"Селски" номера и пинизи

• 5 179 564
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 18 090
  • при късмета
Или пък за момента може да му се налага да зарежда акумолатора вкъщи ежедневно.
Ние например имаме зарядно и се е случвало мъжа ми да качва акумолатора вечер и да слиза с него сутрин докато вземем нов

# 18 091
Луда работа. То животът му ще мине в дебнене за заветното място и влачене на акумулатор.
Може да му откраднат и джантите с все гумите, да почне и тях да прибира.

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 13:57 от Moin

# 18 092
Може би има смотан акумулатор, който трябва да зарежда вечер. И фирмата му не му купува нов. Може би са му го крали преди и той го е платиш от собствената си заплата и не иска да с повтаря. Варианти има.
Частта с висенето за място обаче не я разбирам.

# 18 093
  • при късмета
То пък и един безопасен транспорт
http://btvnovinite.bg/gallery/bulgaria/incidenti/tramvai-katastr … a-ima-raneni.html

# 18 094
  • DE
Относно колите нещо весело от мен.
Съседа отгоре си купи кола преди 10 години. Лада май 7 бе  newsm78 Гаражите ни са отзад зад блока и той всяка вечер прибираше и сутрин изкарваше колата отпред, пред блока  Shocked  hahaha От предната страна на блока има няколко гаража и той работеше в магазинче в един от гаражите  Mr. Green Човека отиваше на работа с колата  #Crazy
Всеки ден с мъжа ми се заливахме от смях как "отива" на работа  Mr. Green

# 18 095
  • Оптимист по принуда
Поредната селска изцепка на мои братовчеди -  след близо 10 години пълна незаинтересованост от тяхна страна, сега изведнъж ми дирят адреса в чужбина, а познайте защо. Как като им бях на едно обаждане разстояние в Б-я се правеха, че не съществувам, като се прибирахме за ваканции също от колата се правеха,че не ме виждат, а сега ще ме издирват под дърво и камък.

# 18 096
  • София
Е, защо?

# 18 097
Вероятно ще искат да гостуват....

# 18 098
За да ги урежда или да дава милосърдно подслон. А може да е защото безумно я обичат и тооолкова им липсва.

ММ вади акумулатор. Толкова абсурдни и глупави доводи: щял да замръзне, колата нямало да запали, оле-мале, а откъде токоизправител тогава, дръндрънтапляс. Дошло ми е до гуша от него и неродения му Петко и съм го оставила да мъкне. И не стига това, ами точно в коридора на килима от майка му (който не се прибира само поради този факт) пляска акумулатора, захваща го с токоизправителя и така цяла нощ. Кой го прескача, кой чисти килими не обсъждаме, ама на - на най-видно място като скъп гост у дома е акумулатора. И добре, че цял двигател на може да свали, защото ми е тесен коридора - няма да мога да си вляза от него  Close
Комуто е слаб акумулатора да си купи нов и да поддържа кола щом иска да я кара и има нужда от нея, а не се стиска не поради нямане и да прибягва до методите на Бай ви Ганя. Ох, много ме е яд на ММ!

# 18 099
  • Оптимист по принуда
Да си помагаме, нали сме семейство. Сега им домиля за мен, когато решиха да идват да работят в държавата, в която съм.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 10:39 от demmy.

# 18 100
И аз имах такива навлеци. Но аз разни далечни роднини, които съм виждала два пъти в живота си, не ги броя за нищо.

# 18 101
Ох, милата! Не е лесна твоята! Пожелавам ти винаги да запазиш чувството си хумор!  Grinning

# 18 102
Да си помагаме, нали сме семейство. Сега им домиля за мен, когато решиха да идват да работят в държавата, в която съм.
Биеш им шута и готово. Казваш, че си безработна, на социални помощи, че те следят от социалните служби да не сте много хора в неподходяща квадратура (действително използвано оправдание преди десетина години в Канада  Mr. Green  ), че мъжът ти не дава и каквото се сетиш.  Naughty

# 18 103
Биеш им шута и готово. Казваш, че си безработна, на социални помощи, че те следят от социалните служби да не сте много хора в неподходяща квадратура (действително използвано оправдание преди десетина години в Канада  Mr. Green  ), че мъжът ти не дава и каквото се сетиш.  Naughty
А! На такива с най-голям кеф бих им казала "И защо решихте, че може да отседнете вкъщи? Това просто няма как да се случи, намерете друг вариант."

# 18 104
  • Оптимист по принуда
То да е само отсядането, да отседнат. Но знам, че ще трябва да се разправям с тях постоянно, дори и да заживеят отделно. С риск съвсем да изглеждам зла, ще им пратя един картък смс, че късно са се сетили за мен, няма да се занимавам.

Общи условия

Активация на акаунт