КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 48 066
  • 716
  •   1
Отговори
# 435
  • Ямбол
Изгледах клипчето - Емил никъде не споменава имена и не е ясно за кого говори. Бориса може да си спести парите за адвокат, защото нищо няма да направи. Не може да го хване. Той има доказателство, че не е говорил за нея и делото приключва.

# 436
Емил .... не е говорил за нея и делото приключва.

Май няма и да започне. Wink

# 437
  • Бургас
само с клюки ни занимават и се вижда че най мащабната продукция толерира бориса този сезон пълен провал  Sick

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 11:24 от begeli

# 438
  • Бургас
Продукцията този сезон крие страшно много информация от обикновения зрител, опитва се да манипулира зрителите / участниците по-трудно, защото те са заедно 24 ч. и имат личен поглед в повечето случаи/.
Дори и свестни коментатори не могат да си намерят за живите предавания - общо взето се излагат.
Никой не желае да участва в тяхната помия.
Според мен искат да дадат едни пари на някой, предварително уговорено е всичко, а нас ни използват за параван!
Определено съм разочарована!

напълно съм съгласна

# 439
  • София
ТОзи примат трябва да го изгонят. Ужасно неприятен и агресивен.

# 440
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,до сега само надниквах от време на време,но сега реших да се включа
Относно спора Борис-Емил.Мисля,че Емил не постъпи като мъж,какъвто се изкарва.За Бориса какво ли не се е писало,и за много други се е писало,че са спали с този и онзи,но само те си знаят какви са нещата.Но не може Емил да застане в национален ефир и да хвърля някакви твърдения,който са трудно доказуеми и не ми стана ясно от какво бяха породени. То и за него четох,че не е бил охрана на "Непобедимите",но само на писания не може да вярваш.А другите слушаха и се хилеха и само подпитваха Кой,Как,Къде,а сега се скатават и му казват не се напрягай.
Според мен няма да се стигне до съд,но не може да няма някой друг,който да каже била ли не е ли.
Ами всички много повърхностно мислят с тези жокери.Те са набедили Бориса и Христина и въртят сучат все към тях клонят.
Според мен е някой който не е забъркан в толкова скандали.

# 441
Здравейте,до сега само надниквах от време на време,но сега реших да се включа
Относно спора Борис-Емил.Мисля,че Емил не постъпи като мъж,какъвто се изкарва.За Бориса какво ли не се е писало,и за много други се е писало,че са спали с този и онзи,но само те си знаят какви са нещата.Но не може Емил да застане в национален ефир и да хвърля някакви твърдения,който са трудно доказуеми и не ми стана ясно от какво бяха породени. То и за него четох,че не е бил охрана на "Непобедимите",но само на писания не може да вярваш.А другите слушаха и се хилеха и само подпитваха Кой,Как,Къде,а сега се скатават и му казват не се напрягай.
Според мен няма да се стигне до съд,но не може да няма някой друг,който да каже била ли не е ли.
Ами всички много повърхностно мислят с тези жокери.Те са набедили Бориса и Христина и въртят сучат все към тях клонят.
Според мен е някой който не е забъркан в толкова скандали.
o

Сагласен Peace
Много елементарно се повтаря и преекспонира едно и също. Според мен по- подли в къщата от Ивайла и онзи не дотам мъж Борислав няма. Тя е типичната къртица. А Марина направо влиза в категорията `без коментар`

# 442
каква беше песента за фон на простотиите на ивайла и георги?

# 443
Нещо интересно случи ли се днес, че не гледах?
Гледах част от живото по обяд. Първо се оплакваха, че не са им дали още храна. Георги и Евгени обясняваха, че сигурно отнема много време да се облепи всяко нещо, заради рекламата - например 80 ред була  Mr. Green
После обясняваха, че искат игри с повече адреналин и че някой им казал, че тъй като мостът на Витиня ще е в ремонт 3-4 месеца и няма да могат да скачат от там, ще скачат с балон или нещо такова. Бориса и Евгени казаха, че нямат търпение  Grinning

# 444
каква беше песента за фон на простотиите на ивайла и георги?
В началото беше тази http://www.youtube.com/watch?v=IcOGbIBpH-I
А след това http://www.youtube.com/watch?v=AtKZKl7Bgu0, но май бяха пуснали тази версия - http://www.youtube.com/watch?v=v3gqHFx1oT4.

# 445
Емил К днес каза, че имена не е споменавал. Ако Бориса трябва да съди някой то това са ИиА, защото те излъчиха допълнителни кадри за кого уж се отнасят думите.
Ивайла откровенно ме издразни  Mr. Green На клипчето ясно се вижда, че казва - Това всички го знаем. И - Няма да си имаме дълго проблеми с нея. А след това аз съчувсвтвам на Бориса, бля бля бля... Лицемерна работа.
  Peace
Peace

# 446
  • София
По въпроса Борислава и Марина - понеже прочетох много мнения, как Марина нападнала (и не, не я познавам, нито защитавам, но което си е факт си е) Бориса беше тази, която зачекна темата корекции, когато Марина изкоментира как бг мъжете да не бъдат като Емил Русев. И в съботното и в днешното го има като момент. По въпроса Емил К. и Бориса - тази информация за Бориса съм я чела и преди, това не я прави вярна, но и Емо не спомена имена. Дали е бил там или се направи на интересен не знам, но ще видим - ако го съди наистина, според мен е по-вероятно това да не е вярно, ако не - е най-малкото толкова и струва думата.
По въпроса къртицата - как така никой не попита Емил Русев с кого играе - или от продукцията не излъчват тези кадри, питам се защо  newsm78 или той не говори по този въпрос с неговия "отбор", защото си знаят, че е от тях - но и на мен би ми бил интересен тест между Емил Р. и жена му или Бориса  Simple Smile

# 447
Както и днес забелязах Емил никога не говори с имена! Всеки уважаващ себе си адвокат би казал, че дело не е възможно!

# 448
Напълно подкрепям мнението на ganu6ka и zhorchy Simple Smile
Емил според мен не постъпи коректно. С какво го засегна Бориса, че си позволи да говори така за нея. Може би, че се държи по мъжки от него??? Поведението му изобщо не беше спортсменско и мъжко. А това "тая никога няма да има деца" незнам как да го коментирам. Абсолютна грубост...
  А Маринката за какво се засегна ??? пълно недоумение... Видяха всички - смешна работа. То нейното не е от нерви, а от глупост. И с това "първа започна", което го крещеше на лайфа... Да не си мисли още, че е в детската градина? Толкова много се изложи горката...
Между другото много ми прилича на Катя от Ритон, и някой друг го беше споменал.
Може би е една от малкото 26 годишни, които държат на външния си вид и е започнала с пластичните операции. Всички други не държат явно.  А също и всички раждали жени е задължително да си сложат силикон - това разбрах от нея. Пълно недоразумение е тая Марина.
И аз си задавам въпроса - с кой играе Емил? Не може да не е казал на лагерчето си. Или е близо до истината или има голям късмет...

# 449
  • Pleven, Bulgaria
Емил има голям късмет,едва ли толкова бързо ще се заподозре кой е къртицата.Още повече,че може и да е сменена.В първия сезон мисля,Миглена и тя оцеляваше на доста тестове,а играеше с грешния човек(не съм сигурна дали беше тя,но имаше някой който оцеля доста пъти)

Общи условия

Активация на акаунт