"Селски" номера и пинизи

• 5 179 196
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 14 220
  • София
Ако някой ми се изпикае в лехата на 2 крачки от масата, ще го отнесе здраво. В басейни не влизам, гнус ме е от малка и имам нещо като фобия. Иначе обожавам морето.

И аз, за това си направих собствен, в който да не ми пикаят примцове и принцеси:-). Как да и обясня на майчицата, че ме е гнус някак от малките и съкровища.

Знам, че звуча гадно, но не са ми приятни чуждите лиги, екстременти и пр, пък било то и детски.

Изобщо не звучиш гадно, ти пък. Че аз по собствените си екстременти не припадам, какво остава за чуждите. Детски, котешки, на 100-годишни дядовци, няма значение.

# 14 221
Ако някой ми се изпикае в лехата на 2 крачки от масата, ще го отнесе здраво. В басейни не влизам, гнус ме е от малка и имам нещо като фобия. Иначе обожавам морето.

И аз, за това си направих собствен, в който да не ми пикаят примцове и принцеси:-). Как да и обясня на майчицата, че ме е гнус някак от малките и съкровища.

Знам, че звуча гадно, но не са ми приятни чуждите лиги, екстременти и пр, пък било то и детски.

Гадно ми е, защото спрях контактите с тези хора, заради едното пикаене на детето им. ама ...
Уф, не знам как да постпя.

Знам, че не е драма и хлорът ще го убие, но някак си ни е гадно. проблемът си е мой де. Аз и с детето съм имала драми да не плюе Joy.

Изобщо не звучиш гадно, ти пък. Че аз по собствените си екстременти не припадам, какво остава за чуждите. Детски, котешки, на 100-годишни дядовци, няма значение.
Не те обвинявам. Причината е наглед незначителна за приключване на контактите със семейството, но пък когато си на гости не може да не се съобразяваш. Аз лично държа в моята къща да се съобразяват с моите правила.

# 14 222
Аз даже не смятам, че това са правила на моята къща. По-скоро ги пиемах за вседобщи  Joy. Е, дойде ми да се сблускам с майка, за която децата и са извор на "блага".

# 14 223
Аз даже не смятам, че това са правила на моята къща. По-скоро ги пиемах за вседобщи  Joy. Е, дойде ми да се сблускам с майка, за която децата и са извор на "блага".

Като казвам правила имам предвид, че се пита "Има ли проблем да влезе в басейна без памперс?", "Може ли вместо тоалетната да ползваме градината?", "Нещо против да ползвам банята?" и други такива въпроси, осигуряващи комфорт на двете страни. Невъзпитано е да ти задават насочващи към определени действия въпроси и ти да отговарящ "Какво толкова?"

# 14 224
Аз даже не смятам, че това са правила на моята къща. По-скоро ги пиемах за вседобщи  Joy. Е, дойде ми да се сблускам с майка, за която децата и са извор на "блага".

Като казвам правила имам предвид, че се пита "Има ли проблем да влезе в басейна без памперс?", "Може ли вместо тоалетната да ползваме градината?", "Нещо против да ползвам банята?" и други такива въпроси, осигуряващи комфорт на двете страни. Невъзпитано е да ти задават насочващи към определени действия въпроси и ти да отговарящ "Какво толкова?"

Ами не ме пита. Аз казах, че държа детето да е с памперс, а като реши да го изпикае и намекнах, че тоалетната е на два метра. Каза ми - "е че кВо, то е бебе".

# 14 225

Ами не ме пита. Аз казах, че държа детето да е с памперс, а като реши да го изпикае и намекнах, че тоалетната е на два метра. Каза ми - "е че кВо, то е бебе".
Мен такива хора ме натоварват и аз не бих съжалявала, нито бих се чувствала зле, ако отношенията ни приключат. За много близки хора ще намеря начин да обясня кое ме дразни и да помоля да се съобразяват.

# 14 226
  • София
Отказвам да приема въпроса "Мога ли да ви ползвам градината вместо тоалетната?" за нормален и адекватен. Майка ми живеят в къща в Сф, имат хубава градина - с рози, морава, 2-3 дървета. Има и беседка, в която често се събираме да хапнем. И през ум не ми е минавало да изпикавам щерката там, вместо да я заведа в къщата, където е тоалетната.

# 14 227
Отказвам да приема въпроса "Мога ли да ви ползвам градината вместо тоалетната?" за нормален и адекватен. Майка ми живеят в къща в Сф, имат хубава градина - с рози, морава, 2-3 дървета. Има и беседка, в която често се събираме да хапнем. И през ум не ми е минавало да изпикавам щерката там, вместо да я заведа в къщата, където е тоалетната.
Да, неадекватен е, но в пъти по-адекватно е да попиташ, вместо да събуеш гашите на детето и направо да го изпикаеш. Давам пример във връзка с описаната ситуация. Не ми минава през акъл да споря нормално ли е или не. Ако за мен нещо е приемливо и допустимо, същото за теб ще е скандално. Затова казвам, че във всяка къща има някакви правила и гостите е редно да се съобразяват и да питат. И това не израз на негостоприемство и не бива да е обидно за никого.

# 14 228
Херц, вие с Таис и с мен сте на едно мнение.
Аз спрях общуването, за да не се натоварван, макар че е тъпо заради едното изпикаване на детето  Grinning.

# 14 229
тази тема отиде в ....кенефа /с извинение/ отписвам се да ви следя.

# 14 230

Темата е създадена, за да задоволи кенефно-душевните ни нужди.

# 14 231

Ей ся ше си го сложим на сърце!

# 14 232
  • Варна/Лондон
Преди три седмици на ферибота от Италия една майка влезе с двете си момчета на видима възраст 8-10 години в дамската тоалетна. #Crazy
и какво скандално има в това? момченцата не са ви надничали под вратата, нали

Не, ама в женските е голяма опашка обикновено, за разлика от мъжките тоалетни, а тя е вкарала още два броя за изчакване в женската опашка. А щом е ферибот, понякога значи че времето е леко ограничено, а клиентите са МНОГО.  Laughing
E на поне 30 ферибота съм била и никога не съм виждала опашка за тоалетна. Те имат на всяко ниво, а и за какво ограничено време говорим? За час всички да тръгнат да пикаят  в последната минута? За ферибота Варна-Белослав не знам, да не е там случката?
Чудите се какви селски номера да си изсмучете...

# 14 233
Джеронимо, аз ферибот Варна-Белослав не знам да има, но ти от тези 30 ферибота, на които си била, поне един италиански имаше ли? Защото това, което го пише е най-малката селяния, която може да се види там.

# 14 234
Съвсем нормално е майка да влиза в женската тоалетнта с децата си, които са момчета! За разлика от Бг, децата в чужбина не ги оставят да влизат сами ( до определена възраст) в тоалетната и винаги се придружават от някой!

Общи условия

Активация на акаунт