"Селски" номера и пинизи

• 5 184 687
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 510
Ох, дояде ми се погача.....Много ли е селско? Все пак не е суши  newsm78

И на мен ми се дояде  Joy Стига с тая погача вече  Crazy

Добре де, как я е сложила на пейката тая погача, тя трябва да е мазна.Как така се слага на пейка тая питка, там където седят хора.

Пропуснала си, писах, че беше в чиния

Явно.Но останалото знам вече наизуст  Crazy
И сега кой ще меси погача и ще раздава на съфорумките?

# 6 511
Пуснете някоя снимка на погача, да оплакнем очите поне. То само с думи не става. Отивам в Готварския да търся яки рецепти за утре да омеся....Ако може и без бяло брашно, да не се освинвам съвсем  Simple Smile

# 6 512
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785689;topicrefid=5

Една тема, която е право в десятката. Свързана с всички пити, погачи, невъзпитани и булки, деца на сватба, хранени-недохранени, обща храна  ...

# 6 513
Пустата му питка, сега и на мен ми се прияде  Mr. Green Утре ще мина покрай един гръцки магазин, където продават страхотни питки с маслини и лук  Laughing

# 6 514
Пустата му питка, сега и на мен ми се прияде  Mr. Green Утре ще мина покрай един гръцки магазин, където продават страхотни питки с маслини и лук  Laughing
Ако си в София къде е това?

# 6 515
На приятелка пък детето обикаляше по масите и жално молеше: "Може ли малко храничка?" нищо че се е натъпкала току що като попско дете на задушница Crazy

Това защо ли никак не ми е смешно Sick Sick Sick и родителите сигурно гледаха много умилно? #Crazy

# 6 516
  • София
На приятелка пък детето обикаляше по масите и жално молеше: "Може ли малко храничка?" нищо че се е натъпкала току що като попско дете на задушница Crazy

Това защо ли никак не ми е смешно Sick Sick Sick и родителите сигурно гледаха много умилно? #Crazy
Не, не го гледаха умилно... Ходеха да си го прибират и да се извиняват. Що трябва да им е умилно?
Сигурно им е било писнало от нацупени кифли, които цъкат как го държат гладно и колко е невъзпитано. Така или иначе вече е 14-годишна госпожица.... няма опасност дойде и да ти поиска "храничка"

# 6 517
Ако питката е била само и единствено за младоженците, била е на тяхната маса и се е знаело, че не бива да се пипа, защото само те искат да си я ядат, да, тогава е селска постъпката на жената /да отиде и ТАЙНО да отчупи голямо парче питка/. Въпреки, че изобщо не мога да си представя, че има младоженци, които биха си кътали така свещената и свръх вкусна питка.Та тя като престои, вече изобщо не е същата.А при наличието на толкова емоции и друга храна, надали ще седнат веднага нея да ядат.Най-вероятно ще остане и накрая или ще я хвърлят, или ще я дадат на последния напуснал гост.

При гореспоменатата ситуация, ако въпросната жена е отишла и ги е помолила, не мисля, че е чак толкова селско. Но пък е мааалко селско, че не е споделила парчето с другите деца, защото явно, че ще е единственото  дадено/ ако младоженците си я пазят/.

Тогава пък за мен е селска и проявата на младоженците.Не може на едни да дадат, а на други - не.Справедливо е, ако ще дават на някого, тогава да оставят питката общодостъпна.А ако няма да я споделят, тогава да не дават на никого  Crossing Arms

Това са си само теории де.Аз така и не разбрах питката достъпна ли е била за всички, или тази жена тайно е отишла и е крала питка  Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 18:00 от elfi4ka

# 6 518
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785689;topicrefid=5

Една тема, която е право в десятката. Свързана с всички пити, погачи, невъзпитани и булки, деца на сватба, хранени-недохранени, обща храна  ...

Ау то там драмата е наистина голяма Simple Smile То не бяха нежелани деца, то не бяха обидени майки ... направо идеален пример за нашата ''селска'' тема  Mr. Green

# 6 519

Не, не го гледаха умилно... Ходеха да си го прибират и да се извиняват. Що трябва да им е умилно?

Защото лятото в хотела, на вечеря попаднах на подобна ситуация, и родителите румънци гледаха така умилно, но не предприемаха нищо.

Същото дете, момиченце на около четири, нито един път не се нахрани седнало на масата, а майка му слагаше в устата натрошен хляб, като на пиле, гонейки го около масите на другите вечерящи.

Пак същото, досаждаше на едно българско семейство с бебе, като постоянно се завираше в количката на бебето, докато родителите му се опитваха да вечерят.

Цяла седмица го наблюдавах това хубаво детенце. Наистина, като картинка хубаво.  С неадекватни родители.

# 6 520
Хахахаха, вече изумявам как някой потребители се вкарват в брутални филми по повод разказана история. Simple Smile
Сега жената била отишла и крала от питата....хахаха, уникални сте, наистина...

# 6 521
Тамън слязохме от автобуса и сега кой изяде питката на младоженците ...

Аз като младо момиче на една сватба танцувах с тортата,
сега като захитрях с годините, ми се виждат селски всичките тези обичаи.

# 6 522
Хахахаха, вече изумявам как някой потребители се вкарват в брутални филми по повод разказана история. Simple Smile
Сега жената била отишла и крала от питата....хахаха, уникални сте, наистина...
Еми така де  Laughing .Щом я е крила под масата, значи е открадната  Mr. Green Или я е крила от другите деца  Thinking

# 6 523
  • София

Защото лятото в хотела,....
Извинявай Blush Реагирах малко остро, защото си познавам хората и знам колко ги беше срам от щерката в ония години.

# 6 524

Защото лятото в хотела,....
Извинявай Blush Реагирах малко остро, защото си познавам хората и знам колко ги беше срам от щерката в ония години.
Това са деца бе, хора. Малки дечица. Голяма работа, че искали храна от някого. Прияло им се е. Голяма трагедия, айде пак майката обвинете, че не ги е възпитала. Вместо да се засмеем и забавляваме. Нещо не мога да разбера някои хора. Едно лято едно такова мъниче дойде и с пълна сила стовари на пажа кофичката за пясък върху главата на мъжа ми.....ми смяхме се, родителите се извиняваха, ама уиндоуса на едногодишното хлапе нещо се беше бъгнал. Да скочим на бой ли сега?

Общи условия

Активация на акаунт