"Селски" номера и пинизи

• 5 184 364
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 210
Прочитайки поста на Цонна и заменките на апартаменти се сетих за едно предложение.От съседка - да вземе нашия апартамент, техния тъкмо ще стане много хубав...В замяна ще ни даде гоблен  Shocked-много скъп бил, две години го шила...Не зная как не припаднах от смях.Вечерта казах на мъжа ми да си помисли добре, офертата не е за изпускане... грабваме готиния гоблен и до кофите за смет...Да уточня, че съседката се имаше за голяма работа - бизнес въртеше.И още нещо много любимо - да дадеш пари назаем, след две години да имаш наглостта да си ги поискаш и накрая "Ама точно сега ли ти трябват?!!"
Не мога! Това е офертата на века. Дали е валидна още?

Преди имаше торбички със СиСи Кеч, реклами на дънки и малборо. Продаваха се по стрелбищата и струваха пет лева торбичката. От онези времена торбичките са ценност, ама тогава бяха кът, не като сега.

# 211
Идеята беше - давам ви гоблена, вие ми давате апартамента, после си го продайте  - много е скъп... Даже беше леко обидена от несериозното ми отношение.  JoyВиж , пари не се е сетила да ни предлага.Да отбележа, че това се случва преди почти 20 години.

# 212

Хора, разберете,че промените идват трудно и кофти за нас хората и адаптирането е гадно, псуваме и беснеем, но е за добро. Това е като да приключиш една връзка - в началото ти е трудно, мъчно, кофти, неудобно и още какво ли не, но мине ли време ти става по-леко и по-добре...
Трудно разбираемо за хората,за които пишем тук  Confused И аз се опитвам да ги поставям на място ,но се чувствам като Дон Кихот и вятърните мелници Simple Smile
Тази г-жа с гоблена или се е самозабравила или е болна..то много Петковци напоследък ,та знае ли се.

# 213
  • Бургас
 ThinkingКак не съм се сетила.Шия гоблени,живея на квартира.Да взема да пусна една обява за заменка ли newsm78?

# 214
  • Лондон
Прочитайки поста на Цонна и заменките на апартаменти се сетих за едно предложение.От съседка - да вземе нашия апартамент, техния тъкмо ще стане много хубав...В замяна ще ни даде гоблен  Shocked-много скъп бил, две години го шила...Не зная как не припаднах от смях.Вечерта казах на мъжа ми да си помисли добре, офертата не е за изпускане... грабваме готиния гоблен и до кофите за смет...Да уточня, че съседката се имаше за голяма работа - бизнес въртеше.И още нещо много любимо - да дадеш пари назаем, след две години да имаш наглостта да си ги поискаш и накрая "Ама точно сега ли ти трябват?!!"

#Crazy

Госпожата оценява двегодишният си труд поне на 50 000 хиляди лева.Е на това се казва "да уважаваш себе си".

# 215
  • София
Едно време бяха много модерни тези гоблени. И баба ми шиеше и ми ги раздаваше наляво - надясно. За мен винаги са били голяма простотия обаче.

# 216
Не му е мястото тук, но понеже всички сте единодушни как трябвало да се плащат торбичките, просто много ме дразнят някои ЕС-малоумия поради пълната им безсмисленост, защото нямат никакъв ефект:

1. Да се плащат торбичките - това няма да намали замърсяването, защото който си е простак, пак ще ги хвърля където му падне, няма да го спре това, че струват 10 стотинки. Аз и като бяха безплатни, не съм ги хвърлял никога по улиците или където и да било, не ги хвърлям и сега.

2. Ограничаването на пушенето - от това хората не пушат по-малко; със собствените си очи съм виждал в Лондон как всички стоят извън пъбовете, насядали по тротарите, по первазите и други невероятни места, и си хвърлят фасовете направо на улицита, образуваха се невероятни сметища. Пушачите не спират да пушат, а се тормозят да пушат навън и замърсяват безобразно, а преди си хвърляха фасовете в пепелниците в заведенията

3. Задължителното каране с включени фарове и посред бял ден - пълна безсмислица, в слънчев ден като днешния например, нито по-добре ще те виждат, нито се намаляват катастрофите по този начин. Когато има мъгливи и мрачни дни през есента и зимата, и преди, когато не беше задължително, хората си включваха фаровете

4. Задължителното слагане на колани, включително и на задните седалки - има много случаи, в които точно липсата на колан е спасила хората, защото са изхвърчали през прозореца при катастрофа и са оживяли, а колата намачкана до безумие

5. Щастливите кокошки и свини и прочее, дори играчки да имат и музика да им се пуска - постигнаха всеобщо щастие на хората и затова е от изключителна важност кокошките да са щастливи,

6. Има и още от този род, но и това, което написах, е достатъчно, за да ме оплюете, но не ми пука, така мисля и това е.

# 217

1. Да се плащат торбичките - това няма да намали замърсяването, защото който си е простак, пак ще ги хвърля където му падне, няма да го спре това, че струват 10 стотинки. Аз и като бяха безплатни, не съм ги хвърлял никога по улиците или където и да било, не ги хвърлям и сега.

6. Има и още от този род, но и това, което написах, е достатъчно, за да ме оплюете, но не ми пука, така мисля и това е.

1.Е,да,де ,нали говорим за пинизи и "селски"номера. Че няма да оправим света и в частност най-вече тези хорица -е ясно.
6. Споделяме и  говорим -не оплюваме. Това,че не съм съгласна с нечие мнение,а този на когото е мнението, не приема моето несъгласие и го приема за оплюване , за мен си е чист пиниз  Sunglasses

# 218
4. Задължителното слагане на колани, включително и на задните седалки - има много случаи, в които точно липсата на колан е спасила хората, защото са изхвърчали през прозореца при катастрофа и са оживяли, а колата намачкана до безумие

Моя приятелка точно така оцеля при много тежка катастрофа. Мъжът й загина в безобразно смачканата кола, предполагам воланът му е попречил да изхвърчи през стъклото. Тя имаше много счупвания и травми, но ако е останала на седалката вързана с колан, нямаше да има никакъв шанс.

# 219
Не му е мястото тук, но понеже всички сте единодушни как трябвало да се плащат торбичките, просто много ме дразнят някои ЕС-малоумия поради пълната им безсмисленост, защото нямат никакъв ефект:

Само това е по темата и само на него ще се спра.
- торбичката наистина е за хвърляне и който си я е купил все едно ще хвърля. Какво друго да я прави? Тези торбички не подлежат на рециклиране. Обаче по-малко хора купуват торбичка и това се забелязва - поне 50% от хората в магазина, като ги попитат дали искат торбичка казват, че си носят. Това е ефектът.
- дори да хвърлиш торбичката в контейнера тя пак цапа - кучета ровят по сметищата и разпиляват торбичките, после вятърът ги издухва кой знае къде. Има и в открития океан. Затова важното е да се ползват по-малко торбички. И това стана.

# 220

Моя приятелка точно така оцеля при много тежка катастрофа. Мъжът й загина в безобразно смачканата кола, предполагам воланът му е попречил да изхвърчи през стъклото. Тя имаше много счупвания и травми, но ако е останала на седалката вързана с колан, нямаше да има никакъв шанс.
Абе чукайте на дърво! Че и обратното го има, ама да не задълбаваме в тая тема. Да не се случва!

# 221
Пушенето в асансьора ме избива на агресия. Влизам с количката, а вътре мирише на циганско гето.

# 222
  • София
Да направят торбичките по 2-3-5 лева, пък да видим дали и другите 50 процента ще замърсяват с лека ръка. Ние от години сме с такива за многократно ползване, родата също, приятелите..на никой не му е излязла пришка на пръста, че се е сетил да си носи торбето на пазар.

А който иска да се прави на баровец, да дава всеки път по 2 или 5 лева  Peace

сигма, и мен. Дори когато бях пушач  Crossing Arms

# 223
Пушенето в асансьора ме избива на агресия. Влизам с количката, а вътре мирише на циганско гето.
Мен въобще пушенето ме напряга, в последно време дори излезлите да пушат пред магазините ме дразнят, защото са нагъсто и аз трябва да си задържам дъха като минавам покрай тях, иначе и аз пуша  Mr. Green Или пък пушач на спирка - идва му рейса, той си дръпва яко, издиша в мен и хвърля фаса - класика!

# 224
Да направят торбичките по 2-3-5 лева, пък да видим дали и другите 50 процента ще замърсяват с лека ръка. Ние от години сме с такива за многократно ползване, родата също, приятелите..на никой не му е излязла пришка на пръста, че се е сетил да си носи торбето на пазар.

А който иска да се прави на баровец, да дава всеки път по 2 или 5 лева  Peace

сигма, и мен. Дори когато бях пушач  Crossing Arms
Аз съм супер завеяна и все забравям да си взема торба. Ама ако са по 5 лева, да видиш как ще запомня, че са по толкова и вече ще внимавам. А защо не дават покупките в хартиени пликове като в другите държави? Те не би трябвало да замърсяват и едва ли са скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт