"Селски" номера и пинизи

• 5 176 755
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 14 610
  • Варна
Не са виновни продавачките, а веригите Peace

# 14 611
Нямаше как, тъй като мониторът при отчитане на цените, е обърнат към продавачката и не се вижда от клиента.
   Няма ли поставена цена на всеки артикул? Не знам дали е селска проява, но си плаче за жалба в КЗП. Макар на пръв прочит да ми се струва, че нямаш основание да поискаш връщане, поне ще ги санкционират.

# 14 612
Етикети има, но не са сложени на правилното място.

# 14 613
В такъв случай просто си плачат за жалба до КЗП, както и за това, че мониторът не е обърнат към клиента.

# 14 614
  • където ми харесва
В такъв случай просто си плачат за жалба до КЗП, както и за това, че мониторът не е обърнат към клиента.
Абсолютно! Пускай жалбата, имаш достатъчно причини, включително и безумното оправдание на касиерката!
Тази верига, уж с по-ниски цени, ама и на мен ми се е случвало нещо подобно. Само че, тогава вдигнах скандал и ми върнаха парите.

# 14 615
Абсолютно! Пускай жалбата, имаш достатъчно причини, включително и безумното оправдание на касиерката!
Тази верига, уж с по-ниски цени, ама и на мен ми се е случвало нещо подобно. Само че, тогава вдигнах скандал и ми върнаха парите.
Точните думи на касиерката бяха - "Нямаме сторно, нищо не мога да направя! Обадете се на телефоните в офиса, ако искате. Тук е така!"
Замяна на стоката също отказа.

# 14 616
Интересно, като маркират всички продукти и клиентът установи, че си е забравил парите/не му достигат, какво ли правят?

# 14 617
  • До морето
Интересно, като маркират всички продукти и клиентът установи, че си е забравил парите/не му достигат, какво ли правят?

Подаряват му ги, много ясно  Mr. Green

# 14 618
В Закона за защита на потребителите е записано, че търговецът е длъжен да предостави на потребителя, преди придобиване на стоката и ползване на услугата, информация, позволяваща му да направи своя избор:..., цена, количество и т.н.

# 14 619

Подаряват му ги, много ясно  Mr. Green
А може и да го арестуват, докато не изработи борча. Mr. Green

# 14 620
  • Canada
И най-елементарните каси имат сторно, Медхен. Не е трябвало изобщо да плащаш. Оставяш си нещата и си тръгваш.

# 14 621
При каране с максимална допустима скорост изпреварване от дясно, бибиткатне и всичко по реда. Като срещна такива не помръдвам. Много искам да можеха да се оплачат, че карам в ограничения Mr. Green

Надявам се, че говориш само за в града, защото на магистралата например по правилник сме длъжни да се движим в най-дясна свободна лента.  Peace   

Карането там в лява лента си е класически "селски пиниз" за мен. Но съм забелязала, че много хора не знаят, че това е лента за изпреварване, а не просто "бърза лента" (както и да го разбират те).

# 14 622
И най-елементарните каси имат сторно, Медхен. Не е трябвало изобщо да плащаш. Оставяш си нещата и си тръгваш.
Шоуто става след като съм платила.

# 14 623
  • Варна
При каране с максимална допустима скорост изпреварване от дясно, бибиткатне и всичко по реда. Като срещна такива не помръдвам. Много искам да можеха да се оплачат, че карам в ограничения Mr. Green

Надявам се, че говориш само за в града, защото на магистралата например по правилник сме длъжни да се движим в най-дясна свободна лента.  Peace  

Карането там в лява лента си е класически "селски пиниз" за мен. Но съм забелязала, че много хора не знаят, че това е лента за изпреварване, а не просто "бърза лента" (както и да го разбират те).
Да, става въпрос за града. Наистина не съм доуточнила. А за така наречените магистрали, с две ленти нямам какво да кажа.. В чужбина въпреки трафика и големината на магистралите се кара хиляди пъти по-лесно.

П.П. Но всъщност и по магистрала се кара в най-лява лента, когато не се тътриш. То като е пиков час е невъзможно да не се, защото колите са наблъскани както в Бг на градско. Просто трябва да се движиш със скоростта на лентата. Но виж в Бг никога не съм рискувала с всички "специалисти" и "танцьори" по асфалта... И пропуснах класиката в жанра - що е това мигач?! В Бг трябва да си Ванга да предвиждаш кой, какво иска..

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 08:22 от ca_sky

# 14 624
  • sofia
В България караш в дясна лента по магистралата само, докато все още не станала на вълни от тировете.
На връщане от морето искрено съчувстваш на тираджиите, които трябваше да се движат във въпросната лява лента. Така се лашкаха и подскачаха камионите; мислех, че  всеки момент ще се обърнат. Да уточня, че магистралата е от "новите".

Общи условия

Активация на акаунт