"Селски" номера и пинизи

• 5 178 494
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 5 145
  • София
Еми то на мене така веднъж на главата ми изтупаха трохите... Flutter

# 5 146
Ти казваш "помага", пък аз говоря, че по принцип би трябвало половината отглеждане да е за бащата. Каквото и да ти кажа няма да ме разбереш, на различни планети сме.
Ааа, не, в грешка си. Разбирам те и съм напълно съгласна с теб. Peace
Явно познаваш само мъже, които считат отглеждането на деца и домакинската работа само за женска. Ако имах неблагоразумието да се омъжа за такъв човек, щях да се разведа. Щом и двамата ходим на работа, цялата работа вкъщи е обща. Независимо, че аз взимам много по-малко пари. С изключение на случаи, когато знам, че  е капнал, а аз не толкова, тогава поемам всичко, което е по силите ми. Случи се веднъж да остана без работа и поех всичко вкъщи, но ЛМ ми благодареше всяка вечер за положения труд, разбирай сготвянето. Така ги разбирам аз семейните отношения, пък кой каквото ще да си мисли. Отплеснах се, извинете ме. Embarassed
Въпросния мъж, помагаше в къпането почти всяка вечер, ставаше през нощта да го нагледа, утеши, нахрани...Не е от мъжете, които смятат, че като са се оженили и са си взели и домашна прислужница. Дано сега си ме разбрала.

Аз май съм споменавала но пак да кажа ,работя в офис и до мен седи мъж на около 30на години. Ами на въпросния за 2ри път му се случва да си реже ноктите на бюрото !!!! Sick А кажете ми сега ,това какво животно е ?
Ами в по-неизгодна позиция си, аз поне мога да прекратя контактите с по-малко последствия за мен самата и го направих, а ти си принудена да работиш с него.

Отвратително ми е и по плажовете да гледам жени как чоплят гърбовете/носовете на мъжете си. Верно, хубава светлина, ама ние отстрани сме  Sick.
С мръсните ръце Joy

# 5 147
  • Пловдив
Ти казваш "помага", пък аз говоря, че по принцип би трябвало половината отглеждане да е за бащата. Каквото и да ти кажа няма да ме разбереш, на различни планети сме.
Ааа, не, в грешка си. Разбирам те и съм напълно съгласна с теб. Peace
Явно познаваш само мъже, които считат отглеждането на деца и домакинската работа само за женска.
Joy Joy Joy Аз съм омъжена за човек, който не смята така. И въпреки че аз не ходя на работа той пак участва в домакинството. Ако смяташе, че съм добрата къщна фея отдавна да сме разбутали калимерата Simple Smile

# 5 148
Joy Joy Joy Аз съм омъжена за човек, който не смята така. И въпреки че аз не ходя на работа той пак участва в домакинството. Ако смяташе, че съм добрата къщна фея отдавна да сме разбутали калимерата Simple Smile
Е, значи все пак сме от една планета. Laughing

# 5 149
  • Пловдив
Е, значи все пак сме от една планета. Laughing
Значи тогава този, конкретния, защо да не си погледа детето три дни? Моят понякога го прави, аз изчезвам за уикенда.

# 5 150
  • София
Значи тогава този, конкретния, защо да не си погледа детето три дни? Моят понякога го прави, аз изчезвам за уикенда.
Че той не е трябвало 3 дни да го гледа.... а три часа - докато майка му отиде да купи цветя. Айде няма да му се скършат ръцете Crossing Arms

# 5 151
  • Пловдив
Че той не е трябвало 3 дни да го гледа.... а три часа - докато майка му отиде да купи цветя. Айде няма да му се скършат ръцете Crossing Arms
Пише 3 дни с големи букви. Аз като много изпуша от деца и отглеждане също ми се случва. И ако мъжът е поел отговорността през това време и се е съгласил....

# 5 152
  • София
Бебето е било на три дни, оставила го вкъщи с баща му пък тя отишла да купува цветя.....
Пък няма нищо по-лесно от гледане на 3-дневно бебе..... на две години е много по-трудоемко  Crazy

# 5 153
  • Пловдив
Бебето е било на три дни, оставила го вкъщи с баща му пък тя отишла да купува цветя.....
Пък няма нищо по-лесно от гледане на 3-дневно бебе..... на две години е много по-трудоемко  Crazy
Ммм да, може и да бъркам аз. Ама и в двата случая, мой и твой прочит, пак твърдя каквото твърдя.

# 5 154
  • София
Бебе на 3дни според мен не трябва да се оставя от майката ..но аз нямам деца и не знам . newsm78

# 5 155
  • София
Бебе на 3дни според мен не трябва да се оставя от майката ..но аз нямам деца и не знам . newsm78
Защо? Какъв е проблема? Пъпната връв вече е прерязана, така че все ще оцелее час-два-три с баща си

# 5 156
  • Пловдив
Аз все пак имам три. Баща им още някак не е успял да ги умори.

# 5 157
Как може да се ядосвате на чуждите жени и мъже, незнам  newsm78
Дреме ми на мене на Пена/Пешо колко и/му помагат и дали и/му благодарят вечер. Щом търпи значи му/и изнася. На мен нито ми става по-добре, нито по-зле от чуждите отношения.

# 5 158
  • София
Защо? Какъв е проблема? Пъпната връв вече е прерязана, така че все ще оцелее час-два-три с баща си
Сигурно е така.

# 5 159
  • Варна
Охх,знам че е спам,но мноого се забавлявам като ви чета Laughing  Hug
Аз пък мн се дразня като не мога да си изтупам покривката Blush То не е обикаляне на едната тераса-градинка,на другата тераса-паркинг.Винаги гледам да не "посоля" на някой главата,че на мен ми се е случвало,но аз имам бързи реакции Mr. Green Ааа,и терасата не мога да измия вече сумати и време(вечно паркирали коли или поне когато се сетя да я мия).Знам-знам,селото е дълбоко в мен.
По казуса за 3м. бебе-и аз смятам,че няма чаак такъв проблем.Като е нахранено,предполагам е и спяло.. какъв е проблемът.
П.П Тези,които не си тупате покривките,как ги почиствате?С такава четка ли,мнооого пипкаво ми се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт