"Селски" номера и пинизи

• 5 177 611
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 15 945
За показания пример пак уточнявам - момичето е "с вид на анорексичка", а не анорексичка. Момичето си е много хубаво и свежо, но е и азиатка и затова изглежда толкова красива слаба.
В други случаи, ако не си е до ген, подобна слабост често върви с болнав вид. (Нарочно подбрах това момиче, защото ми хареса колко свежо изглежда, не исках да давам крайности за примери.)

Заяц аз съм дребна и към момента съм доста слаба. Принципно нося S или XS (зависи от конкретния модел). Има обаче модели, които посмъртно не могат да ми станат, дори когато са размер М. Става ми само размер L и, както може да се очаква, ми стои ужасно. Не съм с пропорции на манекенка и е нормално не всичко да ми става, още повече да ми стои добре, но пък се имам за нормално изглеждаща жена и има доста такива покрай мен (доста повече от манекенките). Би трябвало да има и повече дрехи, които да стоят нормално и на жени с моето телосложение.

# 15 946
Винаги съм си мислела, че масово дрехите в магазините в Б-я са като за слаботелесни, защото нека си го кажем, средностатистическата българка е ниска и слаба. Особено голямо впечатление са ми правили ученичките (в послените гимназиални години), ами те са масово толкова ниски, имам чувството, че са по 1 и 60.

Но все пак в моловете има много магазини, които предлагат голям избор.

# 15 947
1,60 съм, не е лош ръст. Но в някои магазини е невъзможно да се стигне до дрехите и просто се отказвам да купувам.
Благодаря за разясненията Peace

# 15 948
  • София
Винаги съм си мислела, че масово дрехите в магазините в Б-я са като за слаботелесни, защото нека си го кажем, средностатистическата българка е ниска и слаба. Особено голямо впечатление са ми правили ученичките (в послените гимназиални години), ами те са масово толкова ниски, имам чувството, че са по 1 и 60.

Аз съм с точно обратното впечатление. Сега момичетата са много високи (и с големи крака  Mr. Green)

# 15 949
1,60 съм, не е лош ръст. Но в някои магазини е невъзможно да се стигне до дрехите и просто се отказвам да купувам.
Благодаря за разясненията Peace

Не го казах с негативизъм  Peace Просто лични впечатления.

# 15 950
На мен ми е много селско изказването в магазин за дрехи от типа "Съжалявам, но нямаме от вашия размер". Това само след един бегъл поглед. Че имам някой и друг излишен килограм, спор няма, но не са толкова много, че да се налага да шия дрехи по поръчка. А, забравих да кажа, че тези думи обикновено излизат от устата на продавачки с вид на анорексички. Не знам с конкурс ли ги подбират...
Ами като зареждат масово китайски дрехи, с тяхната номерация очевидно ще са малки. Чак като навлезе Лидъл разбрах, какво значи дреха размер "М" и че техният "L" е огромен за мен. А по темата - дрехи трябва да има и за слаби и за по-пълни жени, за високи, ниски и т.н. Аз например нося обувки номер 38 - те първи свършват, масов бил номерът. Като се зареждат по еднакви бройки от номерата, така ще е.

# 15 951
В нормалните магазини, в които не продават китайски дрехи, си има размери без проблем.

# 15 952
В нормалните магазини, в които не продават китайски дрехи, си има размери без проблем.
Знаех си, че ще има и такъв коментар. Кой какво нарича нормален магазин е малко неясно. За справка - скоро купих анцуг на мъжа ми на Умбро за 200 лева, който е произведен в Китай. В магазините по моловете масово дрехите са шити в Китай, Тайланд и Виетнам. И то марки, които са световно известни, така че хайде да не навлизаме в дебрите кой откъде пазарува ви предлагам. И не, размери масово няма и в скъпите магазини, защото там пък не се купува много и не се зареждат количества.

# 15 953
Да, основно се шие в Китай, Тайланд и т.н. и дрехите си отговарят на номерата. Направих коментара, защото съм с широк ханш и гръб и години наред си мислех, че за мен няма нормални дрехи, защото в магазините, от които се оплака потребителката, дори и дрехи ХЛ не винаги ми ставаха или ме поглеждаха със съжаление как моят размер няма. В други магазини влизам и в М и в Л, нищо че пак са шити в Тайланд или Китай.

# 15 954

Като нормално висока жена в средата на 30-те си години в училищен коридор се чувствам като джудже сред елфи-мутанти.

# 15 955
  Peace
В HM има отделна секция с големи размери, за другите магазини по моловете в БГ не съм запозната. В Швеция конкурентите на HM, които са Lindex и Kappalh също имат отделни линии за по-едри жени, заглеждала съм дрехите, много хубави модели и кройки, винаги в крак с актуалните тенденции. Манго също имат такава линия Violeta http://shop.mango.com/BG/curvesizes 

# 15 956
Знаех си, че ще има и такъв коментар. Кой какво нарича нормален магазин е малко неясно. За справка - скоро купих анцуг на мъжа ми на Умбро за 200 лева, който е произведен в Китай. В магазините по моловете масово дрехите са шити в Китай, Тайланд и Виетнам. И то марки, които са световно известни, така че хайде да не навлизаме в дебрите кой откъде пазарува ви предлагам. И не, размери масово няма и в скъпите магазини, защото там пък не се купува много и не се зареждат количества.
Това, че са шити някъде, не означава, че са пригодени за тамошния пазар.  Wink

# 15 957
  • Варна
От страницата на Сайтът на Област Стара Загара във ФБ попаднах на тази снимка преди малко със следния надпис "Ето това му се вика "да се ожениш по съседски""  Sick
Скрит текст:

И аз я видях да се върти във ФБ, но снимката не е от БГ, а от Турция.

# 15 958
Киса, затова цитирах източника на снимката с точния текст, защото и аз не бях сигурна дали снимката е от БГ или някъде другаде, но това няма значение....все си е селски пиниз  Peace

# 15 959
  • Варна
Киса, затова цитирах източника на снимката с точния текст, защото и аз не бях сигурна дали снимката е от БГ или някъде другаде, но това няма значение....все си е селски пиниз  Peace

Подобни "прояви" и тук ги има в изобилие.  Peace
Кой импровизирано гаражче ще си спретне, кой ще си огради мястото под терасата.

Вчера от автобуса каква гледка видях - точно на най-оживения булевард Владислав Варненчик една майка си изпика детето - момченце на около 6-7 години.
Бяха си избрали място срещу магазините, на 5-6 метра по-надолу от тях стояха две продавачки на лаф-моабет, на 1 метър преминаваха коли, около тях вървяха хора по тротуара. Чудна работа просто....

Общи условия

Активация на акаунт