"Селски" номера и пинизи

• 5 177 965
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 15 930
Това не изглежда като постъпка на нормален човек. Два възможни варианта:

1. Жената наистина не е с ума си.
2. Направила го е демонстративно и за отмъщение.

# 15 931
От доста време чета и се замислям дали да пиша, ама вече се реших.
В градския парк направиха 2 парка, които са специално за кучета, някои индивиди обаче си пускат кучетата на 2 метра от парка, но не и вътре в него(тоест стоят точно пред входа). Други предпочитат да рахождат кучетата си из целия градски парк без каишка като някои от любимците бягат между хората. Неприятно е и е селско според мен първо, защото са направили не 1, а 2 парка, които са специално пригодени за тях и второ - още от малка имам огромен страх от тези животни, а на молбата ми: "Извинете, може ли да си хванете кучето понеже много ме е страх" ми се отговаря със: "Спокойно, то нищо не прави"  newsm78 Трябва да направи нещо ли, за да го приберат до себе си?

# 15 932
  • Варна
На мен ми е много селско изказването в магазин за дрехи от типа "Съжалявам, но нямаме от вашия размер". Това само след един бегъл поглед. Че имам някой и друг излишен килограм, спор няма, но не са толкова много, че да се налага да шия дрехи по поръчка. А, забравих да кажа, че тези думи обикновено излизат от устата на продавачки с вид на анорексички. Не знам с конкурс ли ги подбират...

# 15 933
  • Варна
Селско ми е, когато в магазините ми кажат-"Ама нямате ли точни......../пари/".Днес ми се случи на два пъти и то по обяд.Ясно, може да не е имало други клиенти преди мене-магазините бяха за прахове и такъв за втора употреба.Та се чудя селски пиниз на продавачките ли е или по-скоро на собствениците. Даваш 10 лв.  и заради 5 и нещо ти искат точна сума пари.Едва ги събрах из портмонето.Не ми се мисли ако бях развалила "крупната" сума от 20 или 50 лв.  Tired

Фроузен,аз имам магазин за хр. стоки и понеже си работим ние,винаги имаме повече оборотни пари,ама понякога ми се случва да ми липсват по 2 и 5 лева и наистина ми е трудно,никога не моля за дребни или точно ако имам такива Peace

И за да съм по темата,много ми е смотано,когато клиент си скрие излишно торбичка в ръцете или чантата,аз не вземам пари за тях въпреки голямата сума пари,които давам на доставчик за тях,ама ми се е случвало,при това редовно да ми иска един и същи клиент торбичка за изпражненията на любимеца си,а не е като да няма възможност да си купи пакет от 100 бройки за колосалната сума от 2 лева Mr. Green

# 15 934
  • Варна
На мен ми е много селско изказването в магазин за дрехи от типа "Съжалявам, но нямаме от вашия размер". Това само след един бегъл поглед. Че имам някой и друг излишен килограм, спор няма, но не са толкова много, че да се налага да шия дрехи по поръчка. А, забравих да кажа, че тези думи обикновено излизат от устата на продавачки с вид на анорексички. Не знам с конкурс ли ги подбират...

Обикновенно се продават дрехи за недохранени,хехе Mr. Green

# 15 935
А като наистина няма твоя размер какво да ти кажат?

# 15 936
  • Варна
А като наистина няма твоя размер какво да ти кажат?

Да заредят,да му се не види,ееее,пищни жени има на всяка крачка,това в кръга на шегата,да не ми се разсърдиш,ама как се чувстваме ние примерно Peace

# 15 937

Едната ми сестра е изключително слаба и направо е за детски размер, редовно ѝ казват, че няма от нейния размер и без да пробва. Една опитна продавачка спокойно може да прецени с бегъл поглед, ако размерът е откровено над или под номерацията на наличните.

# 15 938
Това с размерите е наистина проблем доста често. Или са дрехи като за анорексички (някои от тях дори на анорексичките стоят ужасно), или пък са модел, от който няма малък номер.
Аз много усърдно си издирвам определен вид бельо (тип "бабешки гащи"), но като за мен няма никъде номера. Тези модели ги правели само големи номера  Shocked  Shocked Shocked Защо, никой не знае (не е като да няма и слаби баби, които да си ги купуват, но в нито един магазин до сега не съм ги намерила).

# 15 939
Мен ме пращат в детската секция, но нямам нищо напротив, защото там нещата са по - евтини. Stuck Out Tongue Но се принудих да не влизам в много магазини, защото не предлагат моя номер.
Я кажете въпросните, които отъждествявате като анорексички в какъв диапазон са?

# 15 940
Аз пък като купувах дрехи за племенниците, установих, че детските дрехи са абсурдно скъпи. По-скъпи от евтините дрехи за възрастни. За мен можах да си купя панталон за 15 лева, за тях не видях на такава цена.

# 15 941
Скрит текст:
http://img.alibaba.com/wsphoto/v0/486683467/women-s-solid-color- … ladies-autumn.jpg
Не съм сигурна дали ще се получи да дам нагледен пример.

Това, което съм показала на снимката, не е анорексичка, но е близо без да застрашава здравето.
На мен лично момичето много ми харесва, но да си признаем - това не е здравословно тегло за повечето жени (за азиатките съм забелязала, че е друго. Те традиционно са доста по-слаби от другите). В България няма чак толкова много жени с подобни размери, но пък има предостатъчно дрехи като за тях. Има модели дрехи, които дори на подобно момиче биха стояли ужасно, но пък са масово предлагани.

# 15 942
Не съм съгласна, но благодаря за примера.

# 15 943
И на мен тази ми прилича на нормално слаба. От 50 до 58кг. за мен са си слабички. Под 50 не са ми женствени, а детски. А от 58 до 64 много зависи от ръста. Всъщност всичко е до ген и структура.

# 15 944
  • DE
Аз в Германия се чуствам слаба, а не съм. Спокойно влизам в M-L понякога размер. Тук е удоволствие да пазаруваш и да не се чувстваш като кит.

Общи условия

Активация на акаунт