Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?

Честно казано не съм чела из форума много мнения, но ще прегледам. Все пак само съм я харесала , докато не е купена има време за размисли. Иначе моя позната е с този модел с двата коша. Дъщеря й е на 7 месеца,по цял ден са с количката навън и за сега са много доволни. Явно зависи и колко бързо ще расте бебока
.
А и с малкия мъж , който е на път животът му със сигурност няма да спре и дори ще стане много по - интересен.
и браво за това, че сте се решили за четвърто детенце

, защото имам роднини в Англия, а като цена много ме устройва, понеже повече от 500 за количка няма да мога да си позволя, а държа да е нещо качественно все пак 
стискам зъби
, не моа се запра дето се вика хахах и после
. Но засега поне това е единственото сладко нещо което ми се хапва, иначе само солено и кисело
. Ама и мама и тате милите да са ми живи и здрави, цяла събота и неделя хууубаво се постараха да натъпчат със разни разнообразни тестени вкусотийки.....и аз като не мога да отказвам, хич няма да се качвам на тъпия кантар...поне не скоро хихихх