споделила повече, когато имаш възможност за Селена.

Аз съм предубедена спрямо нея, но ми е интересно, защото тук не е писано много за нея.

Пожелавам ти хубавите предсказания на Бойка да се сбъднат в посочения срок!

# 144
Мили дами моля помогнете. Преди 2 години почти след като обиколих всички отидох при една жена в пловдив припоръчана ми беше оттук гледа на кафе в нещо като магазинче ама в кой квартал или как се казва не помня знам само це никога не си записах прогнозото и защото беше невъзможна- е тази нощ я сънувах тази среща с нея и днес се случи последното предсказано- в шок съм моля ви дайте идеи коя беше тази жена ще си изям ушите от яд че не мога да си спомня #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 145
allforone,много се колебаех за Селена защото все пак е доста скъпо при нея/80лв.не са малко пари/,но вече незнаех към кого да се обърна и се озовах там.Препоръча ми я една колежка,която е на 69г.и е ходила при нея преди около 15г.,чийто мъж по това време е бил на легло и тя както се случва при всички които обикаляме по такива места се е обърнала за помощ към нея.Това което и е казала тогава всичко се е случило точно така/и за здраве и за семейство/.Още един колега отиде по нейна препоръка,заради семейни проблеми и след това я обяви за луда,заради това което му беше казала тогава,но в крайна сметка се оказа права и аз реших да отида.Тя прави някакви нумерологични изчисления като иска три имена,дата и година на раждане.Доста начетена и интелигентна жена ми се видя,макар да съм чувала доста негативни мнения за нея...незнам времето ще покаже:pray:

# 146
veshtica222, пощата ти е пълна Wink

# 147
Привет доста четох тази тема и реших да напиша и аз малко по темата,
Накратко разделих се с моята приятелка след 3 год. Просто си трагна заради някакъв битовизъм няма друга жена или тя респективно мъж. Дори си събра багажа, няколко дни пълен игнор нито ми вдига тел нито отговаря на смс. И аз като всеки в отчаянието си започнах да търся сили свише за помощ. Един познат ме насочи към Ходжа Ибрахим няма тел. За връзка само емейл на неговият сайт описах проблема и в същия ден ми се върна отговор препорача да направи магия за събиране и любов като каза че при мен шанса е голям защото от скоро сме разделени беше минала седмица. Аз четох много мнения в неговият сайт много хора му благидаряха че е успял и им е помогнал имаше и други който не им беше помогнал.  Човека е много възпитан обяснива и директнно отговаря дали има ланс или не. Обясни ми какво да направя изпрати ми по пощата материята за магията сумата беше 125 лв с куриерските разходи. Наоравих тива което ми каза и зачаках трябва да минат 40 дни но ми каза че кам 20 ден се вижда промяна в поведението на момичето. При мен на 4 ден тя започна да ми отговаря на смсите. Има някакви наченки на затопляне на отношенията но тива ще разбера след 15-тина дни. Все пак видях че е помогнал на доста хора включително и на моят познат. Дано съм бил полезен в тази тема.

# 148
  • София
Здравейте,аз да попитам дали тел. на Бойка е актуален,този който е даден в анкетата.И някой знае ли дали приема в събота и неделя,защото при мен става все по непоносимо newsm45

# 149
Актуален е телефона на Бойка Simple SmileСподели впечатления после Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт