"Селски" номера и пинизи

• 5 200 475
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 7 380
Ами, не съм убедена, че точно така може да им прекъсне сметката. Освен да я прекъсне до половината, за да ви отвори сметка на вас, да платите и тогава да продължи с предишния клиент.
Ако са толкова важни сапуните, чакате. Ако не, оставяте ги и си тръгвате.

Да, допуснал е грешка като не ги е маркирал - но който не работи, той не греши Peace

И аз това казвам. Simple Smile

# 7 381
Преди няколко дни в квартален магазин с една каса и продукти , маркирани с бар кодове, дамата пред мен, след като й маркираха всички продукти, установи, че си е забравила в колата дебитната карта и излезе да я донесе. Няма възможност да се започне ново маркиране без да се приключи старата сметка . Почакахме около 10 мин, но тя не се появи и момичето започна да отмаркира стоките една по една , за да започне моята сметка. На последната стока се появи каката /колата била през 5 блока/ и вдигна скандал защо трябва на ново да чака да й маркират стоките. След като плати, не се отмести докато не изчете цялата бележка и не сравни всичко. А беше купила хляб, няколко млека, цигари и бутилка ракия.

# 7 382
  • Оптимист по принуда
А беше купила хляб, няколко млека, цигари и бутилка ракия.

Че какво по-важно от това  Simple Smile

# 7 383
Опитаха се да ме замъкнат на този концерт. Отказах след като разбрах, че няма ВИП ложи.

newsm50 smile3502

# 7 384
Опитаха се да ме замъкнат на този концерт. Отказах след като разбрах, че няма ВИП ложи.

Не стоплям какво искаш да кажеш.
 newsm50 smile3502

# 7 385
  • sf
Е как, каква по-голяма драма от липсата на ВИП ложи  Crazy

# 7 386
Въпрос на стандарти. Никаква драма няма.

# 7 387
  • София
Е как, каква по-голяма драма от липсата на ВИП ложи  Crazy
Thinking Мисля, че имаше ВИП ложи.

# 7 388
ВИП ложи на стадион..."Локомотив" (ако не бъркам)? Please...
В Royal Albert Hall бил/била ли си?

# 7 389
  • sf
Въпрос на стандарти. Никаква драма няма.
Joy Joy Joy

# 7 390
  • Варна
Разкажи ни, ако искаш... за Royal Albert Hall. Струва ми се, че ти е важно. Mr. Green

# 7 391
  • Mediterraneo
И изведнъж ще се окаже, че ходенето на какъвто и да е концерт на което и да е място, различно от РАХ, е типична селска проява!

# 7 392
  • където ми харесва
Не знам дали ще се окаже селска проява, но това цитиране за липсата на ВИП ложа, придружено с видно присмиване си е .... Rolling Eyes

# 7 393
И изведнъж ще се окаже, че ходенето на какъвто и да е концерт на което и да е място, различно от РАХ, е типична селска проява!

не, тарталетке. Става дума за това, че има хоrа, които не искат да стоят рамо до рамо с Joe Average. Искат да си платят за да имат най-хубавите места.

# 7 394
Avеrage Joe-тата по концертите на Андреа Бочели ли правят калабалък?

Общи условия

Активация на акаунт