"Селски" номера и пинизи

• 5 185 215
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 49 275
  • София
Това е супер гнусно Dizzy Face

Кажи коя е,че дъщеря ми все от такива си купува  сладоледи Mask

Doli, става въпрос за Конфети на "Оборище" и "Сан Стефано". Харесвах мястото най-вече заради локацията, но повече няма да повторя.
Егати. Ние ходим там, локацията ни е много удобна. След твоя пост нещо ми се изпари желанието Confused

# 49 276
Е, голяма работа, все едно сте се целунали с човека. Нищо не е станало - само си образувате стрес. А като ходите на ресторант да не мислите, че всичко ви е стерилно?
Е да, най-много да се заразиш с хеликобактер пилори и да развиеш язва.
А в ресторанта ако не се заяждаш с персонала, най-много да са ти разпилели храната на земята и да са ти я събрали обратно в чинията.

# 49 277
Човек не се тревожи от неща, които не знае! Придържайте се към тази максима за ресторантите и сладоледа и ще сте добре. Ето сега Таис винаги ще мисли за това, като мине през сладоледаджийницата, ще се опитва да търси други места, по-отдалечени и пак все ще се съмнява....Това си е излишен стрес за мен.

# 49 278
Аз съм пушачка, пуша и на плажа, но гледам винаги да има пространство около мен, поначало не обичам да се завирам близо до хората. Но ме възмути селски номер от миналата седмица - бяхме на почивка в планината, в хотел с минерален басейн, по-точно, басейните са два - по-голям, за плуване и по-малък и по-топъл, който се използва едновременно като топило и като детски басейн. Две двойки - млади мъже на по 25-30 години, придружени от също толкова млади блондинки, са в басейна с цигарите и бирите. Пепелниците и бутилките се държат на ръба на басейна, през цялото време пушат и пият, без да им пука, че около тях има доста дечица. Единият даже по едно време си държеше бутилката с бира да плува във водата до него, сигурно за да му е по-наблизо.

# 49 279
  • София
Човек не се тревожи от неща, които не знае! Придържайте се към тази максима за ресторантите и сладоледа и ще сте добре. Ето сега Таис винаги ще мисли за това, като мине през сладоледаджийницата, ще се опитва да търси други места, по-отдалечени и пак все ще се съмнява....Това си е излишен стрес за мен.
О, около нас има достстъчно приятни места за сладолед и сладки нещица, няма стрес. За Конфети обаче известно време поне ще се въздържа, да.

Не мога да си представя да вляза в басейн с цигара, а около мен да плуват други хора и деца. Тъпизъм пълен.

# 49 280
Ужасно е това със сладоледите. Ами че този служител ако така гребе с лъжицата пред клиентите, представям си какви мърлящини стават, когато не го гледат. Браво за подадения сигнал, ако всички го правят, може пък и нещо да се промени.

Селски номер от онлайн магазин - исках да върна една поръчка, не паснаха размерите на децата. Тук задължително трябва да се пише на Обслужване на клиенти, за да дадат код за изпращане по пощата. Писах мейл, получих отговор да чакам кода до 10 работни дни. Изчаках 15, нищо не се случи, писах на чата (друг вариант за връзка няма, мейл и чат). Та на въпросния чат по всяко време бях от номер 8 до номер 22 на опашката за изчакване на оператор, което само по себе си не е нормално. А на мобилен телефон така е направено приложението, че ако си за малко неактивен или отвориш нещо друго, те изхвърля от чата. С дни се опитвах, накрая висях час на компютъра и се свързах. Не съм сигурна дали не достигат оператори, защото напоследък и приложението им е много зле, и доставките много се бавят, или просто се надяват хората да се откажат и да не си върнат поръчките.

# 49 281
И защо, Таис? Защото някой си бил казал във форума? От къде знаеш, че е вярно това, което казва потребителката? Може да има щанд със сладолед на две крачки от там и затова да пише такива неща. Чисто хипотетично - да не се засегне някой тънкообиден.

# 49 282
  • Варна
Мама Кенга и аз това си помислих, ама нейсе, всеки има глава на раменете и може да прецени сам.

# 49 283
абе не виждате ли човекът на снимката е арабин? какво повече има да се коментира.

# 49 284
  • Down south
абе не виждате ли човекът на снимката е арабин? какво повече има да се коментира.
Ако визираш, снимката в моя пост, не, не е арабин.
 И какво общо има селската постъпка с това кой  и какъв е Cold Sweat

# 49 285
Арабите имат по-плътна плюнка и повече бактерии...ха-ха

# 49 286
Ако визираш, снимката в моя пост, не, не е арабин.
 И какво общо има селската постъпка с това кой  и какъв е Cold Sweat

щом не разбираш разликата между културата на отделни народи (,раси) няма да седна да ти я обяснявам. По темата има тонове материали.

# 49 287
  • София
Охооо то тука се приемало за нормално да облизват лъжицата, с която сипват сладолед на клиентите си и за някои е "какво толкова, все едно сте се целунали", а аз се чудя защо ми реагират отрицателно на оплакването, че някой ми дими в лицето и ме зарива с пепел Laughing Направо се чудя как още няма съвети от сорта на "като не искаш от облизана лъжица си направи сам сладоледа" или " как се подлагаш на такова мъчение да ядеш сладолед сипан от кой знае каква лъжица". Scream

# 49 288
Ако трябва да сме точни - това не е все едно да те целунат (най-малкото това става по твое желание) а все едно да те вържат и хууууубавичко да ти оближат лицето с език.
За нормалните хора (не включвам перверзниците) това е супер гнусно. Отделно че се предават бактерии и някой с по-слаба имунна система може да се разболее.

# 49 289
За всичко сте прави, ама в ресторанта носите ли си ваши прибори ? Аз го обмислям.

Общи условия

Активация на акаунт