Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?
!
!!
Ама ти на място ли ходиш да си видиш изследванията или може да се види и в страницата им? Поне като са готови да се свързват с пациентите си, а те сигурно и това не правят
Ами продължавам да стискам палци и на краката
, ама пръста вече не ме боли
Дано и така да си остане

да си призная и аз напоследък сънувам розови сънища. И нямам търпение ММ да се прибере от командировка

. Навсякъде, където чета, пише че е полезно повече положителни емоции и преживявания... 
. Аз не се имам за стара, но напоследък особенно тук в провинцията се сблъсквам с хора, които ме гледат укорително, едва ли не къде съм тръгнала да раждам на тея години, вместо да се стягам за внуци
. При мен можеби, се получава така, защото големият ми син ще навърши 20 тази година....., но аз първо, се поддържам и си изглеждам отлично за възрастта / колко и нескромно да звучи, но мисля, че човек трябва да се уважава и да гледа на себе си с достойнство /, второ винаги съм искала да имам още едно детенце, но просто след развода, не бях срещнала подходящия човек и нямам вина, че това се случи сега....и нищо и никой няма да ми попречи да държа в ръцете си тъй желаното човече. Така, че обичам ви всички мами и малки и големи 

На събитията на ЛЛЛ съм се срещала с майки, които за първи път са бременни на 40+, къде по лично желание, къде по стечение на обстоятелствата... И се чувстваха чудесно!