"Селски" номера и пинизи

• 5 184 834
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 49 185
  • Варна
Не зная дали тук да пиша или в оплакваческата тема, но се поядосах днес в магазина. С 2 малки деца съм, в магазина се бях натоварила и чаках ред за касата. Зад мен на опашката се беше наредило едно момиче на възраст 11-13 години с една вафла. Реших да пусна момичето преди мен, за да не ме чака. Благодари детето и мина с вафлата си за 0,99 стотинки.
 И тук следва възмущението ми, позавъртя се детето около касата, но не си получи рестото от 0,01 стотинка. Малкият ми се беше размрънкал и късно обърнах внимание, но след като асимилирах случката, казах на продавачката, че момичето си е чакало рестото, тя ме погледна снизходително и ми каза " става въпрос само за 1- на стотинка ", при което и отвърнах, че това е дете и е голяма вероятността да спестява пари за нещо желано . Тук вече следваше иронична усмивка и отговор " че с тази стотинка няма да забогатее значително ".
Следваха още 2-3 реплики, но общото усещане е , че излязох афектирана от магазина.

# 49 186
Моят пост си е баш по темата, както и този, на който отговарям, но ти продължавай със старите травми колкото искаш дълго.

По темата си на куково лято. Joy

# 49 187
  • Down south
Внасянето на солетите и останалото около тях,  е селско. Забраненото е забранено и нарушениет е неприятно и би трябвало да се санкционира. Добре е, че ще плати глоба. Миже би следващият път ще се замисли.

Банските костюми са личен избор. Има ли изисквания за такива в басейните, които визираш?

# 49 188
  • Оптимист по принуда

И друго ама по скоро забавно- женица на около 50г около 150кг (не преувеличавам) с бански в две части. От корема и не се виждаше долната част, чак като я видях в гръб видях долната част тип прашки, ама малко по широки 😱 Всеки си се облича както му е кеф, ама това чак толкова да не ти пука... Аз с моите 70кг ме е срам да облека такъв бански или толкова къси панталонки.... Мъжете не ги обсъждам, ама за жена???
Забавно е как си приписвате собствените комплекси върху хората.

# 49 189
Забавно е защото въпреки че сме през ден на басейна (споменах курсовете на децата)  за първи път виждам такова нещо. Както казах нейна си работа, ама аз ококорих очи- за първи път виждам такъв тип обличане.
Не прехвърлям комплекси, нямам такива, просто имам огледало и винаги избирам дрехи отговарящи на телосложението ми

# 49 190
Не прехвърлям комплекси, нямам такива, просто имам огледало и винаги избирам дрехи отговарящи на телосложението ми

Вашите отговори са си за Вас. Всеки има право да облече бански и да се разходи с него на съответните места, без въобще да има нужда да се замисля за евентуалните естетически травми над околните. Казвам го като човек, който винаги е бил със слабо телосложение по всякакви критерии.

По този повод, много се кефех на малтийките. Може да са 120 кила, обаче винаги барнати и с поглед и самочувствие, които нямат прекършване. Така и трябва!

# 49 191
  • Оптимист по принуда
Тъжно е, че Ви е забавно.

# 49 192
Не е тъжно, просто клишета.

# 49 193
  • here and now
Забавно е защото въпреки че сме през ден на басейна (споменах курсовете на децата)  за първи път виждам такова нещо. Както казах нейна си работа, ама аз ококорих очи- за първи път виждам такъв тип обличане.
Това е според вашите субективни усещания. Нейните може да са други. Щом е успяла да ги облече тези бански, очевидно отговарят на телосложението ѝ.

# 49 194
  • София

Вашите отговори са си за Вас. Всеки има право да облече бански и да се разходи с него на съответните места, без въобще да има нужда да се замисля за евентуалните естетически травми над околните. Казвам го като човек, който винаги е бил със слабо телосложение по всякакви критерии.

По този повод, много се кефех на малтийките. Може да са 120 кила, обаче винаги барнати и с поглед и самочувствие, които нямат прекършване. Така и трябва!

Ясно е, че всеки има такова право. Но пък и аз имам право да се възмутя, нали?
Миналата година на Каваците имаше един екземляр от мъжки пол на възраст над 60 години, който си лежеше по гръб с разкрачени крака, а "макарите" му висяха извън червените прашки.

# 49 195
floren   аз моите съм ги научилаисвен рестото  да си чакат и касовата бележка.Без нея да не се прибират.
На селския магазин ( този тип хляб, сирене, газ  и пирони) в самото начало преди 4 г ми ги върнаха с написани на един лист от амбалажна хартия цените на стоките които са купили, след 5 мин си оставих работата  и с тях с хвърчащото листче обясних на собственика че сискам бон и повтори ли се ще има реакция ит моя страна.Дали се е случило да пазарува и да се върнат без бон.Едно че стоките не са им винаги пресни, второ надценките.

# 49 196
  • София
Същата глутница след това разкъса до смърт треньорката по тенис на братовчед ми пред НСА, докато е тичала сутрешен крос. Confused
Извинявам се, че не съм по темата Grinning, но си спомням този случай. Жената оживя, но имаше десетки шевове.

# 49 197
Снощи, излизайки от входа на блока, в който живея, на 10-ина крачки от мен, от небето падна туба с вода. Беше трилитрова и не беше пълна догоре. Така се стъписах, че първоначално не осъзнах, че тубата е хвърлена от някой прозорец. Все едно бях във филма "Боговете сигурно са полудели". С годините свикнах с летящата от блока храна, но това с тубата освен селяндурско е и опасно.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 11:12 от pip4i

# 49 198
Не зная дали тук да пиша или в оплакваческата тема, но се поядосах днес в магазина. С 2 малки деца съм, в магазина се бях натоварила и чаках ред за касата. Зад мен на опашката се беше наредило едно момиче на възраст 11-13 години с една вафла. Реших да пусна момичето преди мен, за да не ме чака. Благодари детето и мина с вафлата си за 0,99 стотинки.
 И тук следва възмущението ми, позавъртя се детето около касата, но не си получи рестото от 0,01 стотинка. Малкият ми се беше размрънкал и късно обърнах внимание, но след като асимилирах случката, казах на продавачката, че момичето си е чакало рестото, тя ме погледна снизходително и ми каза " става въпрос само за 1- на стотинка ", при което и отвърнах, че това е дете и е голяма вероятността да спестява пари за нещо желано . Тук вече следваше иронична усмивка и отговор " че с тази стотинка няма да забогатее значително ".
Следваха още 2-3 реплики, но общото усещане е , че излязох афектирана от магазина.
Писала съм и друг път, че когато не ми върнат ресто, ставам още по-настоятелна да го получа. И тук размерът няма значение. Дали някой си закръглява сметката по собствено усмотрение, или няма да ми върнат жълти стотинки - еднакво дразнещо е.
Днес отивайки на работа влизам в малко магазинче да си купя вода. Магазинът е на кьоше. Излизам и веднага след изхода завивам по уличката, перпендикулярна на изхода. Веднага след завоя един господин с кафе и цигара в ръката, блее в телефона. Връхлетях го, няма как да очаквам, че ще стои там. Извиних му се, въпреки че можех да го овикам аз, вместо той като типичен български мъж да сумти и да ми нарежда да гледам къде ходя.

# 49 199
  • Варна
J_M_M, в случая ставаше въпрос за дете, което видимо се смущаваше да си поиска рестото, позабави се няколко секунди около касата, погледна на няколко пъти касиерката и си замина. То да беше възрастен да направи панаир, а то дете.

Общи условия

Активация на акаунт