"Селски" номера и пинизи

• 5 178 012
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 14 415
  • Ямбол
Ми за мен е мега селско, да ходя по заведения и да си броя стотинките и след това да коментирам по форумите, че не знам си кой ме прекарал с сметката...

Е, айде сега! На никой не му е приятно да го прекарват със сметките. Не съм си брояла стотинките, но е  дразнещо да поемеш масрафа на 'селските тарикати'. Имала съм подобна случка, та никак не беше приятно...

# 14 416
  • Варна
Ми за мен е мега селско, да ходя по заведения и да си броя стотинките и след това да коментирам по форумите, че не знам си кой ме прекарал с сметката...

Е, айде сега! На никой не му е приятно да го прекарват със сметките. Не съм си брояла стотинките, но е  дразнещо да поемеш масрафа на 'селските тарикати'. Имала съм подобна случка, та никак не беше приятно...

Точно! И съм сугурна, че ако някой ден я "пързулнат", кикимора друго ще запее Wink Принципно съм като нея, много внимателно избирсм хората около мен и правя огромна разлика между приятел и познат. Но в случая не можетв да се разберетв, защото сякаш говорите на различни езици или тя просто нв иска да чува...

# 14 417
И с какво ще ме пързулнат, с 2лв ли Simple Smile.  Повярвай ми няма как да ми се случи! Хората около мен, ако нямат пари няма да излезнат, а ако имат- имат достатъчно за да си платят сметката + моята. С колегите пък абсурд! Заплатите ни са повече от прилични,мтака че няма място за подобен род цигании.

# 14 418
  • Пловдив
Я да питам - случвало ви се е да правите нещо селско, да знаете, че е селско и че по-късно ще съжалявате, ама в момента да го направите? На мен ми се е случвало.

# 14 419
Я да питам - случвало ви се е да правите нещо селско, да знаете, че е селско и че по-късно ще съжалявате, ама в момента да го направите? На мен ми се е случвало.
На мен- да.Не се гордея,но ми се е случвало да се поддам на напира на селянията  Laughing

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 09:31 от Осмичка

# 14 420

Предполагам, че ми се е случвало, не мога да се сетя за конкретен случай, но сигурно има и такива, в които моята реакция е изглеждала за нечии изтънчен усет, селска.

# 14 421
Всеки казва "Остави ги за сервитьора". Тя: "Да поръчаме ли още нещо или да ги прибера за следващия път?". Следващият път пак същата схема от 0, но никой не повдига въпроса.
Тоест не стига, че не се бърка за сметката ами и взима? ooooh!

Така се получава, ама ги взима да ги пази Laughing

Защо продължавате да излизате с нея?

кикамора май затова говори.
От компанията е, а и в случая тя се излага, аз освен да регистрирам действието, нямам интерес да я дистанцирам, може би и за останалите не е проблем.

# 14 422
Кикамора, ти си блестящ пример за това какво се случва когато българо- селския манталитет се съвокупи със  западния. Нелепо уродлив Франканщайн,  неуспешно маскиращ генетично заложената си жлъч , отчаяно стремящ се да се разграничи от мизерната маса от която е избягал и панически страхуващ се  някой да не заподозре, че е част от нея , но вътре в себе си  винаги ще бъде . Където и да отиде.

# 14 423
# 14 424
Бориле Бориле, аз съм моя селски манталитет, не съм написала за нито една селска проява на сънародниците си, за разлика от мнозинството в тази тема... Това трябва да е показателно не за моя манталитет, а твоя и на всички останали граждани, които се смяхте да изреждате селските прояви на другите, но не и собствената си дребнавост и овчедушие!

# 14 425
Бориле Бориле, аз съм моя селски манталитет, не съм написала за нито една селска проява на сънародниците си, за разлика от мнозинството в тази тема... Това трябва да е показателно не за моя манталитет, а твоя и на всички останали граждани, които се смяхте да изреждате селските прояви на другите, но не и собствената си дребнавост и овчедушие!

Вярвай си - всеки един коментар, в който обясняваш, колко си изискана и колко загубени са другите е точно за тази тема.  Laughing

# 14 426
Едно съм забелязал при емигриралите  българи - колкото  по-мизерни са били тук, толкова повече се превъзнасят и чупят стойки  при общуването с другите. Много са смешни.
Тези,  които са си били успешни  тук, където и да ги е отвял живота , където и да живеят, няма и грам превъзнасяне и  позиране, нито използване на чуждици, нито маниерничене.
Позната , чиято  приятелка бг емигрантка, като се върне в Бг  при  разговор използва израз   " вие българите......  Crazy Joy еди какво си,  примерно.  Или  като иска да поръча нещо в заведение я питала - абе как викахте сервитьорите  в Бг ? "  ooooh! hahaha

# 14 427
  • Ямбол
...е съм написала за нито една селска проява на сънародниците си, за разлика от мнозинството в тази тема... Това трябва да е показателно не за моя манталитет, а твоя и на всички останали граждани, които се смяхте да изреждате селските прояви на другите, но не и собствената си дребнавост и овчедушие!
Кое от нашето наричаш дребнавост и овчедушие и как определяш това изказване:
...Това което описвате е просто немислимо да се случи в някоя цивилизована държава, но явно че при нас са си съвсем в реда на нещата!
Аз го определям като плюене по сънародници, защото само тук можело да се случва това. При теб всичко е бяло и хубаво. Само остава да кажеш, че живееш и ти в Канада.

# 14 428
абе как викахте сервитьорите  в Бг ? "  ooooh! hahaha
Joy Joy Joy
Такава би получила отговор "Шшшшш, алоу". Mr. Green

# 14 429
Аз  бих и предложил да  скача на един крак и да се тупа по главата, та да я видя колко бързо ще си спомни  как викаме сервитьорите тук  Wink

Общи условия

Активация на акаунт