"Селски" номера и пинизи

• 5 200 490
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 7 395
Avеrage Joe-тата по концертите на Андреа Бочели ли правят калабалък?

Да. И не само на концерт на Бочели. А по принцип. Не обичам да се смесвам с тълпата когато ходя на концерти. Изключение са единствено рок концерти, там всички са от моята порода.

# 7 396
Разбирам  Grinning Не ставаш за кралица. Тогава трябва поне веднъж годишно да минеш на рождения си ден с каляската и да им помахаш.  Crossing Arms

# 7 397
Разбирам  Grinning Не ставаш за кралица. Тогава трябва поне веднъж годишно да минеш на рождения си ден с каляската и да им помахаш.  Crossing Arms

Е, ама ти им помахваш през прозореца на каляската и то с ръчичка прилежно облечена в ръкавичка  Wink

# 7 398
Викаш, ще успеем да я навием?  Grinning

# 7 399
Викаш, ще успеем да я навием?  Grinning

За Лаура не знам, но аз веднага скачам. А и ми е любимо да казвам онази приказка за хляба и пастите  Laughing Та дори и главицата ми да падне заради това някой ден  Flutter Flutter

# 7 400
И двете сте ми като една героиня на Агата Кристи, между другото. Peace Като излъчване, доколкото се усеща през екрана. Казвам го искрено и с леко страхопочитание, щото тя излезе убиеца накрая на книгата.

# 7 401
Кралиците винаги са били прецаквани от цяла глутница придворни дами. Не искам да съм кралица.

# 7 402
  • София
ВИП ложи на стадион..."Локомотив" (ако не бъркам)? Please...
В Royal Albert Hall бил/била ли си?
На Българска армия беше. Лаура, темата не е за има  ли парвенюта в България.

# 7 403
На Българска армия беше. Лаура, темата не е за има ли ли парвенюта в България.

Българска армия или Локомотив, все тая.
Ако някой държи да има ВИП ложи то това непременно го превръща в парвеню, така ли? Звучиш като човек със заплата 600 лева, който кара кола с газова уредба.

# 7 404
  • София
http://lifebg.net/%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D0%BB%D0 … %B0-%D0%BD/54761/
Ето и че е имало.  Wink
Точно така, Лаура. Пестя от закуски и се возя гратис в автобус № 54.

# 7 405
http://lifebg.net/%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D0%BB%D0 … %B0-%D0%BD/54761/
Ето и че е имало.  Wink
Точно така, Лаура. Пестя от закуски и се возя гратис в автобус № 54.

Хубаво. Похвално е, че са се постарали в тази насока. Сега научих.

# 7 406

Ако някой държи да има ВИП ложи то това непременно го превръща в парвеню, така ли? Звучиш като човек със заплата 600 лева, който кара кола с газова уредба.
Лаура, имах доста добро мнение за теб (казвам го само, за да избегна обвиненията в предубеденост), но това последното разколеба мнението ми.
А за да не си помислиш че съм го приела пък лично, съм длъжна, сякаш, да напиша, че колата ми, макар и 2ка, си я карам всеки ден, на бензин, и то 100 октана. За заплата ми е малко тъпо да коментирам, била тя и моята собствена.
И да не кажете, че съм off-topic - мисля, че сме си съвсем по темата.

# 7 407

ВИП ложите нищо не решават, пак ще трябва да си съобразиш графика със събитието, вместо то с теб. Истинските баровци си ги викат тези от развлекателния бизнес на камерни изпълнения.

# 7 408
Скин, благодаря за хубавите думи по мой адрес.
репликата за заплата от 600 лева и кола с газова уредба е единствено събирателен образ (в моите очи, разбира се) за човек комплексиран от това, че някой се справя по-добре от него в този живот. На господина казах, че звучи като такъв. Искрено се надявам и му пожелавам да не е.
Надявам се не си възмутена от това, че държа да получавам най-добрите места в една концертна зала.

# 7 409
Не, изобщо не забелязах за какви зали говорите. Ще се върна да разгледам.

Не съм съгласна, че събирателния образ е особено удачен, но това вече си е лично твое мнение и представа и ако тръгнем да спорим, ще бъдем наистина офф-топик.
Ако знаеш какви селяци съм виждала с доход много над 600 лв.... Мога романи да изпиша. Но има ли смисъл?

Общи условия

Активация на акаунт