"Селски" номера и пинизи

• 5 184 067
  • 49 908
  •   2
Отговори
# 120
Мдааа...
Да искат твоя дреха да се снимат или покажат с нея, че била много яка, а ако не им я дадеш сами да си я вземат. Класика!  Grinning
На мен така са ми искали обувки - едновремешните танкове с платформи - защото гаджето ѝ много щяло да я хареса и се възбуждало от такива обувки   bowuu

Имам съседка, "стара клюкарка" по мнение на приятеля ми, който я познава от детинство. Та тази жена на няколко пъти идва по време на вечеря у дома, уж да ни види, уж да ни каже, че един човек ни търсел, пък не ни намерил.. Само си търси повод. За момента храна не ми се свиди, но имам едно наум, че ме разнася из квартала какво има и какво няма у дома (новодомци сме). Това също си е селски пиниз.

# 121
Най - мразя , когато не ми връщат вещите , които съм им дала за временно ползване и започват да увъртат мазно мазно . Мразя хората , които гледат да намажат нещо на аванта .
Имах една позната , която като дойдеше у нас ми изпробваше цялата козметика , гримираше се , оправяше си косата  , а у тях  беше пълно с мазила , но винаги идваше да се клепа с моите  , а нейните си седяха така , не че ми се свиди , но си  е доста селска проява ..
Изнервят ме комшийките и  приятелки на майка ми , които постоянно си пекат гозбите в нашата фурна , щото била по - модерна и по - мощна , все едно баба ми на времето само в такава фурна е пекла ,  Laughing Фурната си върти нон стоп , а като дойдат сметките за тока " Ти що имаш толкова много бе ? "  Иде ми да им скърша вратлетата .
Мразя и хората , които ме поставят в неудобни ситуации , разхождайки ме по тъч линията
Искали да им дам апартамента ми под наем , ама на по - малко пари , пък нали сме приятели ако закъсали дали можело да ги изчаквам . И ти им обясняваш , че си си направил сметка , че ти трябват толко и толко пари на месец и затова не можеш да намалиш наема и те вирят носове обидени .. Ааааа до гуша ми идва  #Cussing out
Мразя също , когато някой постоянно ми парадира с това какво си е купил , няма лошо човек да сподели , но когато това са им единствените теми на разговор , ми идват малко в повече .
А и да не забравя , че супер много ме изнервиха, същите онези комшийки с фурната  Laughing , които вчера след ремонта в стаята ми всичките минаха през нея да я огледат , без да питат , без да чукат , влизат - излизат , като в Аврамов дом  , пък и отгоре на всичкото забележки правят и си обсъждат все едно аз и мъжът ми не сме вътре , трябваше да им дам само по един  фотоапарат и тефтер да си водят записки  и да обява 50 стотинки вход  Mr. Green  Mr. Green

# 122
Имам една случка, като се сетя пак се ядосвам! На съседите от къщата до нас им се родиха внучета тризнаци, не са много добре материално и аз предложих на мъжът ми да им помогнем с една сума.
На другият месец пак около тази дата се прибираме, дъщеря ми каза, че леля еди коя си цял ден ни търсела. Излизаме с бебето на разходка и същата се показва на терасата и вика, айде , бе няма ли да давате парите, утре сме на преглед в София! Какви пари питам, ами нали щяхте да помагате казва!?!
Тя решила, че всеки месец ще и давам по едно майчинство. Много тъпо ми стана, а тона и беше много остър. После разправяла в квартала, язък им на парите нищо не помагат...
Мъжът ми каза, ей ти пример за-Направи добро, изяж л...о.

# 123
Имахме познато семейство, с което няколко пъти ходихме на заведение
и сметката се плащаше по равно.Обърнах внимание на ММ, че нашата
консумация е под 1/3 от сметката и излиза, че им поемаме един значителен разход.
Последния път казах на сервитьора на две отделни сметки и се уверихме, че не е скъпо ! Joy
Неудобно е с плащането на повече хора, но с отделна сметка е ок,защото всички те нямат
дребни пари и после ще се оправим ...... чисти сметки - добри приятели.
Мразя тарикатлъци и се радвам, че от години нямам тарикати около себе си- промених се.

# 124
Ще ме уморите с тези съседи. Вие не знаете ли как да гледате лошо и да поздравявате стегнато през очилата?  Mr. Green
Това със сметките е класика, но в крайна сметка от нас зависи дали да се събираме с такива хора или не. Преди десетина дни един приятел на мъжа ми по никое време в средата на седмицата реши да ни кани да излизаме заедно по нощни заведения. Спряхме се в доста приличен и скъп бар близо до нас. Аз пих един джин Бомбай, защото друго не пия. Мъжът ми си поръча малко уиски, но приятелят предложи да се поръча бутилка Джак Даниелс. Поръчаха я, заедно с разни безалкохолни и ядки. Приятелят ни видимо се разпищоли (той винаги така прави) и взе да черпи половината заведение, плюс музикантите, по няколко пъти. Накрая дойде сметката и делихме на две. Мъжът ми пи 2-3 малки от тази бутилка, но няма значение, почерпката за заведението и нея я поделихме.
Такива неща с определени хора се случват постоянно и не че не остава някаква доза яд след това, но си знам, че така ще е и го предвиждам преди да изляза с тях.

Аз днес щях да пиша по темата нещо във връзка с безплатните адвокатски услуги, които някои хора смятат, че по една или друга причина им се полагат, както слънцето и вятъра. Само да ви кажа, че каквито "селски" номера в това отношение съм виждала от англичани, нашите "селяни" само могат да им дишат праха.  Mr. Green Наскоро пак имах случай като за виц направо. И при българите е много разпостранено, но тези са пълни професионалисти, поне на българска територия.

# 125
Едни комшии имаме само, с които сме по-близки "благодарение" на майка ми. Всички останали само на "здравей-здрасти". Praynig
Та докато баща ми се възтановяваше от тежка онкологична операция, комшийката дойде да пита можело ли на другия ден да вземат нашата кола, защото била по-голяма и хубава и да отидат до другия другия край на БГ да си свършат някаква работа/ за разкош с 2 малки деца/. След като много добре знаеше, че татко едва се движи, а друг няма книжка у дома и колата няма да ни трябва. Върха на липсата на човечност ми беше...  Tired
После беше звъняла на майка да я помоли майка да ме помоли да съм отидела да й гледам децата за малко/ наистина имаше сериозна работа/. Като отидох и й казах, че сега ще й направя услугата, но следващия път като иска нещо от мен да пита мен, не да поставя майка ми в неудобно положение и повече услуги не ми е искала.  Peace

# 126
ХХХ_, какви работи говориш?  ooooh!

# 127
Мен пък ме шокират постоянните намеци и натвърдеци, че трябва да давам някакви пари на някого. Имах един съученик къде на майтап, къде сериозно ми проби дупка в главата да съм му била купила фотоапарат. Така и не разбрах защо аз трябва да му купувам нещо си. След това в прав текст каза,  че трябва да му направя подарък на сватбата, аз му казах, че ще е същия като за моята-едно голямо нищо, но от сърце.  Hug Изпадам в постоянен шок от това да пращам нещо на някого си. Още не мога да го проумея. И винаги от някакви слабо познати хора.

Веднъж ме помолиха да съм била ходила в края на друг квартал за да съм била взела някакви си неща за бизнеса им, защото регионалният им клон не желае да им ги предостави. Представят ли си въобще къде живея и колко време ми отнема предвижването от единия край до другия за да взема брошурки. Да си оставя задълженията да взема нещо за някого си. Бррррр. Сърдити ми бяха . Sad

# 128

Аз днес щях да пиша по темата нещо във връзка с безплатните адвокатски услуги, които някои хора смятат, че по една или друга причина им се полагат, както слънцето и вятъра. Само да ви кажа, че каквито "селски" номера в това отношение съм виждала от англичани, нашите "селяни" само могат да им дишат праха.  Mr. Green Наскоро пак имах случай като за виц направо. И при българите е много разпостранено, но тези са пълни професионалисти, поне на българска територия.
Аз от англичани и евреи толкова трикове съм научила, за да ми излезе безплатна една почивка Grinning Кога ли ще се възползвам.

# 129
  • София
Аз днес щях да пиша по темата нещо във връзка с безплатните адвокатски услуги, които някои хора смятат, че по една или друга причина им се полагат, както слънцето и вятъра.
А, да, това е просто...
Наскоро ми се наложи да подготвя едни книжа за един "бизнесмен", който не спря цяла седмица да дудне каква му била къщата с н'ам си колко дка двор в престижен столичен квартал, кара кола за 200 бона, целият е епъл и пр. И спести 150-200 лева на мой гръб. Хвала на таквиз български предприемачи. В България най-много се забогатява от тарикатлък.

# 130
Съквартирантката с фобия към етикети на чужди дрехи и съседите на Жаклин ме  Shocked

# 131
  • София
И за мен те държат засега първото място..ужасТ  Shocked

# 132
Имам една случка, като се сетя пак се ядосвам! На съседите от къщата до нас им се родиха внучета тризнаци, не са много добре материално и аз предложих на мъжът ми да им помогнем с една сума.
На другият месец пак около тази дата се прибираме, дъщеря ми каза, че леля еди коя си цял ден ни търсела. Излизаме с бебето на разходка и същата се показва на терасата и вика, айде , бе няма ли да давате парите, утре сме на преглед в София! Какви пари питам, ами нали щяхте да помагате казва!?!
Тя решила, че всеки месец ще и давам по едно майчинство. Много тъпо ми стана, а тона и беше много остър. После разправяла в квартала, язък им на парите нищо не помагат...
Мъжът ми каза, ей ти пример за-Направи добро, изяж л...о.

Ти пък, за едно майчинство на месец, така да се излагаш! Mr. Green Mr. Green
Т'ва бие тъпометъра! Не може да бъде просто! Прочитам и препрочитам, а мандибулата ми е вече до менискуса - чакам да опре пода! Страшшшна работа...

П.П. След тая случка се замислям да си сменя аватара. Очевидно, че дядо Волтер се е поизложил, неподозирайки за безкрая на човешката наглост и простотия.... И аз съм се изложила яко, да му вярвам толкова сляпо на тоя недалновиден наивник....   

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 00:25 от calopsita

# 133
Аз от англичани и евреи толкова трикове съм научила, за да ми излезе безплатна една почивка Grinning Кога ли ще се възползвам.

О, аз се възползвам редовно, но май за различни неща говорим. То тяхното не е като да извадиш лесни пари (което си е хубаво нещо щом може), а да караш хората едва ли не да се чувстват длъжни да работят за тебе и да са ти благодарни за тази възможност, защото в същото време дишате от един и същ въздух.  Mr. Green Това гарнирано с 40-50 минутни разговори през уикенда по въпроси, с които по никакъв начин не си ангажиран. Ако му напомниш, че не си ангажиран и не ти е платено, се чува "Много грубо, дарлинг.". Това хора с пари, имоти и какво ли не, но винаги с някакви бизнес драми, при които обикновено в крайна сметка се оказва, че те самите са откраднали парите.  Mr. Green
Нищо чудно, България привлича такива елементи.

# 134
О, какво ме влуди! Имах някаква супер мупер тениска на не знам каква си фирма и си я пазех. Въпросната ми съквартиранта я беше облякла да иде на йога. Мчи к'во?!? Защо да се поти в свои дрехи като има и мои. Ох, не издържах тогава. О, когато и казах колко много ме вбесява поведението и трябваше да се чувствам виновна.
Хем нагли, хем не се извиняват. Правеше ми муцунки доста време, но аз толкова съм свикнала, че ако не направят или не ми дадат знак, че са ми ядосани самата аз почвам да се чувствам неловко. Сладките ми те! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт