"Селски" номера и пинизи

• 5 184 827
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 405
Е може да няма как да мине по-навътре, но все пак принципно е редно да слезеш, да изчакаш слизащите да напуснат превозното средство и да се качиш пак. Масова практика е в ГТ в София.

# 6 406
Макарон, не случайно се връщам на конкретната случка и го споменавам по един или друг начин, а не участвам в общата дискусия, ако си забелязала.

# 6 407
А тогава защо питаш ние защо обсъждаме друго нещо? Не разбирам...

# 6 408
  • София
Годес, естествено, че не е нормално да се блъскаш, за да слезеш. Молиш да се разминете, ако е възможно го правите, ако не слиза стоящият на вратата, за да освободи място, после слизат слизащите и накрая ти се качваш. Аз коментирах само, че ако искаш да влезеш навътре в градския транспорт, ти трябва да инициираш това, а не да се цупиш, че никой не е отгатнал, че дълго ще пътуваш.
Нито блъскане на деца /и възрастни/, нито пък онзи потресаващ случай със запалена коса са селски пинизи. Друга категория са. Второто е за детска педагогическа стая + съд. дело.

# 6 409
Тея  майки -булдозерите е трудно да се разминаваш, защото са дебели и наистина заемат алея в магазина, просто трябва да ги изчакаш.
не защото са дебели, а защото не виждат никой и минавата с количките, сякаш всички са длъжни да им направят място само защото имат дете!

# 6 410
Тея  майки -булдозерите е трудно да се разминаваш, защото са дебели и наистина заемат алея в магазина, просто трябва да ги изчакаш.
не защото са дебели, а защото не виждат никой и минавата с количките, сякаш всички са длъжни да им направят място само защото имат дете!

Ми те си живеят точно с тази мисъл, че останалите им са длъжни  Peace

# 6 411
Не питам защо обсъждате друго нещо. А защо почти никой не смята за редно слизащата в конкретна случка, описана по-назад, не е попитала майката ще слиза ли, ами е минала, като товарен влак, блъскайки дете? Или поне почти никой не се сети за този вариант. Тя сливи ли е имала в устата си? Ето това се чудя.

Годес, естествено, че не е нормално да се блъскаш, за да слезеш. Молиш да се разминете, ако е възможно го правите, ако не слиза стоящият на вратата, за да освободи място, после слизат слизащите и накрая ти се качваш. Аз коментирах само, че ако искаш да влезеш навътре в градския транспорт, ти трябва да инициираш това, а не да се цупиш, че никой не е отгатнал, че дълго ще пътуваш.
Нито блъскане на деца /и възрастни/, нито пък онзи потресаващ случай със запалена коса са селски пинизи. Друга категория са. Второто е за детска педагогическа стая + съд. дело.
Именно де. Peace

# 6 412
Не питам защо обсъждате друго нещо. А защо почти никой не смята за редно слизащата в конкретна случка, описана по-назад, не е попитала майката ще слиза ли, ами е минала, като товарен влак, блъскайки дете? Или поне почти никой не се сети за този вариант. Тя сливи ли е имала в устата си? Ето това се чудя.

Ти неслучайно участваш в темата и се сети. Wink

# 6 413

Най-случайно участвам в темата и нямам ни най-малка представа какво имаш предвид.

О, сега видях, че не си имала предвид мен, извинявай.

# 6 414

Върни се да ми прочетеш мненията и после пак ме питай. Wink

# 6 415
  • Ямбол
....Тя сливи ли е имала в устата си? Ето това се чудя.

Ами като я вижда, че не слиза, много ясно, че няма да слиза. И ето, че не е имала сливи и е казала, да ѝ направи място да слезе, като слезе с детето си:
....В един момент една ТЪПА  простачка /не се срамувам след толкова години така да я окачествя/ ми вдига скандал, че седя на вратата, а не слизам и вместо да направи път да минем навътре ми блъска детето,....
Сега още ли се чудиш или не случайно не си прочела поста и само връщаш темата към друга случка.

# 6 416
Аха, сърдите се на хората, че не се сещат. Ами като ви е срам да питате, стойте прави. Като онази майка, дето я било срам да поиска погача, ама се сърди, че не се сетили да й дадат. Тъпи хора.

Аз не съм се сетила да поискам погача, и съм тъпа за това.
Ох, просто не първите 7 ти липсват, а си за бодване в началото на темата за пример за селения, нямаш пост, който да е подходящ за други теми Mr. Green.
Било ме срам да поискам погача, не, не ме беше срам, намирам го за невъзпитано и грозно. Отделно другата майка, очевадно реши да скрие взетата погача, което е върха на селянията, да мислиш само за твоите си деца, при условие, че на масата има още две...да, да, те са чужди, майка им и баща им да ги мислят......ако и аз бях взела същото количество погача, най-много за още 2-3 да има....то и въпроса е не само да вземеш, но и колко, и как да го изядеш.........но Яничек, какво да ти обяснявам, ти си ми светъл пример за селения, нямаш пост, който да изневерява на квалификацията ми, съжалявам...все другите са ти виновни, все света крив.............

# 6 417
Да, въпросната майка е стояла на вратата и не се е мръднала. Да се сърди на себе си - не се стои така.
Или минаваш навътре, или слизаш, за да отстъпиш място на слизащите на конкретната спирка. Няма как да стане иначе.

# 6 418
На мен в ГТ са ми предлагали да ми вземат детето седналите, за да не падне, аз съм взимала дете преди години да седне до/в мен, то си и беше на практика невъзможно да се разменим с майката и така Simple Smile. Има варианти.
За едно съм много съгласна. Майката е тази, която трябва да вземе мерки за безопасност на детето, да прецени ситуацията и т.н.

# 6 419
.... Като онази майка, дето я било срам да поиска погача, ама се сърди, че не се сетили да й дадат. Тъпи хора.
Joy
Типично селско разсъждение(на въпросната майка, не твоето). Някои хора си мислят, че за децата всичко трябва да се предлага по подразбиране, за да не им стане нещо. Ама да се мръдне да си отчупи, не смее.
Лиляна, по-горе писах едно изречение, после го изтрих, а се оказа, че не трябвало, сега ще си го напиша пак:
Вие с Яничек сте си от една порода, само че ти с една идея малко по-интелигентно тормозиш и обиждаш съфорумките, все сте кисели, все другите виновни, а вие сте най-най-най-...мъчно ми е за вас, колко ли сте нещастни в личния си живот, толкова агресия, негативизъм, злоба.....явно ви липсва внимание в реалността и се опитвате да го намерите и наваксате тук.....както винаги или не си ме разбрала или се правиш на такава, а аз пиша доста подробно, изчерпателно и обяснително. Баща ми има един лаф: Ти прост ли си, или се правиш на такъв?'' сега те питам Лилянке, моме хубава: Ти тъпа ли си, проста ли си или се правиш на такава, защото иначе няма как да тълкуваш по тълкувания от теб  начин описаната случка......
Въобще не ме е било срам, намирам го за невъзпитано и грозно, отделно, да, наистина смятам, че на децата винаги се предлага по подразбиране храна. Грозно и невъзпитано е да ядеш нещо пред дете и не му предложиш, да , на децата може да им стане нещо.....Въобще не ме беше срам да си поискам, не съм такъв човек, просто го намирам за нередно, не мислех, че баткото ще иска/ а разбрах късно, че наистина е искал, погачата отдавна е била отнесена от други подобни на тази невъзпитана жена/, а и носех доста други неща за хапване за децата. Аз, за разлика от другите родители с две невръстни деца, не разчитах само на сватбарскатата почерпка, с деца ли съм, винаги съм подготвена Wink/
И какво стана със снимката от твоята тема, която обеща да постнеш, и аз я чакам с нетърпение. Оказваш се човек, който говори празни приказки, а това не подходжда на принципен човек , за каквато се опитваш да се изкараш, двойни стандарти, Лиляно, моме, двойни......

Общи условия

Активация на акаунт