"Селски" номера и пинизи

• 5 185 285
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 49 260
  • София
Ей значи, как пък все нещо ви пречи. С такава нагласа има огромен риск да се превърнете в мрачна и постоянно неудовлетворена персона. А после пътят до постоянната депресия е много кратък и стръмен. Толкова ли няма къде да се застане на този плаж. Примерно аз се настанявам далече от морето (ако има хора) , влизам директно да се къпя - там няма кой да ми пуши цигари в морето - поне не съм виждала такива ценители. Най-хубаво е да си избирате места, където няма много народ или ивицата е просторна.
Ами да, защо пречещите да спрат да пречат, вместо тези на които им пречат да си намерят самотен остров? Същото мислене като с менението за скара на терасата - какво като комшиите почти всяка вечер пекат скумрия, кебачета и пържоли на терасата, на който не му изнася да го умирисват да си купи къща в не особено населено място, няма селчовците да се приучват да се държат цивилизовано и съобразено с факта, че не са сами на планетата я Sweat Smile

# 49 261
извинявам се че се намесвам, но ако пепелта ти полепне по лицето е почти толкова гнусно, колкото по храната да ти полепне, защото от нея можеш да хванеш рак.
....
Имало е случаи току седан на някоя пейка, за да хапна в Кристал и разни хлапаци или хлапачки се забият да пушат на десет сантиметра от мен, а то е празно отвсякъде  десетки метри наляво и надясно, ама те идват баш при мен да ме одимяват. не е ставало един и два пъти. възпитание?
Така е, щом ядеш по пейките. Но понеже съм добра душа и на 1 крачка от Кристал, може да дойда да ти вея с вестник, за да не вдишваш дим.
Олеле, това с рака го бях пропуснала. В потрес съм  Mr. Green
пейкте са точно за това - да отпочиваш на тях, което може да включва  бавно хапване, докато се печеш на слънце, за да т се храносмила правилно храната. Ако ядеш на крак някой бургер рискуваш да получиш сърдечен удар, от запушена клапа. На твоите години вероятна няма да се прояви но с нарастването на възрастта ряско се усеща.
Впрочем по "кристал" масово похапват хората по пейкте - кой пица, кой фъстъц  в това няма нищо срамно.
Обаче не е нормално когато има свободни пейки, те са на сянка, моята пейка е на полуслънце идват - я хлапац, я работници точно до мен и да ми пушат едва л над храната. Цял площад свободен и толкова няма къде да отидат. Да се дръпнат малко настрани, за да не пада над храната. Прав ли трябва да стоя докато се храня? имам разширен вени, болят ме, стремя се да съм седнал през повечето време. На Всчкото отгоре съм дошъл пръв. Ако искат да ползват пейката е редно да попитат - не че ще откажа. А ако седнат не е редно да димят. А най ненормално е да стоят на две крачк от мен  да димят, сякаш аз им преча  и само мен чакат, пр налчие на поне 20 пейк  поне половната - свободни

П.С. ако дойдеш да ми вееш ще т бъда много блатодарен, само не знам какво заплащане очакваш  и дал очакваш заплащане?

Афродита - много грубо си се изразила, но по същество съм съгласен. Когато някой ти пречи да живееш, не е нормално той да очаква ти да се преместиш. Който иска да не се съобразява с правата на другите следва  да се премести и да живее където му е угодно, без да пречи

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 20:07 от Лорд Сняг

# 49 262
Джелатерия с големи претенции и съответни цени на стратегическа локация в центъра на София.

... а служителят зад хладилната витрина със сладоледите си ядеше най-спокойно и невъзмутимо от почти всички видове сладолед с една и съща лъжица. Бърка, слага си го в устата, яде и пак бърка, после минава на следващия сладолед... и така поне 2-3 минути... и след това слага от същите оплюнчени сладоледи на клиентите. Умрях.   

За съжаление не изглеждаше като да му е за пръв път...

# 49 263
  • Sofia
Това е супер гнусно Dizzy Face

Кажи коя е,че дъщеря ми все от такива си купува  сладоледи Mask

# 49 264
Проблемът е, че народът е станал толкова тънкообиден и така все нещо му е криво, че няма никога угодия. Като се прибави  тоталната липса на толерантност и се получава нетърпима атмосфера и изнервени безпричинно хора.
Ще ви дам конкретен пример - майка ми е на гости, ходих да бера ябълки в една градина - няколко вида - вкусни, сладки, даже и био. Предлагам й - "О, аз такъв вид ябълки не ям!" И започва да ми обяснява за незнам си какви други ябълки, които тя единствено обичала.
Правилната реакция е да се похвалиш човека, че се е постарал, да кажеш примерно "Браво, какви са големи, червени и т.н и да кажеш, че в момента не ти се ядат. Няма нужда да казваш как ти такива ябълки не би помирисал, въпреки, че от 4 вида ябълки сигурно само английската кралица избира, и хем току-що откъснати.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 20:49 от Мама Кенга

# 49 265

Doli, става въпрос за Конфети на "Оборище" и "Сан Стефано". Харесвах мястото най-вече заради локацията, но повече няма да повторя.

# 49 266
Добре ще е да съобщите какво сте видели със сладоледа.

# 49 267

Да, направих им забележка на място и пуснах сигнал в Агенцията по безопасност на храните. Но се съмнявам, че ще има дъготраен ефект.

# 49 268

Да, направих им забележка на място и пуснах сигнал в Агенцията по безопасност на храните. Но се съмнявам, че ще има дъготраен ефект.
Браво!

# 49 269
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Doli, става въпрос за Конфети на "Оборище" и "Сан Стефано". Харесвах мястото най-вече заради локацията, но повече няма да повторя.
Еее, стига  😂 Били сме там няколко пъти,  мъжа ми много ги харесва!

# 49 270
  • Down south
Джелатерия с големи претенции и съответни цени на стратегическа локация в центъра на София.

... а служителят зад хладилната витрина със сладоледите си ядеше най-спокойно и невъзмутимо от почти всички видове сладолед с една и съща лъжица. Бърка, слага си го в устата, яде и пак бърка, после минава на следващия сладолед... и така поне 2-3 минути... и след това слага от същите оплюнчени сладоледи на клиентите. Умрях.   
Преди няколко дни и тук имаше един такъв "ентусиаст", отварял кутии със сладолед и ги близал, след това ги затварял и връщал във витрината. Отвартително! Магазина трябваше да замени всички кутии със сладолед на въпросната марка, а той отива на съд. Очкава се да го осъдят и прекара известно време в затвор.

Скрит текст:

Дано и в България има някакви последствия за подобни индивиди.

# 49 271
Е, голяма работа, все едно сте се целунали с човека. Нищо не е станало - само си образувате стрес. А като ходите на ресторант да не мислите, че всичко ви е стерилно?
Ти пък - те в България човек убиват и после се разхождат необезпокоявани с години, ти за един сладолед мислиш, че ще накажат някого..

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 21:35 от Мама Кенга

# 49 272
Отвратително е това със сладоледа.
Избирам си сама с кого да се целувам.

# 49 273
Като ходиш на ресторант не си мисли, че само си се целувала с някой, може и до по страшни неща да са се докоснали устните ти....

# 49 274
Е, голяма работа, все едно сте се целунали с човека. Нищо не е станало - само си образувате стрес. А като ходите на ресторант да не мислите, че всичко ви е стерилно?
Ти пък - те в България човек убиват и после се рахождат необезпокоявани с години, ти за един сладолед мислиш, че ще накажат някого..

Това ясно. Не е краят на света, не е и за пръв и последен път, но е изключително непрофесионално и нехигиенично. От подобни практики по кухните в ресторантите на 1000 човека нищо няма да им стане, но един с по-слаба имунна система може и да се зарази с нещо. Абе, и като цяло си е гнусно и нецивилизовано. 

Иначе считам, че колкото повече вдигаме шум като потребители и граждани, дори и за дребни неща, толкова по-добре. В Щатите са толкова стриктни за всичко, именно защото се съдят за щяло и нещяло и потенциалните финансови загуби за бизнеса са огромни.

А аз ако исках да обменям слюнки с човека, щях да ходя да го разцелувам направо. Тъкмо безплатно и по-диетично щеше да ми излезе.

Общи условия

Активация на акаунт