"Селски" номера и пинизи

• 5 177 608
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 15 960
  • София
Нямате ли по-дребни? - любим въпрос, дори да става дума за 5 лв.
Смятам, че е по-нормално един продавач да се грижи да има дребни банкноти и монети, отколкото аз да се чудя точно колко дребни да си запазя и колко да дам. Когато имам - давам точно или поне стотинките, щом не давам - значи нямам. Не всички са като мен, обаче, някои ги мързи дори да поровят из портмонето.

# 15 961
О, да, по морето особено е масово. Отивам с 2 лв. до тоалетна заради сина ми и ми казват, че нямат да ми върнат, ако искам да им ги оставя и да си ходим цял ден. Ама нямало ли пак да ходим, ме пита невръстен младеж, оставен да "охранява" вратата.

# 15 962
Това за нямането на дребни е най-типично за таксистите. Никога нямат да върнат  Wink Наглостта им е безкрайна и веднъж при сметка от 2 и нещо аз му казвам - вземете си 4 и чакам ресто. Давам 10 лв. Той -ааа, нямам дребни. Събрах от портмонето си 3 лева на стотинки и му ги подадох. Като нямаш дребни и затрудняваш - без бакшиш. Да си знаеш за другия път.

# 15 963
  • София
Вчера на поредната разходка с кучето се изненадах двойно - деца карат колела не по алеите на парка, а по затревените полянки. Освен тях на един скутер се бяха качили ТРИМА мангали и се движеха по алеите Shocked

# 15 964
А вчера велосипедист си караше по осовата линия срещу движението лъкатушейки. Предната кола пред мен наби спирачки - /бул. Симеоновско шосе/ - натоварено движение, пиков час. Как не стана инцидент направо не знам. Мисля, че беше пиян търсачът на силни усещания. От същата етническа група, ама май няма значение, тя простотията си е една и съща.

# 15 965
  • София
А вчера велосипедист си караше по осовата линия срещу движението лъкатушейки. Предната кола пред мен наби спирачки - /бул. Симеоновско шосе/ - натоварено движение, пиков час.
И от всички велики Мъже, шофиращи по това време, които не пропускат да бибиткат на по-бавните шофьорки, не се намери поне един да му тегли една или да се обади на полицията... Не че жените не могат, но мангустите не се впечатляват от нас

# 15 966
А, тя полицията не се впечатли от разбитата ни кола, докарана ПРЕД районното поне отпечатъци нещо да се опита някой да вземе, ти искаш велосипедист по Симеоновско да гонят. "Родната полиция ни пази" от всякъде! Ами дано господ да го е опазил тоя тип! То всеки беше с поне 60 км. в пиков час, скоростна лента, къде ще спирам да го доконвам от средата на шосето, че и боя може да си изкарам от него в допълнение.

# 15 967
В нормалните магазини, в които не продават китайски дрехи, си има размери без проблем.
  Peace
В HM има отделна секция с големи размери, за другите магазини по моловете в БГ не съм запозната. В Швеция конкурентите на HM, които са Lindex и Kappalh също имат отделни линии за по-едри жени, заглеждала съм дрехите, много хубави модели и кройки, винаги в крак с актуалните тенденции. Манго също имат такава линия Violeta http://shop.mango.com/BG/curvesizes 

Че това са си съвсем нормални жени, някои бих нарекла "слаби". Нищо по-едро не видях.

# 15 968
sophiemmaspencer, за манекенките на Манго ли питаш, въпросната колекция има размери до XXL и 52 размер.

Ето каква е номерацията при тази колекция, започват от размер S, но то не е същото S като при обикновените колекции, има разлика в размерите
http://www.mango.com/guiaTallas/index.php?pais=068&idioma=EN … V&familia=455

# 15 969
  • Варна
За показания пример пак уточнявам - момичето е "с вид на анорексичка", а не анорексичка. Момичето си е много хубаво и свежо, но е и азиатка и затова изглежда толкова красива слаба.
В други случаи, ако не си е до ген, подобна слабост често върви с болнав вид. (Нарочно подбрах това момиче, защото ми хареса колко свежо изглежда, не исках да давам крайности за примери.)

Заяц аз съм дребна и към момента съм доста слаба. Принципно нося S или XS (зависи от конкретния модел). Има обаче модели, които посмъртно не могат да ми станат, дори когато са размер М. Става ми само размер L и, както може да се очаква, ми стои ужасно. Не съм с пропорции на манекенка и е нормално не всичко да ми става, още повече да ми стои добре, но пък се имам за нормално изглеждаща жена и има доста такива покрай мен (доста повече от манекенките). Би трябвало да има и повече дрехи, които да стоят нормално и на жени с моето телосложение.
Стандартно китайските дрехи са с номерация една под нашата. Т.е ако си s, трябва да вземеш м от тях. Не говоря за адидас, найк и др. марки, които също се шият там.

# 15 970
  • където ми харесва
http://stoinews24.com/?p=15847
Ето ви едно, типично селско проявление на Принц Азис и Принцеса Преслава...

# 15 971
Наистина е селско. Толкова ли не могат да се съобразят с изискването на кмета и да си мълчат ? Не виждам рок или поп изпълнители да се обиждат от това.

# 15 972
  • Оптимист по принуда
Моля ви сЪ, това са звИзди  Naughty

# 15 973
Наистина е селско. Толкова ли не могат да се съобразят с изискването на кмета и да си мълчат ? Не виждам рок или поп изпълнители да се обиждат от това.
Тия двамата какво си говорят не знам, просто се гъбаркат и си пиаризират през Фейсбук.

Всъщност заповедта на кмета  е сама по себе си тотална селтащина.

И е изпълнена с проблеми:
1. Юридически - забранява нещо, което няма легална дефиниция - "чалга музика". Няма как да те глоби, ако пускаш "чалга музика", тъй като няма как пред съда после да докаже, че си пускал "чалга музика".
- Забранява го за територията на общината всеобхватно - заведения, частни домове и т.н., което просто не е в правомощията му.
2. Културон-дискриминационният дискурс дори няма коментирам. Забраната на пускането на определен стил музика е.... дори не знам как може да се коментира. То е толкова ретроградно като мислене, че няма накъде. Независимо дали ще забраниш рок, класика, поп, поп-фолк или нещо друго.

# 15 974
Аз доколкото разбрах, по време на празниците ще звучи само народна музика, присъстващите ще са с народни носии и т.н. Друг е въпросът някой да не си мисли, че "тез червени домати" е влиза в дефиницията "народна музика"  newsm78
Естествено, че в къщи не може кметът да ми казва коя музика да слушам например....
А коментарите на чалга звИздите точно им подхождат....комплексари! Ама от хора с такова Ай Кю какво може да се очаква?

Общи условия

Активация на акаунт