"Селски" номера и пинизи

• 5 185 335
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 49 215
Все си мисля, че няма да ми посегне, защото всички таксита имат радиостанции,а няма как да мине без борба и непременно диспечерът ще го чуе

Ох, Боже... Радиостанциите въобще не работят така. Това е грешната кълка да лежиш върху нея.

По темата: в случая и аз не бих казала нищо. (и не съм, като се е случвало. Да съм си гледала преди това, постфактум няма какво да си развалям настроението, кой знае какво ще каже или направи).
Но така или иначе викам такси през апп в 99% от случаите и плащам електронно.

# 49 216
Аз вече даже ползвам само компанията, на която смени служебен клиент, та да се оплача с цялата тежест на служебното си положение, при нужда, и пак не ми е спокойно
Не бих казала нищо, плащам, слизам,па после ако ми се занимава, може да подам сигнал....

# 49 217
  • София
Селски номер - докато стоиш на плажа, /сравнително гъсто населен, а може би се води нормално населен/ на първа линия до мокрия пасък и да пушиш цигара от цигара, без да ти минава през ум, че на този силен вятър може да хвръкне огънче и да изгори лошо някого, айде факта, че зариваш с пепел тези зад теб някак по се преживява на фона на възможноста да изгори някого, макат,ч е и това е отвратително. За непрестанната смрад да не говорим. И то не 1, ами 2ма човека. Ами като толкова много не могат без цигара в устата, да си намерят място, на което зад тях няма други хора или да си висят на терасата и да си пушат колкото си искат. То бива бива несъобразителност, ама  Sick Sick Sick Sick . Българи бяха, да не мислите, че са чужденци.

# 49 218
Допълвам и с това, че после всеки фас се заравя "прилежно" в пясъка. И като отидеш да се настаниш след тях, ги обираш, че да си постелеш хавлията спокойно..

# 49 219
На открито са, ако няма забрана за пушене не виждам проблем.

Тази година не съм седяла много на плажа, но всички, които видях да пушат си имаха разни чашки и приспособления за фасовете.

# 49 220
  • София
На открито са, ако няма забрана за пушене не виждам проблем.

Тази година не съм седяла много на плажа, но всички, които видях да пушат си имаха разни чашки и приспособления за фасовете.
Според теб не е проблем, някой постоянно да те одимява и да се оглеждаш като гърмян заек дали някое огънче няма да ти запали косата или да те изгори, или детето ти? Евала!
То реално не е забранено и някой да ти се изс*ре на хавлията, ама дали ще ти е ок??
Фасовете, костолки и т.н. заровени в пясъка също са отврат при наличите на амнайсе кошчета за боклук поставени на плажа, ама то е по-лесно да забеим фасо у песъко и до там.

# 49 221
Ми за мен е проблем да гледам постоянно някое златно яйце да не ми падне на главата, да не си разлее кофичката отгоре ми, да не ме наплюе, посипе с пясък.
Да не ме стресне, захапе, оближе и т.н нечий домашен любимец.
Мога и да продължа.

Ако има забрана възмущавам се и повдигам въпроса.
Ако няма забрана, местя се на друго място.

Никой не е длъжен да се съобразява с моите фобии.

# 49 222
Несъобразяването е селяния. Не може забрани на всичко и до всеки да има пъдар
Ако хората малко повече се съобразяват, плажът, а и светът, ще е много по приятно място.

# 49 223
  • София
10-15 лева са нищо? Та аз живея на 7-8 км от центъра, хайде с таксата да са 10 лв...

Не съм казала, че са малко пари, но не бих рискувала, ако от това ми зависи здравето. Въпросът беше при съмнителен шофьор от малцинствената група, от който авторката явно се е страхувала/притеснила да се разправя.

Както казах, имам лош опит, така че съм предпазлива. А радиостанцията не е никаква гаранция за изнасилване, даже не виждам какво общо има.

# 49 224
  • София
Ми за мен е проблем да гледам постоянно някое златно яйце да не ми падне на главата, да не си разлее кофичката отгоре ми, да не ме наплюе, посипе с пясък.
Да не ме стресне, захапе, оближе и т.н нечий домашен любимец.
Мога и да продължа.

Ако има забрана възмущавам се и повдигам въпроса.
Ако няма забрана, местя се на друго място.

Никой не е длъжен да се съобразява с моите фобии.
Аз пък си мислех, че пречещия следва да се съобразява с околните и да не ги засяга с действията си или последиците от действията си, а не обратното. И е глупаво да се сравнява хвърчаща пепел от циагри и хвръкнало огъче от цигара с  хвръканал пясък или разлята от малко дете вода в/у друг човек. И двете са неприятни, ама едното може да е със сериозни последици.
Съгласна съм с мението, че несъобразяването е селяния.

# 49 225

И е глупаво да се сравнява хвърчаща пепел от циагри и хвръкнало огъче от цигара с  хвръканал пясък или разлята от малко дете вода в/у друг човек. И двете са неприятни, ама едното може да е със сериозни последици.
Съгласна съм с мението, че несъобразяването е селяния.

а, напротив, хвърлянето на пясък също може да има доста негативни последици /аз от подобно почти ослепях с едното око/. наблюдението ми е, че доста масово родителите оставят децата си да правят какво искат и "кво пък толкова, това са малки деца" не ми е приемливо някакси. би било чудесно съобразяващите се да са повече.

# 49 226
E прекалявате вече. Дайте да седим тихо и кротко на плажа, защото видиш ли на тези около мен ще им е неприятен я дима, я миризмата на цаца, я некоя друга тъпотия. Пушила съм цигари, в момента електронна, но никой не може да контролира на къде да духа вятъра. Отишъл си на плажа да си починеш и да се забавляваш. Защо се вглъбявате в най-малките неща, които ви дразнят.

# 49 227
  • София
И у нас се случва да замирише отвън на цигари за 1-2 минути, да овикам комшията, че пуши на балкона си?
Чак толкова нетърпимост не бива

# 49 228
10-15 лева са нищо? Та аз живея на 7-8 км от центъра, хайде с таксата да са 10 лв...

това не знам в какъв контекст е? никъде не съм казвал че 10-15 лева са нищо?

А, то е било към друг потребител.- Да, определено не е нищо. ЗА всяка сума над 2-3 лева бих се разпрявал., не че съм скандалждия, но ако сумата много дребна- хайде да ги прежаля, обаеч 10 лева са едно пазаруване в магизана. С тях ще купя буца сирене , и то не евтиното или килограм пържоли  и ще ми останат.

# 49 229
  • София
E прекалявате вече. Дайте да седим тихо и кротко на плажа, защото видиш ли на тези около мен ще им е неприятен я дима, я миризмата на цаца, я некоя друга тъпотия. Пушила съм цигари, в момента електронна, но никой не може да контролира на къде да духа вятъра. Отишъл си на плажа да си починеш и да се забавляваш. Защо се вглъбявате в най-малките неща, които ви дразнят.
Именно - да си починеш и да се забавляваш, а не да дишаш цигарен дим, да те зариват с пепел от цигари и да се чудиш дали вятъра няма да ти докара и огънче от цигарата въху теб или детето ти. Никой няма нищо против пушенето на плажа, стига това да не пречи на околните - има си начини - като за начало не се пльосваш на първа лининя до мокрия пясък, т.к. накъдето и да духа е от към морето към вътрешността на сушата. Ако те изгорят с хвръкнал огън няма да мислиш май, че е вглъбяване в много малко нещо?

Общи условия

Активация на акаунт